beti127 18.09.18, 14:27 Poszukiwana osoba z Krakowa 40+ na szybki last minute. Wylot najpóźniej w niedzielę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakow.huta Re: Szybki last minute 18.09.18, 21:57 UWAGA! TO OGŁOSZENIE BARDZO NIEBEZPIECZNEJ OSZUSTKI Z KRAKOWA PODGÓRZA,STAREJ PONAD 50-LETNIEJ GRUBEJ,OHYDNEJ BABY KTÓRA POMÓWI WAS NA URLOPIE POD ZMYŚLONĄ HISTORYJKĘ,ZROBI WAM KOŁO TYŁKA I ZNISZCZY WASZE WAKACJE.PRZESTRZEGAM PRZED TĄ OSOBĄ!!! Odpowiedz Link
beti127 Re: Szybki last minute 19.09.18, 19:45 Poza tym ogłoszenie już nieaktualne bo znalazłam kompankę i w sobotę lecimy więc odwal się psycholu. Odpowiedz Link
krakow.huta Re: Szybki last minute 23.09.18, 14:47 Ha,ha,ha...Chyba w snach znalazłaś kompankę,oszustko wredna ścierko Odpowiedz Link
kijka.pl Re: Szybki last minute 19.09.18, 20:36 "Stara ponad 50-letnia gruba ohydna baba" - umarłam ze śmiechu. Zaprawdę, wakacje należą się jedynie młodym, szczupłym i nieohydnym. Przed napisaniem ogłoszenia sprawdźcie, czy się kwalifikujecie :)))))))) Odpowiedz Link
krakow.huta Re: Szybki last minute 23.09.18, 14:51 A ty skoro nie znasz Moniki - oszustki z Krakowa-Podgórza podszywającej się na wielu portalach pod fałszywe dane,to się nie wypowiadaj.W każdym wieku można jechać na wakacje,ale przed osobami niebezpiecznymi trzeba przestrzegać.Proste i logiczne Odpowiedz Link
kornel-1 Re: Szybki last minute 06.10.18, 16:12 krakow.huta napisał: > UWAGA! TO OGŁOSZENIE BARDZO NIEBEZPIECZNEJ OSZUSTKI Z KRAKOWA PODGÓRZA,STAREJ PONAD 50-LETNIEJ GRUBEJ,OHYDNEJ BABY KTÓRA POMÓWI WAS NA URLOPIE POD ZMYŚLONĄ HISTORYJKĘ Stara, gruba - rozumiem. Ohydna - rzecz gustu. Ale na czym polega jej oszukiwanie? Obiecała, że da i nie dała? Kornel Odpowiedz Link
beti127 Re: Szybki last minute 07.10.18, 13:39 Tak to jest jak osoba chora psychicznie ma dostęp do internetu. Ja już dawno wróciłam z udanego wyjazdu a psychol rozmawia sam ze sobą. A tak na marginesie nikomu nic nie obiecuje i nie daje na wyjeździe hahaha.... Bardzo ciekawie jest na tym portalu...Można dowiedzieć się ciekawych rzeczy o sobie... Odpowiedz Link
kornel-1 Re: Szybki last minute 07.10.18, 20:43 beti127 napisała: > Tak to jest jak osoba chora psychicznie ma dostęp do internetu. Ja już dawno wr > óciłam z udanego wyjazdu a psychol rozmawia sam ze sobą. Z całym szacunkiem - nie Ciebie zapytałem. k. Odpowiedz Link
beti127 Re: Szybki last minute 07.10.18, 22:53 To było o osobie o nicku krakow.huta i kijka.pl bo to jedna i ta sama osoba rozmawiająca sama ze sobą. Odpowiedz Link
kornel-1 Re: Szybki last minute 09.10.18, 15:13 beti127 napisała: > To było o osobie o nicku krakow.huta i kijka.pl bo to jedna i ta sama osoba roz > mawiająca sama ze sobą. E tam. Kijka.pl jest Ślązaczką kochającą górskie wędrówki. Krakow.huta jest miłośnikiem luksusowych wczasów. k. Odpowiedz Link
beti127 Re: Szybki last minute 09.10.18, 18:06 Nie wiem na pewno kim jest kijka.pl ale krakow.huta to psychopta prześladujący kobiety bo nigdy nie spotkał mnie w realu i nigdzie z nim nie wyjeżdżałam a wypisuje o mnie jakieś niestworzone rzeczy. Jak dla mnie to pomówienie , które podlega już pod konkretny paragraf. Odpowiedz Link
kornel-1 Re: Szybki last minute 09.10.18, 18:19 beti127 napisała: > Nie wiem na pewno kim jest kijka.pl ale krakow.huta Istotne, co napisałaś w poprzedni poście. A napisałaś, że to ta sama osoba. > to psychopta prześladujący kobiety bo nigdy nie spotkał mnie w realu i nigdzie z nim nie > wyjeżdżałam a wypisuje o mnie jakieś niestworzone rzeczy. Jak dla mnie to pomówienie , > które podlega już pod konkretny paragraf. Sądzę, że równie pod paragraf podpada sugerowanie czyjejś choroby psychicznej. A to napisałaś parę razy. Kornel Odpowiedz Link
beti127 Re: Szybki last minute 09.10.18, 21:22 Nie zamierzam dłużej wdawać się w tą idiotyczną pyskówkę, której nawet nie zaczęłam. A portal służy innym celom a nie wyzywaniu i obrażaniu ludzi , których nawet się nie zna. A tak na marginesie osoba , która wypisuje takie rzeczy o kimś kogo nie zna raczej nie jest normalna. Odpowiedz Link
krakow.huta Re: Szybki last minute 11.10.18, 14:09 Od początku pomawiasz ludzi/ubliżasz im na wielu portalach prowadzisz po kilka kont na inne imiona,damskie i męskie.Jesteś doskonałą aktoreczką.Widzę że tu też podszyłaś się pod kilka nicków i prowadzisz rozmowe sama ze sobą.Jeśli się nie uspokoisz to zafunduje nagrodę pieniężną i odezwie się jedna z osób której zniszczyłaś urlop i ma na umowie z biurem podróży twój adres i mi go poda.A wtedy zobaczysz jak dostaniesz po ryju,wtedy momentalnie zmądrzejesz. Odpowiedz Link
beti127 Re: Szybki last minute 12.10.18, 21:37 Lecz się człowieku na nogi bo na głowę już za późno. Odpowiedz Link