eazy_rider 26.05.06, 10:49 nie będę komentował bo co by tutaj nie napisać to ktoś się może poczuć urażóny ale nie rozumiem tego pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanks2r Re: Prohibicja ? 26.05.06, 12:35 na szczęście była wczoraj dobranocka, cyrk jeszcze do niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Prohibicja ? 26.05.06, 13:04 Właśnie chciałem się zaopatrzyć w ulubione Brackie. Stało sobie takie samotne na półce, smutnie łypało etykieta spod kapsla. Myslę sobie, dobra nasza. Zaraz się piwko ucieszy jak wyląduje w koszyku. A tu nagle, jak agent 007, wyrasta przede mną pani z obsługi sklepu i powiada basta, dzis nie mozna, dzis trzeba w skupieniu się uduchowić. Na nic zdały sie moje tłumaczenia, że ja i owszem , chcę sie uduchowić, że przeciez kazdy wie, ze duch to łaciński spiryt, więc ja właśnie w tym celu, że w Brackim to ho, ho jest tego uduchowienia akurat tyle ile trzeba. Ale gdzie tam. Nie i już. Szkoda, gdybym wiedział pojechałbym do W-wy do sejmowej restauracji. Oni tam mają i spiryt, i piwo i na przystawkę immunitet :D Odpowiedz Link Zgłoś
spark11 Re: Prohibicja ? 26.05.06, 13:10 przepraszam ,a inne rzeczy są dozwolone-np: małą głodówkę można by zrobić -itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek to samo było w święto majowe, 26.05.06, 14:27 nasza strona świętowała, a obok Tesin ;-) Cieszyn-Cieszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: cieszyn górą 26.05.06, 20:59 stoik1 napisał: > na czechy blisko ; ) Powinni Wam te granice zamknąć w takie dni, i strzelać do każdego kto chciałby przeprawić się na drugi brzeg Olzy w pontonie :D A gdzie sprawiedliwośc społeczna i solidaryzm, więź z reszta kraju i w ogóle.... to jest niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 a co jest sprawiedliwe ? 26.05.06, 21:10 ja to czasami chciałbym mieszkać gdzieś blisko morza : ) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: a co jest sprawiedliwe ? 26.05.06, 21:44 stoik1 napisał: > ja to czasami chciałbym mieszkać gdzieś blisko morza : ) No pewnie. Czechy się już nie podobają, teraz już Szwecja. Jasne, apetyt rośnie w miarę jedzenia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo333 Re: Prohibicja ? 26.05.06, 14:47 a w ogole byla ta prohibicja wczesniej ogloszona? potrzebne bylo dzisiaj amaretto do zrobienia tirami-su i co! trzeba bedzie mieszac wodke z olejkiem migdalowym. a jak sie spieprzy? co mamy podac jutro gosciom na przyjecie urodzinowe? do czech mi sie nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 podobno była 26.05.06, 17:13 z tego co wiem; ja sam jestem dosyć niemedialny Odpowiedz Link Zgłoś
pyromantium_c-n Re: Prohibicja ? 26.05.06, 18:55 ja tam nie mam nic przeciwko, przynajmniej moi znajomi nie bedą umieli tak łatwo dostać alkoholu... nie moga bez niego życ i to mnie boli... ale zakaz jak za komuny, nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ujec_karol Czy jestem przestępcą? 26.05.06, 21:20 Właśnie wróciłem z Rynku, gdzie wypiłem sobie kufelek Brackiego w pewnym takim miłym i sympatycznym, aczkolwiek przez wielu nie uważanym za takowy, ogródku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 wcześnie wróciłeś 26.05.06, 21:48 ale nie rozumiem to w końcu jest ta prohibicja czy jej nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo333 Re: Prohibicja ? 31.05.06, 18:13 juz po prohibicji! - patrz forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=766 Odpowiedz Link Zgłoś