winodolski 08.02.10, 19:52 Jesli ktos poszukuje do pokoju aby nie doplacac do dwojki to chetnie sie wybiore do Egiptu poki jest u nas zima,lub na kanary najchetniej z malopolski lub slaska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cesaria25 Re: Egipt 09.02.10, 12:13 jestem chetna na szybki wyjazd do egiptu ale tylko z kobieta,jestem z lodzkiego ,ale to chyba nie ma znaczenia . Nie wiem czy ci odpowiada moj wiek okolo 50 odpowiedz szybko bo chce czegos szukac ,a oferty sa teraz w wysokiej cenie a jeszcze doplaca do jedynki ..... Moga byc tez kanary byle by bylo w miare cieplo ,fajnie jest na Fuerta... pozdrowiena cesaria Odpowiedz Link
luksusfashion Re: Egipt 09.02.10, 17:15 Ja chcę ,najchetniej pod koniec lutego... Niestety, preferuję lepsze warunki... a nie kazdy chce do 5* Mam takowe oferty od 1700 -tydzien, najtaniej z Invi albo z Berlina... Gdyby ktos chcial piszcie.. Odpowiedz Link
zosia554 Re: Egipt 15.02.10, 19:31 Ja również nie chcę dopłacać do jedynki. 26.03 jadę na 2 tygodnie do hotelu Domina Makadi Bay w Egipcie. Jestem Kobietą, w podobnym wieku jak Ty. Wylot z Krakowa, opcja All. Proszę, odpowiedz na maila zosia554@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
winodolski Re: Egipt 09.02.10, 20:44 Cesario ,oferta fajna tylko ja jestem facetem a Ty chcesz jechac z kobieta,wiek moj tez zblizony ,szkoda,milej podrozy Odpowiedz Link