olohalski 23.02.06, 21:17 W okolicy mamy dwie kliniki dentystyczne: przy Ostrodzkiej i na Agromanie w tym samym budynku co przedszkole. Czy mozecie polecic jakiegos dentyste? Moze ktos z Was leczy tam dzieci? U kogo? Jakie wrażenia? Jakie ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryska30 Re: Dentysta 06.03.06, 13:13 Ja chodzę z dzieckiem do przemiłej pani doktor z Club Dent na Ostródzkiej. Już na swojej pierwszej wizycie u dentysty, córka zdecydowała się na borowanie. Pani doktor wszystko dokładnie jej wytłumaczyła i pokazała, naprawdę byłam bardzo mile zaskoczona Jej podejściem do mojego dziecka. Pani doktor nazywa się Anna Dąbkowska. A ceny...jak na prywatne kliniki nie są wygórowane. Kolorowe plomby córki kosztowały mnie coś ok. 80 zł. I za pierwsza wizytę nic sie nie płaci. Na plus można tez zaliczyć, że w dniu wizyty wysyłają sms'a z przypomnieniem Odpowiedz Link
anroko Re: Dentysta 09.03.06, 13:20 Witam, mogę polecić Panią dr. Ewę Gulińską DentalClub na Ostródzkiej. Wiele się wysiedziałem w życiu na różnych fotelach dentystycznych i mam porównanie. Dr. Gulińska jest świetnym fachowcem i bardzo życzliwym człowiekiem. Ceny nie odbiegają od innych klinik (napewno taniej niż w Enelu) Pacjent jest szanowany, nie czeka pod gabinetem, sms-y przypominające o wizycie uważam za znakomity pomysł. Odpowiedz Link
mwarszaw1 Re: Dentysta 09.03.06, 14:09 Też mi sie podoba ta klinika, niestety nie pamietam jak nazywa się p. doktor, która zajmowała się moją 3 letnia córka, ale była rewelacyjna, spokojna, miła, ciągle do niej mówiła, nie nakrzyczała na nia jak pogryzła asystentke. Uważam, że jest idealna jesli chodzi o podejście do małych dzieci. Wczesniej korzystaliśmy z usług Primadentu na Targowej i o wiele bardziej podoba mi sie DentalClub a zwłaszcza nasza p. doktor (blondynka, kilka m-cy temu była w zaawansowanej ciąży) Odpowiedz Link
anroko Re: Dentysta 19.03.06, 09:35 Właśnie Panią dr.Ewę Gulińską miałem na myśli. Polecam, choć jak sądzę na brak pacjentów nie powinna się skarżyć Odpowiedz Link
dg77 Re: Dentysta 20.03.06, 13:12 Polecam Pani Sylwia Uszyńska na osiedlu Agroman - ma fantastyczne podejście do dzieci - mój 4 latek dopytuje sie, kiedy znowu do niej pójdziemy Odpowiedz Link
ewoz Re: Dentysta 21.03.06, 11:58 Już trzykrotnie korzystałam z usług kliniki stomatologicznej Club Dent na ul. Ostródzkiej 89. Jestem bardzo zadowolona. W sobotę miałam tam usuwaną ósemkę górną, strasznie się denerwowałam. Pani dr Ławicka zrobiła to rewelacyjnie, udzieliła mi przy tym wyczerpujących odpowiedzi na moje pytania, poradziła gdzie ewentualnie szukać pomocy w sobotę wieczorem lub w niedzielę. Zapłaciłam 170 zł razem ze zdjęciem, które mi przed usunięciem wykonano. Naprawdę polecam tą klinikę. Odpowiedz Link
waldek_roszak Re: Dentysta 19.03.07, 20:31 Wątek dawno nie był odwiedzany. Może ktoś doda coś nowego... Odpowiedz Link
hajduczka20 Re: Dentysta 20.03.07, 20:29 Moja córka po wielu stersujących stomatologach wreszcie chodzi bez dużych kłopotów do p. Gulińskiej (Ostródzka). Jedyny problem, to to, że jest dość dużo stałych pacjentów i "zdolności przerobowe" są ograniczone. Za to mają tanie akcesoria (szczoteczki elektryczne itp.) Odpowiedz Link
asadanna Re: Dentysta 28.03.07, 08:58 Wczoraj byłam w klinice na Ostródzkiej i jestem zachwycona. Dobry sprzęt, kamerka, monitorek, denstystka bardzo miła, dokładna drobna brudnetka. Przyjmują do późnego wieczora - ja byłam zapisana na 21.00. POLECAM Odpowiedz Link