Dodaj do ulubionych

Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya

17.03.13, 21:07
Szukam osób na wyjazd w maju bądź czerwcu najlepiej do Turcji - Alanya na tydzień
ale jestem otwarta na inne propozycje.
Dlaczego Turcja?.... jeszcze tam nie byłam, w tym okresie powinno już ciepło, jest stosunkowo niedrogo, można pozwiedzać jak i poimprezować. Koszt ok 1400 zł all
Myślałam też o Egipcie lub Grecji....
Zainteresowanych proszę o kontakt.
Mam 25 lat, szukam osób w podobnym wieku, osób wesołych i spontanicznych :D
Obserwuj wątek
    • jadzia12345-89 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 17.03.13, 21:30
      jestem zainteresowana mam 23 lata, mam sentyment do Turcji.podaj e-maila
      • allway Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 17.03.13, 23:06
        mam przeczucie, że będzie to super wypad ;D

mój mail allway@o2.pl
        • egida4 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.03.13, 15:04
          dziewczyny, kiedy się wybieracie? do którego hotelu?
          • allway Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.03.13, 16:12
            Mi pasuje :
            www.tui.pl/wakacje-samolotem/blisko-i-cieplo/turcja/riwiera-turecka/hotele;show,2585,hotel-blue-sky-ayt61085?hotel=5438&m=h&transport=1#/wylot=BZG,GDN,KTW,KRK,LUZ,LCJ,POZ,RZE,SZZ,WAW,WRO&food=A&len=ln68&lm=1&dt_from=11-05-2013&os_dorosle=2&hi_tab=hi-hotel-desc&only_tabs=1
            www.tui.pl/wakacje-samolotem/blisko-i-cieplo/turcja/riwiera-turecka/hotele;show,2585,eftalia-aytur-ayt61048?hotel=586&m=h#wylot=BZG,GDN,KTW,KRK,LUZ,LCJ,POZ,RZE,SZZ,WAW,WRO&len=ln68&dt_from=18-05-2013&os_dorosle=2

Śmiało pisać ;) jeśli ktoś chce się dołączyć
    • aldonella5 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 09.05.13, 21:27
      Hejka :-) mam 25 lat i pilnie poszukuję osoby, koleżanki chętnej na wyjazd pomiędzy 16 a 31 maja (tydzień lub dwa w zależności jak pasuje). Mam możliwość załatwienia wyjazdu po zniżce z bp itaka, pracuję na lotnisku we wrocławiu, ale mogę polecieć też z innego miasta. Jeśli nadal jesteś zainteresowana to podaję maila: aldix03@wp.pl. Pozdrawiam
    • magdi90 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 22.04.14, 16:21
      hej! ja wlasnie poszukuję osoby na wyjazd do alanyi dokładnie mniej więcej w tym terminie,cenowo tez podobnie,bylam już tam kilka razy i jest super,odezwij się jeżeli nadal jesteś zainteresowana:) mój mail madzia834@buziaczek.pl
    • renata800 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 22.04.14, 20:30
      dziewczyny szkoda ze nie poczatek lipca dolaczylabym do Was , Alanya jest super !!!!!
      • magdi90 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 22.04.14, 21:47
        szkoda :( zgadzam się Alanya jest niesamowita:) szkoda ze nie możesz leciec wcześniej...ja szukam kogos na maj/czerwiec :(
        • renata800 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 22.04.14, 21:50
          wielka szkoda :( Polecam Latino Club :) super dyskoteka
          • magdi90 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 22.04.14, 21:57
            latino to jest jedna z najlepszych imprez ;) bylam w Alanyi już kilka razy ,ale tak się sklada ze nikt z moich znajomych nie może teraz leciec :(
            • renata800 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 08:22
              Zgadzam sie , znam tam sporo ludzi w Latino ktorzy pracują :) u mnie ten sam problem nikt nie moze jechac , w ostatecznosci pojade sama
              • magdi90 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 09:53
                no to mamy ten sam problem;/ ja w Latino mam 1 znajomego ,jeszcze inny już tam nie pracuje :) a tak to tez bawiłam się w Jeamsie Deanie, Bistro Bellman ;) a nie mogłabyś leciec trochę wcześniej? i w ogole z którego lotniska wylatujesz?
                • renata800 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 10:11
                  Akurat tak mam miec urlop szkoda to tez nie odemnie zalezy , ja moge jechac 2 lipca nawet do tego samego hotelu , ja jestem z krakowa ale moge leciec z katowic , wa wy , nie ma problemu , z Belmana moja kolezanka ma tez chlopaka wlipcu wychodzi za maz :) a z latino ktorego chlopaka znasz moze mamy wspolnego znajomego ? a Ty z kad jestes ?
                  • magdi90 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 10:27
                    ja jestem z górnego ślaska ,dokładnie Orzesze ,Rybnik,latam zawsze z Kato albo z Krakowa,z latino znam Mehmeta Diner,a tak to mam tam sporo znajomych 1 raz bylam tam w 2009;) a ostatni raz 1,5 roku temu prawie i chce koniecznie tam jechać ,nie ukrywam ze tez mi zależy na dobrych cenach bo maj/czerwiec sa super okazje ,anie wiem jak z lipcem? moje 2 koleżanki tez maja tam chlopaków,jedna wychodzi za maz w przyszłym roku ;) a w których hotelach zazwyczaj się zatrzymujesz?
                    • renata800 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 10:32
                      Wiesz co ja znalazlam fajna ofertr za 2089 hotel Wien na 11 dni , HB , takze mysle ze cena jest ok jak na poczatek sezonu bylam juz w tym hotelu fajny jedzenie dobre i blisko do centrum 10 min na nogach , i jeszcze jeden hotel zaraz obok Eftalia Aytur tez bardzo fajny pokoje bardzo ladne tylko troche drozszy :)a Ty w ktorych hotelach bylas ? szkoda ze nie mozesz jechac w tym terminie co Ja mysle ze dogadalybysmy sie :)
                      • magdi90 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 10:40
                        wiem ktory :) akurat ogladalam oferty Wien na maj na 9 dni hb 1600 , bylam kiedyś w hotelu Gunes Suntime -jest bardzo blisko niego,do centrum kawałeczek no i do portu;)a tak to bylam w hotelach blisko Kleopatry -Kleopatra Beach,Kleopatra Gondola -teraz ma już inna nazwe ,a ostatnio W Aurora,no szkoda bo tez mysle ze byśmy się zgrały :) oferta rzeczywiście się oplaca jak na lipiec...ale ja musze się zmiescic w max 1600,1700:(
                        • renata800 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 10:45
                          Gunes kojarze wiem ktory super hotel , kurcze no wielka szkoda ze nie dasz rady :(
                          • magdi90 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 10:59
                            Gunes rewelacja,tylko ze drogi w tym roku:( no naprawdę szkoda...może jeszcze cos się zmieni...jakby u Ciebie dalo rade wcześniej daj znac, naprawdę żaluje :(
                            • renata800 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 11:18
                              tak dla mnie za drogi ... )Ja tez zaluje , jasne jaby co bede pisac Ty tez jakbys mogla leciec pozniej to tez pisz :)
                              • magdi90 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 11:44
                                pewnie będę pamietala:) jak cosik to możemy się wymienić kontaktem face albo mail :)
                                • renata800 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 13:48
                                  Jasne moge ci podac namiary na moje FB
                                  • magdi90 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 14:44
                                    ok dzięki;) nie wiem to może napisz na maila madzia834@buziaczek.pl,albo napisz tutaj ;)
                                    • renata800 Re: Wyjazd w maju/czerwcu do Turcji - Alanya 23.04.14, 15:21
                                      www.facebook.com/rbijak
                                      pozniej to usune
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka