Dodaj do ulubionych

A może wakacje w Grecji?

28.01.15, 20:34
Chciałabym podczas tegorocznych wakacji pojechać do Grecji, ale nie mam za bardzo z kim. Zastanawiam się jak się do tego zabrać. Mam 50 lat, ale czuję się i wyglądam dużo młodziej. Lubię poznawać nowe miejsca, podróżować, zwiedzać, spacerować, poznawać kulturę innych narodów. Może ktoś ma ten sam problem i też chciałby zobaczyć Grecję, ale nie ma towarzystwa.
Obserwuj wątek
    • podroz-nik0 Re: A może wakacje w Grecji? 01.02.15, 21:12
      Mój plan to maj samochodem przez Bałkany
    • 53inga Re: A może wakacje w Grecji? 04.02.15, 23:04
      Witaj,
      Ja również biorę pod uwagę Grecję. Myślałam o objazdówce z Rainbows Tour "Dookoła Grecjii".
      Wejdż na założony przeze mnie wątek: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy. Jest już kilka pań zainteresowanych moją propozycją. Planujemy spotkanie w marcu w Warszawie.
      Zapraszam
    • menys Re: A może wakacje w Grecji? 04.02.15, 23:12
      wybieram się w kwietniu na KRETĘ dużo wędrówek po górach i wąwozach.

Menys
    • paziadorka Re: A może wakacje w Grecji? 07.02.15, 20:31
      Witam, podobny mam problem choć mam męża to tak jak bym go nie miała ,nie możemy
      się dogadać z urlopem ,więc szukam kobietki na wspólny wyjazd. Może być Grecja tylko kwestia
      w jakim m-cu. Lubie spacery taniec i śpiew jestem ugodowa więc czekam na kontakt
      podaje na wszelki wypadek tel. 509 191 307
      Dorka lat 50
    • aga6969 Re: A może wakacje w Grecji? 08.02.15, 00:04
      Bardzo chętnie pojechałbym do Grecji pasuje mi koniec sierpnia początek września .Mam 46 lat nie jestem konfliktowa . aga6969
      • malwa813 aga6969 08.03.15, 15:00
        Aga6969

Do Ciebie też moja propozycja bo termin wyjazdu idealnie pasuje z twoimi preferencjami.
        Ja lece tu www.travelplanet.pl/wczasy/grecja/kreta/ammoudara/minoas,30082015ECCO30298.html?czas=7:7&wyzywienie=3&osoby=2&lotnisko=Katowice&sortowanie=1&kolejnosc=up&dojazd=F#showVariants

Będę sama,bo tak mam ochotę na Grecje,że nawet jak nikogo nie znajde to i tak jadę:)
        Ale jakbyś chciała to zapraszam.
        Mam co prawda 28 lat ale dogaduje się z każdym:)
    • malwa813 Re: A może wakacje w Grecji? 08.03.15, 14:57
      Szukam towrzyszki na wyjazd tutaj w tym terminie

www.travelplanet.pl/wczasy/grecja/kreta/ammoudara/minoas,30082015ECCO30298.html?czas=7:7&wyzywienie=3&osoby=2&lotnisko=Katowice&sortowanie=1&kolejnosc=up&dojazd=F#showVariants
      Najabrdziej zależy mi na zobaczeniu Santorini.
      Mam 28 lat ale dogaduje się z każdym:)
      Nie znam angielskiego,to mój największy kompleks.
      Ja i tak wykupuje tą wycieczke,najwyżej będę sama.Ale jakbyś chciała to pewnie że lepiej z towrzyszką:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka