Dodaj do ulubionych

cycate nastolatki

02.05.06, 20:42
zauwazyłem że obecna młodzież żeńska jesyt bardziej cycata od starszych
koleżanek. jak miałmem 20 lat to panienki miały srednie biusty , a duże to
tylko niewielki odsetek populacji. Potem nastało pokolenie z małymi cyckami,
a teraz wsród 18nastek jest naprawde dużo dziewczyn z dużymi piersiami.
szkoda tylko że nie dla psa kiełbasa , nie dla kota mleko Ech jest czego
zazdrościć ich rówieśnikom sad
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: cycate nastolatki 02.05.06, 20:44
      przeca nie jestes taki stary i sie chwaliles ze calkiem calkiem z wygladu

co z problem poderwac 17-latke

takie lubia starszych

albo np takie po przejsciach z gowniarzowatym rownowiesnikiem potrzebuja troche
      takiego wiesz....

ja nie widze probelmu;]
      • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 14:21
        tygrysio_misio napisała:

> przeca nie jestes taki stary i sie chwaliles ze calkiem calkiem z wygladu
        > co z problem poderwac 17-latke
        > takie lubia starszych

no stary to może jeszcze nie jetsm ale na 17 latke to bez sponsoringu to szans
        też nie mam smile

• roborobi Re: cycate nastolatki 02.05.06, 20:49
      Potrzyłeś na biodra tych dziewczyn?
      • heldbaum śpieszmy się kochać kobiety 02.05.06, 21:31
        tak szybko tyją
        • roborobi Chyba od 13 trza zacząć :( 02.05.06, 22:02

• tygrysio_misio Re: Chyba od 13 trza zacząć :( 02.05.06, 22:07
            oj..prawdziwe z was samcze swienie teraz sa
            • roborobi Re: Chyba od 13 trza zacząć :( 02.05.06, 22:14
              To nie tak
              • tygrysio_misio Re: Chyba od 13 trza zacząć :( 02.05.06, 22:15
                wlasnie ze tak

wlasnie widac jak
                • roborobi Re: Chyba od 13 trza zacząć :( 02.05.06, 22:17
                  Bardzo mnie zastanawia połączenie dużych piersi, wielkich bioder z młodym
                  wiekiem i to u 80% dziewczyn to występuje sad
                  • tygrysio_misio Re: Chyba od 13 trza zacząć :( 02.05.06, 22:23
                    ja jakos widze co innego na ulicach

pozatym to jest zalosne

papa
                    • tygrysio_misio Re: Chyba od 13 trza zacząć :( 02.05.06, 22:24
                      mam forum do opchniecia..chcesz??
                      • roborobi Re: Chyba od 13 trza zacząć :( 02.05.06, 22:25
                        Forum jest Twoje i nikogo więcej, weż się w garść smile
                    • roborobi Re: Chyba od 13 trza zacząć :( 02.05.06, 22:24
                      Tak Polska mecz przegrała sad
                      Pa
                  • swawolny.diabel Re: Chyba od 13 trza zacząć :( 03.05.06, 14:23
                    roborobi napisał:

> Bardzo mnie zastanawia połączenie dużych piersi, wielkich bioder z młodym
                    > wiekiem i to u 80% dziewczyn to występuje sad

nie przesadzaj 80% to mozno przesadziłeś. gubuch i cycatych jest znacznie
                    znacznie mniej
        • swawolny.diabel Re: śpieszmy się kochać kobiety 03.05.06, 14:16
          heldbaum napisał:

> tak szybko tyją

no nie wiem czy szybko tyją bo te o krórych pisze to jeszcze przytyć nie miały
          kiedy
      • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 14:15
        roborobi napisał:

> Potrzyłeś na biodra tych dziewczyn?

no jasne że na dupska tych nastolatek patrzyłem takze. wkońcu jestem facetam i
        wystarczy mi kilka sekund by ocenic panienke od czubka głowy po końce butów i w
        drugą strone. One są zajebiście fajne niezłe towarki smile
    • fuzzy7 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 00:27
      swawolny.diabel napisał:

> zauwazyłem że obecna młodzież żeńska jesyt bardziej cycata od starszych
      > koleżanek. jak miałmem 20 lat to panienki miały srednie biusty , a duże to
      > tylko niewielki odsetek populacji. Potem nastało pokolenie z małymi cyckami,
      > a teraz wsród 18nastek jest naprawde dużo dziewczyn z dużymi piersiami.
      > szkoda tylko że nie dla psa kiełbasa , nie dla kota mleko Ech jest czego
      > zazdrościć ich rówieśnikom sad

Ale masz rację... sad

Pzdr,
      Fuzzy
      • jaremax Re: cycate nastolatki 03.05.06, 08:15
        Ale pomarzyć chyba można ? -)))
        • fuzzy7 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 12:47
          jaremax napisał:

> Ale pomarzyć chyba można ? -)))
          Pomarzyć zawsze można..., ech!

Pzdr,
          Fuzzy :o))))
    • kolorowa_diablica :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 08:25
      tam co raz się ogłaszają dziewczyny w wieku ok 18 lat i pytają jak poderwać starszego, dojrzałego faceta smile)) jak Wam tęskno do młodych, jędrnych ciał, to sie tam zgłoście smile))
      • anxiety3 Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 08:31
        no wiesz co Diablico?
        Chcesz powiedziec, ze nasze nie sa jedrne? tongue_out z moim wszystko ok smile

to moze TY zanizony wiek podajesz? tongue_outPPP
        • kolorowa_diablica Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 08:33
          smile)) moje ciałko jak najbardziej jeszcze jędrne, sprężyste i kuszące smile))
          ale ja sie nie ogłaszam, ze chcę poderwać dojrzałego faceta, więc odsyłam ich na FM... chyba że Ty Anx chcesz któregoś z MiSiów w obroty wziąć smile))

na czołówce zrobiłam w 'MiSiu' link do suwaczka smile))
          • anxiety3 Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 08:36
            > na czołówce zrobiłam w 'MiSiu' link do suwaczka smile))

smile))

chyba że Ty Anx chcesz któregoś z MiSiów w obroty wziąć smile))

lepiej nie...:p wystarczy, ze czytam, co pisza>> zebym bala sie miec z nimi do
            czynienia tongue_outPP
            Ps. Ale oni tu rodziny etc maja tongue_out
            • kolorowa_diablica Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 08:38
              no ja też czasem jak poczytam co piszą, to zaczynam się ich bać smile))
              a rodziny, no cóż... fakt, mają... ale my możemy szalec, bo nie mamy smile))
              • anxiety3 Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 08:39
                ale my możemy szalec, bo nie mamy smile))

nie wiem, czy wypada Diablicy pisac :`swiete slowa` tongue_out, ale zdecydowanie prawda
                i dlatego zegnam sie na razie>>> przed kompem za duzo nie poszaleje smile
                • kolorowa_diablica Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 08:41
                  no to buziak w taki razie...

nie dość, ze coraz rzadziej jestem, to i teraz pójdę, bo sama ostałam smile
                  ech...

miłego dnia
                  papatki
              • fuzzy7 Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 12:50
                kolorowa_diablica napisała:

> no ja też czasem jak poczytam co piszą, to zaczynam się ich bać smile))
                > a rodziny, no cóż... fakt, mają... ale my możemy szalec, bo nie mamy smile))

Ja też nie mam rodziny...,

Pzdr,
                Fuzzy :o)))
      • swawolny.diabel Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 14:29
        kolorowa_diablica napisała:

> tam co raz się ogłaszają dziewczyny w wieku ok 18 lat i pytają jak poderwać
        sta
        > rszego, dojrzałego faceta smile)) jak Wam tęskno do młodych, jędrnych ciał, to
        sie
        > tam zgłoście smile))

ty naprawde wierzysz w te ogłoszenia w necie ? Ja tam woele polegać na moich
        doświadczeniach z reala a nie lykac każdego kitu jaki w sieci przeczytam
        a na fm i tak nie ma po co pisać bo ta ciota pascal i tak wytnie
        • kolorowa_diablica Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 14:32
          czy wierzę, czy nie wierzę, to inna sprawa... stwierdzam fakt, że takie wątki się tam pojawiają. Szczerze mówiąc mysle, ze część młodych panienek chętnie poleci na starszych facetów... także próbuj diabeł, próbuj... a nuż Ci sie jakaś trafi perełka smile
          • swawolny.diabel Re: :))) Wariaci na Forum Mężczyzna idźcie... 03.05.06, 14:38
            Ja tam nie wierze w te wątki i juz i pozostane przy własnym zdaniu
    • anxiety3 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 15:39
      reasumując:
      Ach ,te danonki...tongue_out
      • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 15:50
        no tez sie zastanawiam od czego im te cycuszki porosły smile dieta wydaje sie byc
        najbardziej oczywistą przyczyną , a czy akurat danonki to juz nie wiem
    • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 19:39
      statystyka jest zawsze taka sama; raczej po glowie chodzi Ci jakas cycata malolata, ale:
      kominek.blox.pl/2006/04/WIEK-KOBIETY.html
      • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 19:56
        > statystyka jest zawsze taka sama; raczej po glowie chodzi Ci jakas cycata
        malol
        > ata, ale:

jaka statystyka i co znaczy to ale. pisz jak do faceta jasno na temet i
        najlepiej zdaniami prostymi smile

• voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 19:57
          wiekszosc kobiet ma cycki sredniej wielkosci smile
          • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:00
            a ja nadal uważam że teraz wsród nastolatek jest wiecej panienek z wielkimi
            cycami niż za moich czasów
            • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:02
              a duze to od c czy d? smile
              • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:10
                duże to wtedy jak jest kłopot żeby je dłonią objąc smile
            • jacko1971 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:03
              no bo za Twoich czasów nie było żelowych wkładek...a po zwykle barchanowe
              biustonosze stały kolejki...
              • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:06
                nie wiem czy za moich czasów po zwykłe bARCHANOWE CYCKONOSZE stały kolejki bo
                nigdy nie kupowałem takiego towaru
                • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:08
                  swawolny ile masz lat? smile
                  kurde, gdy bedzie troche cieplej to popatrze i porownam smile

Panowie <piwo> smile
                  • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:09
                    32
                    a ciepło to juz jest tylko tzrba mieć cheć patrzeć smile
              • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:08
                wiec przypuszczasz ze to może byś sprawa tych wkładek.
                A to cygańskie baby cycki będą sabie przyprawiać. I jak tu nie wierzyc w to że
                baby to zakłamane obudne .......... choje j małumi cyckami
                • jacko1971 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:10
                  a czy ktos tu pisze że nie są?
                  a co do barchanów ja nie kupowałem/stałem ale przechodzilem koło takich kolejek
                  nie raz
                  • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:11
                    no bo starszy jesteś to moze do ciebie dotarło po co te kolejki były, do mnie
                    jakoś nie dotarło
                  • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:12
                    a kupujecie teraz? smile
                    • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:12
                      tzn cyckonosze? smile
                      • jacko1971 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:13
                        ja kupuje...na prezent wink
                        • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:14
                          nie masz problemow z rozmiarem? smile
                          • jacko1971 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:16
                            nieeee bo biore cała torbe tego majtasy tez od kumpeli ze sklepu...a kobieta
                            przymierza wybiera i odkłada na bok co jej pasi, potem zanosze podliczamy i mam
                            prezenty jak znalazł wink
                            a w sklepie kupuje tak samo po przymierzalni - sam nie mam szans...kupiłem
                            farbe do włosów to leży od roku prawie...bo odcień nie pasi uncertain
                        • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:17
                          no to widac masz komu kupowac na prezent.
                          generalnie bielizna jako prezenty jest możliwa tylko w przypadku bardzo zażyłej
                          znajomości. Inaczej to moze być różnie zrozumiane , albo można po prostu nie
                          trafić w gust poziadaczki cycków
                          • jacko1971 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:21
                            mam, a znajomość długa jest i raczej chyba zażyła...
                            gust też, ale można i w limit karty nie trafić jakby sie tylko wygladem
                            kierować...wink
                            • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:27
                              a czły ten wygląd po to by fajne było go zdejmować smile
                              • jacko1971 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:32
                                chyba tak...ma zachęcic do zapoznania sie z zawartością...a czasem zawartość
                                lepiej wygląda jednak w opakowaniu więc kolejnym razem pozostaje nierozpięty wink
                                • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:34
                                  czasami samo odpinanie to duuuza radosc smile
                                  • jacko1971 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:38
                                    tak, i niespodzianki w stylu gdzie jest rozpięcie...albo jak ono
                                    działa...odwieczny problem przynajmniej dla mnie wink
                                    • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:44
                                      download.joemonster.org/a/rekord.wmv
                                      big_grin
                                      • jacko1971 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:51
                                        he he he nieźli zawodnicy ..tylko że wszystkie bra są identico a kobietki
                                        ustawione..ale z drugiej strony jedną ręką niezły wyczyn !
                                        • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:52
                                          jacko1971 napisał:

>..ale z drugiej strony jedną ręką niezły wyczyn !
                                          e tam... smileP
                                          • jacko1971 Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:55
                                            no ja tak nie potrafię...
                    • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:15
                      nie teraz tez nie kupuje. nadal mi cycki jeszcze nie urosły to po co mam
                      kupować
                      • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:16
                        www.hbcool.com/html/humor/If-Men-Designed-The-Bra.jpg
                        • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:18
                          i to są juz cycki duże bo juz prawie nie mieszczą sie w dłoniach
                          • voker Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:19
                            jak myslisz C czy D? smile
                            • swawolny.diabel Re: cycate nastolatki 03.05.06, 20:20
                              C
                              • tygrysio_misio Re: cycate nastolatki 03.05.06, 21:52
                                jak tak sie przypatrzy z boku to te wasze rozmwy mesko-meskie sa takie zalosnie
                                smieszne,ze szok;]

ale wole to niz mizianie sie "jaka to jestm och a ty jaka ach" smile
                                • anxiety3 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 07:33
                                  > ale wole to niz mizianie sie "jaka to jestm och a ty jaka ach" smile

a mnie sie wydaje Tgrysio, ze to Twoje > ale wole to niz mizianie sie "jaka to
                                  jestm och a ty jaka ach" smile> to juz lekko przereklamowany `chwyt marketingowy`
                                  na temat, jaka na prawde jest Tygrsio, tj. czego nie lubi, a co lubi, w czym
                                  jest solidarna z facetami etc...A suma sumarum brzmi to jak >
                                  "jaka to jestm och `
                                  Na dodatek: gdzie jest to nasze mizianie? czy my cos poza nim robimy? czy moze
                                  jest przeciwnie?
                                  • roborobi Re: cycate nastolatki 04.05.06, 08:30
                                    Mizianie też jest ok. oczywiście jak przynajmniej dwie osoby tego chcą, dobrze
                                    by było jakby odmiennej płci te osoby były smile
                                    • anxiety3 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 11:41
                                      smile))
                                  • jacko1971 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 11:11
                                    Anxiu ale to trafnie napisałaś i to tak wcześnie rano !!! (ja o tej godzinie z
                                    boku na bok sie przekladam...wink)
                                    normalnie jestes OCH i ACH taka wpaniała i Świetna !!! big_grin
                                    • anxiety3 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 11:43
                                      > normalnie jestes OCH i ACH taka wpaniała i Świetna !!! big_grin

Uwazaj na slowa...U Tygrysia na pewno juz sie zapalila czerwona lampka, teraz
                                      tylko czeka, az wroci do koputera i sie z nami rozprawi tongue_out
                                      • roborobi Re: cycate nastolatki 04.05.06, 11:48
                                        Tygrys mówił, że ma przerwe do niedzieli, więc proponuję mizianie przenieś do
                                        Tygrysa smile
                                        • anxiety3 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 11:50
                                          proponuję mizianie przenieś do
                                          > Tygrysa smile

w sumie pisala,zeby forum nie umieralo i zebysmy watki produkowali :p
                                          ale wiesz, co sie stanie po jej powrocie tongue_outPP
                                          pzoa tym...myslisz, ze wytrzyma? smile
                                          • roborobi Re: cycate nastolatki 04.05.06, 11:55
                                            To nie o myślenie chodzi tongue_out
                                            Trzeba Tygrysowi pomóc sie zrelaksować smile
                                        • jacko1971 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 11:53
                                          dokładnie to byłby równie coolerski project jak wysłanie maup na abuse wink
                                          do Anx...to powyżej to z premedytacją było...(chociaz tak naprawdę to tak
                                          myslę wink)
                                          • anxiety3 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 12:22
                                            to byłby równie coolerski project jak wysłanie maup na abuse wink

haha, to teraz ja Cie skomplementuje za ten text tongue_out genialny smile
                                            zobaczymy, co sie jeszcze z forum Tygrysia do nd wymysli smile >>> hehe, chyba,
                                            ze wroci >>zobaczy, co sie swieci i da nam bana tongue_out
                                            • jacko1971 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 12:24
                                              ale ban będzie obowiazywał tylko na tygrysiu??????????????????
                                              • anxiety3 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 12:31
                                                tak, innego nam dac nie ma mozliwosci, chyba ze ma takie wplywy w gazecie, o
                                                ktorych nie wiemy tongue_out
                                                • jacko1971 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 12:48
                                                  no z tego co o swoich banach opowiada to, raczej nie ma wink więc warto
                                                  zaryzykować bana na tygrysiu bawiąc się tam w mizianie?wink kto jest za?????
                                                  • anxiety3 Re: cycate nastolatki 04.05.06, 12:50
                                                    haha tongue_out probujcie, moze sie dolacze, ale nie teraz, bo juz zmykam smile pozniej
                                                    jeszcze zajrze smile <papa>
                                                  • roborobi Re: cycate nastolatki 04.05.06, 12:52
                                                    Pa, ja też muszę chatą się zająć sad
    • swawolny.diabel Luboe takie watki 16.07.06, 14:50
      jeszcze a od teraz ro jeszcze bede grafiki poglądowe wklejał
      • jacko1971 Re: Luboe takie watki 16.07.06, 18:39
        fotki pościągane z netu czy wyroby własne????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka