23.02.06, 21:17
W okolicy mamy dwie kliniki dentystyczne: przy Ostrodzkiej i na Agromanie w
tym samym budynku co przedszkole. Czy mozecie polecic jakiegos dentyste? Moze
ktos z Was leczy tam dzieci? U kogo? Jakie wrażenia? Jakie ceny?
Obserwuj wątek
    • ryska30 Re: Dentysta 06.03.06, 13:13
      Ja chodzę z dzieckiem do przemiłej pani doktor z Club Dent na Ostródzkiej. Już
      na swojej pierwszej wizycie u dentysty, córka zdecydowała się na borowanie.
      Pani doktor wszystko dokładnie jej wytłumaczyła i pokazała, naprawdę byłam
      bardzo mile zaskoczona Jej podejściem do mojego dziecka. Pani doktor nazywa się
      Anna Dąbkowska.
      A ceny...jak na prywatne kliniki nie są wygórowane. Kolorowe wink plomby córki
      kosztowały mnie coś ok. 80 zł. I za pierwsza wizytę nic sie nie płaci.
      Na plus można tez zaliczyć, że w dniu wizyty wysyłają sms'a z przypomnieniem smile
    • anroko Re: Dentysta 09.03.06, 13:20
      Witam, mogę polecić Panią dr. Ewę Gulińską DentalClub na Ostródzkiej. Wiele się
      wysiedziałem w życiu na różnych fotelach dentystycznych i mam porównanie. Dr.
      Gulińska jest świetnym fachowcem i bardzo życzliwym człowiekiem. Ceny nie
      odbiegają od innych klinik (napewno taniej niż w Enelu) Pacjent jest szanowany,
      nie czeka pod gabinetem, sms-y przypominające o wizycie uważam za znakomity pomysł.
      • mwarszaw1 Re: Dentysta 09.03.06, 14:09
        Też mi sie podoba ta klinika, niestety nie pamietam jak nazywa się p. doktor,
        która zajmowała się moją 3 letnia córka, ale była rewelacyjna, spokojna, miła,
        ciągle do niej mówiła, nie nakrzyczała na nia jak pogryzła asystentke. Uważam,
        że jest idealna jesli chodzi o podejście do małych dzieci. Wczesniej
        korzystaliśmy z usług Primadentu na Targowej i o wiele bardziej podoba mi sie
        DentalClub a zwłaszcza nasza p. doktor (blondynka, kilka m-cy temu była w
        zaawansowanej ciąży)
        • anroko Re: Dentysta 19.03.06, 09:35
          Właśnie Panią dr.Ewę Gulińską miałem na myśli. Polecam, choć jak sądzę na brak
          pacjentów nie powinna się skarżyć smile
    • dg77 Re: Dentysta 20.03.06, 13:12
      Polecam Pani Sylwia Uszyńska na osiedlu Agroman - ma fantastyczne podejście do
      dzieci - mój 4 latek dopytuje sie, kiedy znowu do niej pójdziemy
    • ewoz Re: Dentysta 21.03.06, 11:58
      Już trzykrotnie korzystałam z usług kliniki stomatologicznej Club Dent na ul.
      Ostródzkiej 89. Jestem bardzo zadowolona. W sobotę miałam tam usuwaną ósemkę
      górną, strasznie się denerwowałam. Pani dr Ławicka zrobiła to rewelacyjnie,
      udzieliła mi przy tym wyczerpujących odpowiedzi na moje pytania, poradziła
      gdzie ewentualnie szukać pomocy w sobotę wieczorem lub w niedzielę. Zapłaciłam
      170 zł razem ze zdjęciem, które mi przed usunięciem wykonano. Naprawdę polecam
      tą klinikę.
    • waldek_roszak Re: Dentysta 19.03.07, 20:31
      Wątek dawno nie był odwiedzany. Może ktoś doda coś nowego...
      • hajduczka20 Re: Dentysta 20.03.07, 20:29
        Moja córka po wielu stersujących stomatologach wreszcie chodzi bez dużych
        kłopotów do p. Gulińskiej (Ostródzka). Jedyny problem, to to, że jest dość dużo
        stałych pacjentów i "zdolności przerobowe" są ograniczone.
        Za to mają tanie akcesoria (szczoteczki elektryczne itp.)
    • asadanna Re: Dentysta 28.03.07, 08:58
      Wczoraj byłam w klinice na Ostródzkiej i jestem zachwycona. Dobry sprzęt,
      kamerka, monitorek, denstystka bardzo miła, dokładna drobna brudnetka.
      Przyjmują do późnego wieczora - ja byłam zapisana na 21.00. POLECAM
      • asadanna Re: Dentysta 29.03.07, 13:45
        Jest to Pani higienistka Wioletta Rydzewska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka