Dodaj do ulubionych

Szybki last minute

18.09.18, 14:27
Poszukiwana osoba z Krakowa 40+ na szybki last minute. Wylot najpóźniej w niedzielę.
Obserwuj wątek
    • krakow.huta Re: Szybki last minute 18.09.18, 21:57
      UWAGA! TO OGŁOSZENIE BARDZO NIEBEZPIECZNEJ OSZUSTKI Z KRAKOWA PODGÓRZA,STAREJ PONAD 50-LETNIEJ GRUBEJ,OHYDNEJ BABY KTÓRA POMÓWI WAS NA URLOPIE POD ZMYŚLONĄ HISTORYJKĘ,ZROBI WAM KOŁO TYŁKA I ZNISZCZY WASZE WAKACJE.PRZESTRZEGAM PRZED TĄ OSOBĄ!!!
      • beti127 Re: Szybki last minute 19.09.18, 19:43
        Lecz się psychopato!!!!!
        • beti127 Re: Szybki last minute 19.09.18, 19:45
          Poza tym ogłoszenie już nieaktualne bo znalazłam kompankę i w sobotę lecimy więc odwal się psycholu.
          • krakow.huta Re: Szybki last minute 23.09.18, 14:47
            Ha,ha,ha...Chyba w snach znalazłaś kompankę,oszustko wredna ścierko
      • kijka.pl Re: Szybki last minute 19.09.18, 20:36
        "Stara ponad 50-letnia gruba ohydna baba" - umarłam ze śmiechu. Zaprawdę, wakacje należą się jedynie młodym, szczupłym i nieohydnym. Przed napisaniem ogłoszenia sprawdźcie, czy się kwalifikujecie :))))))))
        • krakow.huta Re: Szybki last minute 23.09.18, 14:51
          A ty skoro nie znasz Moniki - oszustki z Krakowa-Podgórza podszywającej się na wielu portalach pod fałszywe dane,to się nie wypowiadaj.W każdym wieku można jechać na wakacje,ale przed osobami niebezpiecznymi trzeba przestrzegać.Proste i logiczne
      • kornel-1 Re: Szybki last minute 06.10.18, 16:12
        krakow.huta napisał:

> UWAGA! TO OGŁOSZENIE BARDZO NIEBEZPIECZNEJ OSZUSTKI Z KRAKOWA PODGÓRZA,STAREJ PONAD 50-LETNIEJ GRUBEJ,OHYDNEJ BABY KTÓRA POMÓWI WAS NA URLOPIE POD ZMYŚLONĄ HISTORYJKĘ

Stara, gruba - rozumiem. Ohydna - rzecz gustu. Ale na czym polega jej oszukiwanie? Obiecała, że da i nie dała?

Kornel
        • beti127 Re: Szybki last minute 07.10.18, 13:39
          Tak to jest jak osoba chora psychicznie ma dostęp do internetu. Ja już dawno wróciłam z udanego wyjazdu a psychol rozmawia sam ze sobą. A tak na marginesie nikomu nic nie obiecuje i nie daje na wyjeździe hahaha.... Bardzo ciekawie jest na tym portalu...Można dowiedzieć się ciekawych rzeczy o sobie...
          • kornel-1 Re: Szybki last minute 07.10.18, 20:43
            beti127 napisała:

> Tak to jest jak osoba chora psychicznie ma dostęp do internetu. Ja już dawno wr
            > óciłam z udanego wyjazdu a psychol rozmawia sam ze sobą.

Z całym szacunkiem - nie Ciebie zapytałem.

k.
            • beti127 Re: Szybki last minute 07.10.18, 22:53
              To było o osobie o nicku krakow.huta i kijka.pl bo to jedna i ta sama osoba rozmawiająca sama ze sobą.
              • kornel-1 Re: Szybki last minute 09.10.18, 15:13
                beti127 napisała:

> To było o osobie o nicku krakow.huta i kijka.pl bo to jedna i ta sama osoba roz
                > mawiająca sama ze sobą.

E tam.
                Kijka.pl jest Ślązaczką kochającą górskie wędrówki.
                Krakow.huta jest miłośnikiem luksusowych wczasów.

k.
                • beti127 Re: Szybki last minute 09.10.18, 18:06
                  Nie wiem na pewno kim jest kijka.pl ale krakow.huta to psychopta prześladujący kobiety bo nigdy nie spotkał mnie w realu i nigdzie z nim nie wyjeżdżałam a wypisuje o mnie jakieś niestworzone rzeczy. Jak dla mnie to pomówienie , które podlega już pod konkretny paragraf.
                  • kornel-1 Re: Szybki last minute 09.10.18, 18:19
                    beti127 napisała:

> Nie wiem na pewno kim jest kijka.pl ale krakow.huta

Istotne, co napisałaś w poprzedni poście. A napisałaś, że to ta sama osoba.

> to psychopta prześladujący kobiety bo nigdy nie spotkał mnie w realu i nigdzie z nim nie
                    > wyjeżdżałam a wypisuje o mnie jakieś niestworzone rzeczy. Jak dla mnie to pomówienie ,
                    > które podlega już pod konkretny paragraf.

Sądzę, że równie pod paragraf podpada sugerowanie czyjejś choroby psychicznej. A to napisałaś parę razy.

Kornel
                    • beti127 Re: Szybki last minute 09.10.18, 21:22
                      Nie zamierzam dłużej wdawać się w tą idiotyczną pyskówkę, której nawet nie zaczęłam. A portal służy innym celom a nie wyzywaniu i obrażaniu ludzi , których nawet się nie zna. A tak na marginesie osoba , która wypisuje takie rzeczy o kimś kogo nie zna raczej nie jest normalna.
    • krakow.huta Re: Szybki last minute 11.10.18, 14:09
      Od początku pomawiasz ludzi/ubliżasz im na wielu portalach prowadzisz po kilka kont na inne imiona,damskie i męskie.Jesteś doskonałą aktoreczką.Widzę że tu też podszyłaś się pod kilka nicków i prowadzisz rozmowe sama ze sobą.Jeśli się nie uspokoisz to zafunduje nagrodę pieniężną i odezwie się jedna z osób której zniszczyłaś urlop i ma na umowie z biurem podróży twój adres i mi go poda.A wtedy zobaczysz jak dostaniesz po ryju,wtedy momentalnie zmądrzejesz.
      • beti127 Re: Szybki last minute 12.10.18, 21:37
        Lecz się człowieku na nogi bo na głowę już za późno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka