gibiza 14.08.08, 14:21 ktoś ma w planah się wybrać? kiedy? piszcie ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
js31 Re: Egipt w grudniu...ma ktoś taki plan? 14.08.08, 18:03 Ja myślałam o początku lutego. Mam wtedy ferie zimowe. Co Ty na to? Odpowiedz Link
emma_m Re: Egipt w grudniu...ma ktoś taki plan? 15.08.08, 22:41 a ja raczej o początku stycznia ... Odpowiedz Link
gibiza Re: Egipt w grudniu...ma ktoś taki plan? 18.08.08, 09:01 sęk w tym, że mogę tylko od 23 grudnia, jest plan by jechać na 2 tygodnie, więc jakby co to zahaczy o styczeń ;) ; miejsce pobytu - blisko centrum Naama Bay...plus zwiedzanie...pozdrawiam Odpowiedz Link
szachy10 Re: Egipt w grudniu...ma ktoś taki plan? 22.08.08, 19:19 Cześć! Czy 48 lat - to nie za dużo dla Ciebie? Odpowiedz Link
polishculture Re: Egipt w grudniu...ma ktoś taki plan? 23.08.08, 10:47 hey Wam jestem mega elastyczny, studiuje zaocznie, zawsze 1 weekend moge sobie podarowac ;) jestem jak najbardziej 'za' wszelkimi wypadami zimowymi w cieple strony, jednak obstawialbym opcje last minute, w terminie pasujacym mojemu towarzyszowi mam 19l i prosze o kontakt ludzi w podobnym wieku pzdr G Odpowiedz Link
gibiza Re: Egipt w grudniu...ma ktoś taki plan? 25.08.08, 12:27 żeby nie było...jest nas dwoje, szukamy współtowarzyszy o podobnych planach wczasowych... w sumie pierwszy raz chcemy pojechać w tamte strony... aaa! Odpowiedz Link
anula36 Re: Egipt w grudniu...ma ktoś taki plan? 31.08.08, 09:11 mysle zeby poleniuchowac przez tydzien - miedzy swietami, a nowym rokiem. Odpowiedz Link
gibiza Re: Egipt w grudniu...ma ktoś taki plan? 01.09.08, 07:07 my myślimy o Sharmie na 2 tyg... za tydzień wybieramy się poszukać jakieś dogodnej oferty :) Odpowiedz Link
kre-dka11 Re: Egipt w grudniu...ma ktoś taki plan? 01.09.08, 07:58 Do js31 : Myślę podobnie ;)))Też mam wolną pierwszą połowę lutego i chcę cos ciepłego ;):) Napisz na gazetowego Odpowiedz Link
bk.awruk Re: Egipt SYLWESTER!! 21.09.08, 16:08 Witam wszystkich, Jestem również zainteresowany wypadzikiem do Egiptu, jednak w grę wchodzi tylko termin ocierający się o Sylwestra :)jak to pisała keiko chciałbym wyskoczyć na wycieczkę ''Egipt wzdłuż Nilu dla wygodnych'' z www.rainbowtours.pl/triphotel.aspx?t=egs&h=683&ts=1 termin od 26.12 osoby chętne na wyprawę zgłaszajcie się też szukam towarzystwa. Mam 26 lat i pozytywny stosunek do świata :) czekam na odp bk.awruk@Gazeta.pl Odpowiedz Link