wdzienkonska 10.07.13, 22:09 poszukuje sympatycznych osob na wspólne wyprawy organizowane przez biura,bądż samodzielne ja k6o Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afrodytka10 Re: wyjazdy 10.07.13, 22:42 Skąd jesteś? Ja mieszkam w Warszawie. Interesuje mnie narazie wyjazd na wyspę grecką na przełomie sierpnia i września. Dobry hotel, all in, jestem kobietą bardzo dorosłą. Odpowiedz Link
wdzienkonska Re: wyjazdy 11.07.13, 20:25 jestem z Twojej okolicy.s\Sorry ale interesuje mnie raczej zwiedzanie nie lubie leniuchowac na plazy.Jezeli plaza to gdzies egzotycznie.To bym przełknęła.Jak zmienisz kierunek to napisz pozdrawiam. Odpowiedz Link
morzaioceany Re: wyjazdy 11.07.13, 09:59 Witaj! Jestem bardzo chętny! Podróżuję w podobny sposób. M-58. Warszawa Odpowiedz Link
wdzienkonska Re: wyjazdy 11.07.13, 20:30 morzaioceany napisał: > Witaj! Jestem bardzo chętny! Podróżuję w podobny sposób. M-58. Warszawa witaj żeglarzu,Ja zamiast pływać wolę bujac w oblokach.A serio to w sierpniu chcialabym jechac do Gruzji,.Co Ty na to? Odpowiedz Link
morzaioceany Re: wyjazdy 12.07.13, 09:02 Witaj! Bardzo ciekawa propozycja! Pisz morzaioceany@gazeta.pl Odpowiedz Link
jaga995 Re: wyjazdy 15.07.13, 19:42 Ja preferuję wyjazdy z biurem podróży tzw, objazdówki bo można poznać nowych ludzi, kraje, kulturę itp. Leżenie na plaży odpada. Często brakuje drugiej osoby do pokoju a dopłacanie do jedynki podraża wyjazd, zresztą w towarzystwie fajniej, Chętnie bym sie wybrłla do Hiszpanii czy Portugali. Zresztą jestem otwarta też na inne propozycje np. Bałkany. Jestem z Warszawy, K53 Odpowiedz Link