Dodaj do ulubionych

z Wrocławia do Marsa Alam

01.08.11, 21:46
Poszukuję chętnej osoby lub kilku na wyjazd do Egiptu, do Marsa Alam. Nie umiem nurkować, ale fascynuje mnie świat podwodny, na razie ćwiczę snorkeling:) Chciałabym pojechać na 2 tygodnie, ale wyloty są tylko z Katowic. Czy ktoś się ze mną wybierze?
Termin 28.08. - 11.09., All Inc., z Itaką lub Eximem, do 2500zł.
K, 29
Obserwuj wątek
    • entemola Re: z Wrocławia do Marsa Alam 02.08.11, 00:13
      Rozważam Egipt w tym roku, więc chętnie bym się z Tobą wybrała, zwłaszcza że pasuje mi termin i długość pobytu, problemem byłby tylko wylot- jestem z Warszawy, ale moze dałoby się to jakoś załatwić z biurem- na zasadzie, że lecimy z innych miejsc i spotykamy się w hotelu?
      Jesteś zdecydowana na Marsa Alam, czy bierzesz pod uwagę np. Sharm, i czy chcesz tylko nurkować czy też trochę pozwiedzać?Bo jak dla mnie siedzenie w wodzie przez 2 tyg. to trochę przesada;)
      Ja: K, 30
      • antares.82 Re: z Wrocławia do Marsa Alam 02.08.11, 08:16
        Sharm odpada. Chciałabym pojechać na 2-dniową wycieczkę na Tamę Asuańską i do Abu Simbel. W zasadzie to ostatnie miejsca w Egipcie, obowiązkowe, których jeszcze nie zwiedziłam. Może ew. jakiś wypad na snurkowanie poza hotel - mam tam koleżankę, mieszka na stałe, więc ktoś dobrze zorientowany w okolicy. A z Sharm nie ma nic fakultatywnie, co by mnie interesowało.
        Nie wiem niestety, jak to wygląda z przelotami z dwóch różnych miejsc...
        Pozdrawiam.
        • v0rcan Re: z Wrocławia do Marsa Alam 02.08.11, 11:14
          ja (K,36) również myślę o wyjeździe do Marsa Alam (w celach plażowo-snurkowych) na dwa tygodnie, z Warszawy w okolicach 20 sierpień - 11 wrzesień.
          Itaka w tym przedziale cenowym ma chyba tylko Equinox El Nabaa Resort, z Exim nigdy nie jechałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka