kolorowa_diablica 18.01.06, 14:44 miłość, seks, pieniadze, kariera, sukces, władza, rodzina, bezpieczeństwo, stabilizacja, dzieci, przyjaźń... wybierzcie 3 najwazniejsze ...moga pojawiac się jakieś Wasze dodatkowe sugestie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linka234 Re: priorytety 18.01.06, 14:47 o, jak ładnie-ideologicznie to ja zacznę miłość, rodzina(=dzieci,bezpieczeństwo),kariera(=pieniądze) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: priorytety 18.01.06, 14:48 jeszcze zapomniałas na poczatku dodać... miłość(=seks) Odpowiedz Link
itsnotme Re: priorytety 18.01.06, 14:49 hmm, musiałbym się skupić a dlaczego nie ma wiary i wolności? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: priorytety 18.01.06, 14:51 mówiłam, że mile widziane sa własne sugestie wiara, wolność - może byc chociaz w państwie demokratycznym wolność jest raczej zachowana... ta wartość bardziej byłaby priorytetem dla ludzi zyjących w reżimach totalitarnych (tudziez autorytarnych) Odpowiedz Link
itsnotme Re: priorytety 18.01.06, 14:55 ja w tym kraju nie czuję się wolnym... liberałem gospodarczym jestem Odpowiedz Link
itsnotme Re: priorytety 18.01.06, 14:56 chyba bym zaczął od zdrowia. bez niego nie mógłbym się cieszyć niczym innym. nad resztą pomyślę czyli najpierw zdrowie Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: priorytety 18.01.06, 15:01 wymieniasz same, których jeszcze nie podałam widzisz... nic Ci nie podpasowało, co napisałam Odpowiedz Link
itsnotme Re: priorytety 18.01.06, 15:08 kolorowa_diablica napisała: > wymieniasz same, których jeszcze nie podałam > widzisz... nic Ci nie podpasowało, co napisałam > taka krew)) Na pewno z Twoich wezmę miłość/przyjaźń. jedno lub drugie)) Najchętniej chciałbym wszystko, co napisałaś Odpowiedz Link
anxiety3 Re: priorytety 18.01.06, 16:04 miłosć / zdrowie / wolnosc ( bravo itsnotme pasja i satysfakcja w zyciu zawodowym, nie wiem, czy rozwnoznaczne z kariera i sukcesem , czesciowo bo to olbrzymi sukces Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: priorytety 18.01.06, 20:01 kolorowa_diablica napisała: > a miłość? jak jest kasa i sukces to i powodznie w miłości. Taki juz sa te obłudne zakłamane interesowne kobiety Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: priorytety 18.01.06, 20:08 diabeł... Tobie zależy na jakimś dłuższym zwiazku? Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: priorytety 18.01.06, 20:10 kolorowa_diablica napisała: > diabeł... Tobie zależy na jakimś dłuższym zwiazku? > a z kim z obłudna zkłamana i inetresowna babą ? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: priorytety 18.01.06, 20:17 nie... z cudownym, bezinteresownym, wspaniałym mężczyzną Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: priorytety 18.01.06, 20:25 > nie... z cudownym, bezinteresownym, wspaniałym mężczyzną taki tym to odpada od razu bo nie ma cycków naturalnych Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: priorytety 18.01.06, 20:27 Tobie to chyba przydałaby sie Pamela Andersłoń Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: priorytety 18.01.06, 20:28 Za stara jest i sztuczna nie ma to jak naduralnie poruszjące sie cyckuszki a nie sylikonowe sztywne przeszczepy Odpowiedz Link
maladiablica1 Re: priorytety 18.01.06, 20:22 jak dla mnie to podstawą jest; miłość, miłośc ,miłość poczucie bezpieczeństwa w związku i wzajemne zaufanie. Odpowiedz Link
jaremax Re: priorytety 19.01.06, 16:19 Do tych już napisanych dodam jeszcze- uśmiech szczery uśmiech )) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: priorytety 19.01.06, 16:33 lambert77 napisał: > żona, dziecko, praca, seks, pieniądze a czemu praca jest przed sexem? Odpowiedz Link
jaremax Re: priorytety 19.01.06, 16:40 Nie ma pracy,nie ma pieniędzy,to i pewnie na seks nie będzie ochoty. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: priorytety 19.01.06, 16:41 jaremax napisał: > Nie ma pracy,nie ma pieniędzy,to i pewnie na seks nie będzie ochoty. czyli bezrobotni i ubodzy nie uprawiaja sexu? Odpowiedz Link
jaremax Re: priorytety 19.01.06, 17:59 Oj Asiulka,dziury nie zrobisz a krew wypijesz.Uprawiają,tylko po skończonym numerku pewnie życie smutne przed oczami staje. Odpowiedz Link
lambert77 Re: priorytety 24.01.06, 10:28 Nie wiem tak mi się napisało jeżeli moja praca będzie przynosiła mi tylko stres i frustracje to niestety przełoży się to na zycie prywatne a co za tym idzie na seks Odpowiedz Link
cyberski Re: priorytety 24.01.06, 10:59 dziecko, poczucie bezpieczeństwa, pieniądze... To czołówka, bo reszte musiałbym długo układać... Odpowiedz Link
merda Re: priorytety 27.01.06, 12:04 Wymienie trzy z tymze nie moga one istniec rozlacznie: 1. zdrowie -bo bez niego ani rusz(jak sie nie ma zdrowia to sie nie moze zarobic pieniedzy,ktore nasteuja po zdrowiu) 2. pieniadze -bo wszystko kreci sie wokol pieniedzy i bez nich nie mozna nic osiagnac(jak sie nie ma pieniedzy to nie mozna zalozyc rodziny tj.zapewnic byt rodzinie,ktora nastepuje po pieniadzach) 3. rodzina -co sklada sie z milosci,seksu,dzieci,stabilizacji,przyjazni...(jak sie nie ma rodziny to zycie jest puste i dwa poprzednie punktu traca na wartosci) Odpowiedz Link
lilarose Re: priorytety 02.02.06, 11:27 miłość (+ seks) przyjaźń bezpieczeństwo (+ pieniądze, stabilizacja) Odpowiedz Link
itsnotme Re: priorytety 02.02.06, 11:54 Wiecie, że tym wątkiem obalacie piramidę Maslowa?)) Odpowiedz Link