tygrysio_misio Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 11:57 zamknac moje forum... albo komus oddac...nie miec do niego wstepu..zostac zbanowanym i wogole szkoda tylko troche zamykac...a oddac to chetnie tylko potem jak mi sie odmieni to zeby do mnie wrocilo bezapelacyjnie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:12 czyli jak przekaze to potem nie otrzymam z powrotem? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:13 hehe, nie wiem, Tygrysio pewnie otrzymasz, ale niech to bedzie ktos znajomy :p Masz na forum sporo ludzi ,zaproponuj a Morfi wieczny tulacz? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:21 zapytaj go ,czy chcialby. ja zmykam brykac...to brykanie to jest to, co mlode tygrysy lubia najbardziej prawda Tygrysio? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:36 no tak..ale ja mam kryzys jakis i nie lubie teraz Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:13 a tak wogole to przosze mnie zbanowac na tym forum bo jak nie to posune sie do ostatecznosci i poprosze o zbanowanie calego nicka Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:20 nie..bo musze byc przed kompem zeby robic projekty..wiec wlaczam go..a ze nie chce mi sie robic to wchodze na forum gdyby go nie byo pewnie teraz bym siedzila na pienku na ogrodzie i dolowala sie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:23 siedziala na pienku > ok, jak lubisz. Ale daj sobie spokoj z tym dolowaniem > uslyszalam nie jeden raz, ze za duzo mysle, ale teraz widze, ze z Ciebie jeszcze gorszy przypadek. Zajmij sie czymkolwiek, nawet nie projektami , jesli nie chcesz> kiedy Cie termin przycisnie , to i tak je zrobisz. Zrob sobie przerwe od forum. I fizycznie od kompa. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:37 no ale wlasnie w tym problem ze moje dolowania ostatnio sprowadzaja sie do tego ze nie wiem co ze soba zrobic i co chce wogole nie mam kocepcji na zycie..a jak mam to na wakacje..bo teraz nie mam czasu bo musze robic te projekty Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:36 nikt Cie banowac Tygryś nie będzie sama musisz sie uporac z forumowym uzaleznieniem Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 12:38 ale dlaczego?? na jednym prywatnym juz jestem....co mam zrobic zebyscie i tu mnie zbanowali? Odpowiedz Link
roborobi Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 13:52 Chyba musimy troszkę poświntuszyć wirtualnie Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 15:05 e tam... myslałam, że gdzieś świntuszycie np. na czacie... albo cos, juz chciałam dołaczyć Odpowiedz Link
roborobi Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 15:07 Na czacie to by nie było takie klimatyczne Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 15:09 a to swintuszcie sobie, nie przeszkadzam Odpowiedz Link
roborobi Re: Mam ochote!!!! 23.04.06, 15:12 Jeszcze Tygrys musi się zgodzić, a chyba projekty grzecznie robi , a może tak na tych projektach małe te ta te ) Odpowiedz Link