minichud 26.02.07, 20:19 Witam, mam pytanie czy ktoś może potwierdzić to, że w/w deweloper zerwał umowy rezerwacyjne lub umowy sprzedaży podnosząc ceny sprzedaży domów? Czy są to tylko niczym nie poparte plotki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwal62 Re: "Miniwille" przy Zdziarskiej 27.02.07, 15:07 Nie wiem jak inni ale ja zawarłem umowę rezerwacyjną bez wzrostu ceny (g3g). Z tego co wiem przy następnych cena miała wzrosnąć ze względu na wzrost ceny działki. Odpowiedz Link
saanki5 Re: "Miniwille" przy Zdziarskiej 13.03.07, 20:42 mini wille nie mają pozwolenia na budowę a zaczeły budować i podpisują umowy sprzedazy - powodzenia Odpowiedz Link
magic197201 Re: "Miniwille" przy Zdziarskiej 14.03.07, 08:19 przydało by sie w takim razie nadzor budowlany powiadomić o samowoli budowlanej Odpowiedz Link
rowynachudoby Re: "Miniwille" przy Zdziarskiej 14.03.07, 20:10 ja wiem że jest wiele problemów tehnicznych z budową i technologią jaką propnują miniwille; zdecydowanie nie nadaje się onaa na warunki gruntowe jaie panuja na białołęce; możeciesię przejechać i zobaczyć rowy wykopane obok psełdo funamentów budowanych domów, sę głebokie 3-5 m i obecnie pełne wody; fundament rych domów to belki drewniane jak i cała konstrukcja moze i jest super suptr impregnowana ale to tylko drzewo..... budynki te są po prostu postawione na powerzchni bez żadnego mocowania do gtuntu (ławy fundamenty płyty denne) ciekawe kiedy będą latac - to takie domki papierowe w amerykanckim stylu Odpowiedz Link