Dodaj do ulubionych

Forum wzajemnej adoracji

22.04.06, 23:25
Czytam dzis juz od xxx czasu i nie mogłem znaleść zni jednego normalnego
wątka. Każdy sprowadza się do adorowania wszystkiech. Jestescie az tak
zakompleksieni, że musicie sobie nawzajem podbijac poczucie własnej wartości?
Obserwuj wątek
    • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:27
      ja jestem strasznie zakompleksiony wieloma rzeczami ale nikt mnie na forum nie
      podbija w moim poczuciu...moja samoocena jest tak samo niska jak przed wejsciem
      w to towarzystewo MiSiowe...
      • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:30
        Waldek, skoro Ci sie nie podoba, to nie krepuj sie, dzrzwi stoja otworem.
        • jaremax Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:32
          eee tam.'' To Waldek sex na własną rączkę''.
          • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:33
            Raczej zabawy ze związkami frazeologicznymi.
            • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:37
              lingwista tongue_out
              • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:38
                To aż takie smieszne?
                • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:46
                  a jak myslisz? w kontekscie kogos, kto pyta o polska kinematrografie Twoj nick
                  jest co najmniej osobliwy> co o niczym nie musi swiadczyc, ale tez moze zostac
                  wykorzystane tongue_out
                  • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:47
                    Wykorzystane za czy przeciw?
                    • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:50
                      w zalezosci od tego, jak kto chce wykorzystac. jak ja wykorzyastalam? czy to
                      nie oczywiste? smile
                      • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:51
                        Wiec jednak zaintrygowałem?
                        • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:53
                          wiec jednak szuka poklasku :p zakompleksiony?
                          Nie...tongue_out przeciez to my, nedzne MiSie adorujemy sie na okolo i tkwimy tu
                          zamiast sie z realem zmierzyc.
                          • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:53
                            Jadowitość?
                            • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:55
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36464&w=40684940
                              • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:56
                                Czytałem. Nihil Novi
        • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:32
          Czy to jest odpowiedź na krytyke? Wiec nowi też mają od razu adorować innych?
          Obiektywne i surowe spojrzenie nie jest mile widziane?
          • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:37
            od xxx czasu i nie mogłem znaleść zni jednego normalnego
            wątka. Każdy sprowadza się do adorowania wszystkiech. Jestescie az tak
            zakompleksieni, że musicie sobie nawzajem podbijac poczucie własnej wartości?

Kto marnuje czas na forum, gdzie nie moze znalezc `ani jednego normalnego
            watka`?
            chcesz nas tez adorowac czy byc adorowanym, bo my sie tu w tym specjalizujemy
            wg Ciebie?
            zdecyduj zakopleksiny czy chcesz zostac naszym guru i wytykac bledy...
            mam pomysl, a moze real Cie bardziej zadowoli tongue_out
            • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:38
              No nareście jakaś cięta riposta.
              • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:42
                szukasz mocnych wrazen? ( i cietych ripsot? )
                To nie to forum > my sie tu miziamy...skoro tak wnikliwie czytasz, to charakter
                forum juz powinien byc dla Ciebie oczywisty.

--
                Kobiety są jak MediaMarkt - nie dla idiotów.
                • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:44
                  Ciekawi mnie to czemu. A raczej jak zareagujecie na brak "miziania" czy jak tam
                  to zwiecie.
                  • suczka78 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:45
                    waldek_gumowa_raczka napisał:

> Ciekawi mnie to czemu. A raczej jak zareagujecie na brak "miziania" czy jak
                    tam
                    >
                    > to zwiecie.
                    Twoja prowokacja niczego nie zmieni,nadal będziemy się miziać ;p
                    • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:46
                      A krzyki? Brzydkie słowa? Wyganianie z tego forum?
                      • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:48
                        a kto Cie wyganial? haha, zaraz powie, ze ja tongue_out
                        drzwi stoja otworem do wejscia i wyjscia.
                        Jesli ktos rozpoczyna atakiem, to na co liczy. aha, to byla konstruktywna
                        krytyka ...
                        • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:51
                          Krytyki mało, wiecej ciekawości.
                          • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:53
                            zaspokojona juz?
                            • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:54
                              Być może a może nie.
                    • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:46
                      racja smile))
      • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:31
        To po co odbijasz samoocene innych uczestników? Żeby sie przyzwyczaili siedzieć
        na forum tylko po to, żeby mieć poczucie, że nie są nikim? Niw lepiej byłoby
        dla nich gdyby ruszyli sie w realny świat?
        • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:33
          a pod jakim nickiem byles wczesniej?
          ten chyba zalozyl-es/as specjalnie dla tego forum
          • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:36
            Jestem pierwszy raz. Zainteresowałem sie forami z głównej strony Gazety.
            Trafiłem tu, ponieważ przez chwile "MiS - Mężczyźni i Seks" był w "najczesciej
            odwiedzanych". Zaintrygowała mnie nazwa. Ale widac o sexie ani o kinematografi
            polskiej nie ma tu ani słowa.
            • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:39
              Ale widac o sexie ani o kinematografi
              polskiej nie ma tu ani słowa.

Na dodatek blyskotliwy...tongue_out
              • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:42
                Już zaczynasz? Aż tak zaintygowałem Cie?
                • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:43
                  nie zaintrygowales, ale swego czasu byly tu wystapienia wielonikowcow.
                  • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:44
                    > nie zaintrygowales, ale swego czasu byly tu wystapienia wielonikowcow.

he he he gadali ze sobą? raz login text a potem inny tego samego goscia i
                    riposta?wink to by sie do Misia nadawało! tego Barei of coursewink
                    • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:50
                      smile lubu dubu, lubu dubu, nie nam zyje prezes naszego klubu...No, my akurat
                      powinnismy kolorowej zaspiewac tongue_out niech zyje szefowa, gdziekolwiek ja nogi (
                      tak, te nogi Jacku) poniosly smile
                      • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:53
                        > tak, te nogi Jacku) poniosly smile

wreszcie coś przyjemnego w tym wątku!!! ach te nogi...Anx ale o Twoich jeszcze
                        nie było?wink
                        • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:54
                          smile
                          bylo o oczach tongue_out
                          wystarczy tongue_out
                          • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:54
                            I znów?
                            • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:56
                              taaaaaak, bo ciagle mi malo tongue_out
                              wyznam Ci cos w sekrecie, ja to `nic` jestem i tak najmniej szkodliwa smile
                              • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:59
                                Mam się szykować na "gorsze" przypadki? Oczwiście przepraszamza "gorsze".
                                • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:00
                                  nie ma za co.
                                  Tak, sa `gorsze`.
                                  • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:03
                                    A moge się dowiedzieć które? Tak żebym mógł się przygotować. Tylko na co? Na
                                    wiecej "miziania"? Czy może wręcz przeciwnie: wiecej krzyku i "otwartych drzwi"?
                                    • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:04
                                      > A moge się dowiedzieć które?
                                      Zadaj sobie trud i sam znajdz.

Tylko na co? Na
                                      > wiecej "miziania"? Czy może wręcz przeciwnie: wiecej krzyku i "otwartych
                                      drzwi"
                                      Mysle, ze mogloby sie znalezc i jedno, i drugie.

ps. nie krzyczalam.
                                      • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:08
                                        Czy to zaproszenie na jutro?
                            • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:57
                              jakie znów? jeszzce nic nie napisała nawet a ten pisze już....
                              jeżeli ktos tutaj adoruje to ja jestem jednym z nich ale nie żeby zwalczyc
                              czyjeś kompleksy ale dlatego że uważam że ktos jest tego wart...i wiele wiele
                              więcej!!!
                              • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:58
                                Jacku...daj spokoj, nie warto smile o mowi veto i koniec. po co sie z nim spierac?
                                tak mu dobrze smile
                              • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:58
                                A może to wszystko złudzenia i w realnym swiecie nie potrafiłbyś znieść tego
                                kogoś?
                                • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:59
                                  > A może to wszystko złudzenia i w realnym swiecie nie potrafiłbyś znieść tego
                                  > kogoś?

na przykładzie Anx? nosiłbym ją na rękach wink w realu byłoby tylko lepiej...
                                  • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:00
                                    podajesz mu bron do reki tongue_out
                                  • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:00
                                    Jest aż tak do znudzenia otwatrza i wiarygodna,ze nie ma wątpliwości,ze to nie
                                    jest sztuczna otoczka?
                                    • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:03
                                      ja nie mam watpliwości...nie jest otwarta za to jest tajemnicza..wystarczy że
                                      wiem tyle ile sama pisze żeby wiedzieć że jest wspaniała wink przecież nie
                                      chodzi o to zeby tutaj robic z siebie niewiadomo kogo..tutaj nikt nie robi
                                      sobie reklamy bo no nie forum matrymonialne wink
                                      • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:08
                                        Czy oby napewno? Może duże odległości są przeszkodą, ale gdyby okazało się,ze
                                        do jednej z uczetniczek nie jest tak daleko?
                                        • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:12
                                          tak, tylko że tego nie wie nikt a jak wiem gdzie kogos szukać to...do tanga
                                          trzeba dwojga no i motywacji..skoro dobrze sie klika to i pogadac w realu
                                          byłoby niezgorzej, ale powtarzam dla mnie to nie jest forum randkowe. Czasem
                                          spotykam kogoś z netu zawsze miło mnie te osoby zaskakiwały i nie chodzi o
                                          odległość bo te spotkania były przy okazji moich wyjazdów
                                          • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:15
                                            a czy to nie waldek porusza temat spotkan w realu? po co? z tego ,co juz
                                            napisal zmylila go nazwa forum> nie tego znalazl tego ,czego szukal > moze inne
                                            forum bedzie barrdziej otwarte do spotkan w realu smile i sprawdzania
                                            autentycznosci forumowiczek tongue_out
                                            • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:18
                                              Prowokatorka. Nie szukałem sexu, tylko chciałem sprawdzić o czym mozna
                                              tak "namiętnie" rozmawiac w tematyce tytułowej, żeby aż znaleśc sie na liscie
                                              najpopularniejszych.
                                              • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:21
                                                > Prowokatorka. Nie szukałem sexu, tylko chciałem sprawdzić o czym mozna
                                                > tak "namiętnie" rozmawiac w tematyce tytułowej, żeby aż znaleśc sie na liscie
                                                > najpopularniejszych.

i...? znalazłeś prawie zero sexu i mało mężczyzn...?? za to sposo MiSiów które
                                                wzajemnie sobie liżą pupy (he he he od razu Tygrysia mi sie przypomina...wink)
                                                • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:22
                                                  Znalazłem ciekawe zachowania społeczne. Tygrysia to ta z "gorszych"?
                                                  • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:25
                                                    > Znalazłem ciekawe zachowania społeczne. Tygrysia to ta z "gorszych"?

Tygrysia to ta z dosadnymi i trafnymi określeniami..poza tym jest sympatyczna
                                                    bardzo i na każdy temat można z Nią pogadać....mysle że by Cię przegadała
                                                    ok i znowu poliżę teraz ..MiSiaki dalej dyskutujcie beze mnie gdyż
                                                    administracja do mnie dzwoni...eee to znaczy do domu spadam wink Dobranoc
                                                  • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:31
                                                    Dobranoc smile
                                                  • suczka78 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:26

> Znalazłem ciekawe zachowania społeczne. Tygrysia to ta z "gorszych"?

nie ma gorszych czy lepszych-wszystkie MISki sa wyjątkowe!

a ty łokres masz że się tak czepiasz gumowa rączko??
                                                  • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:30
                                                    Czy sie czepiam? Pytam grzecznie tylko. Tez sie pżeganm teraz i pójde spać.
                                                    Dobranoc również życzę
                                                  • suczka78 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:31

> Czy sie czepiam? Pytam grzecznie tylko. Tez sie pżeganm teraz i pójde spać.
                                                    > Dobranoc również życzę

dobranocwink)
                                                  • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:33
                                                    Dobranoc.
                                            • jacko1971 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:19
                                              > a czy to nie waldek porusza temat spotkan w realu? po co? z tego ,co juz
                                              > napisal zmylila go nazwa forum> nie tego znalazl tego ,czego szukal > m
                                              > oze inne
                                              > forum bedzie barrdziej otwarte do spotkan w realu smile

jest takie jedno które mi przychodzi do głowy - czasem czytuje tamtejsze wątki -
                                              o znudzonych mężach i żonach...

<i sprawdzania autentycznosci forumowiczek tongue_out

autentyczność?? hmmm to ja sprawdzam! Anx jestes autentyk czy podróbka z Chin?;-
                                              )
                                              • anxiety3 Re: Forum wzajemnej adoracji 23.04.06, 00:32
                                                autentyczność?? hmmm to ja sprawdzam! Anx jestes autentyk czy podróbka z Chin?;
                                                > -

Podrobka z Chin? haha smile rodowita Polka smile
                  • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:45
                    Aż tak ciężko uwierzyć,ze to co było napisane wyżej to prawda?
    • suczka78 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:34

> Czytam dzis juz od xxx czasu i nie mogłem znaleść zni jednego normalnego
      > wątka. Każdy sprowadza się do adorowania wszystkiech. Jestescie az tak
      > zakompleksieni, że musicie sobie nawzajem podbijac poczucie własnej wartości?

a co Ty tu robisz po co to czytasz i czego oczekiwałeś/aś wchodząc na forum???
      • waldek_gumowa_raczka Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:36
        Sexu? "Misia"? Sam nie wiem.
        • suczka78 Re: Forum wzajemnej adoracji 22.04.06, 23:39

> Sexu? "Misia"? Sam nie wiem.

MIŚkow tu u Nas dostatek a seks to lepiej w realu poszukajwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka