suczka78 12.06.06, 00:41 nie było mnie chwilkę a na MIŚku rewolucja seksualna ;P duszno tu idę spać ps.gratuluje płodności Maxi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximilianna Re: u la la 12.06.06, 13:21 To tu przeproszę. Nie wiedziałam, że nie tylko o seksie tu się pisze. Więc zaczęłam też inne tematy poruszać, które mnie "intrygują". I dla niektórych może się wydać moje zdanie trochę dziwne. Ale nawet dla moich rodziców , jestem zbyt otwarta, i czasem - zbyt często - mam swoje zdanie, które wypowiadam zbyt głośno, zbyt często i nawet tam, gdzie lepiej siedzieć cicho, by się nie narazić. Nie mam zbyt dużo znajomych , z którymi mogłabym porozmawiać na różne tematy,bo od razu twierdzą, że mam "jakieś inne , dziwne zdanie". To wolę się nie odzywać, a nie można na okrągło robić czystek wśród swoich znajomych, bo w końcu zostanie się samotnym... Odpowiedz Link
roborobi Re: u la la 12.06.06, 13:42 Ja akurat nie mam nic przeciwko Twoim wątkom , zawsze można nie odpowiadać Dyplomacja w realu to dobra "rzecz" Odpowiedz Link
suczka78 Re: u la la 12.06.06, 14:58 ej ale nie ma za co przepraszać nie należe do osób pruderyjnych nie mam problemow jeśli chodzi o rozmowę na temat seksu i nie tylko zreszta. załozyłam ten wątek tylko dlatego ze na MISiu dotychczas nikt nie pisał tak otwarcie na temat seksu,oczywiscie pojawiały sie rozmowy z podtekstami ero I takie wątkisa potrzebne,oznacza to że forum sie rozwija,wraz z przypływem nowych forumowiczow pojawiają sie "nowe" tematy Odpowiedz Link
maximilianna Re: u la la 12.06.06, 15:07 hmm, no ja jestem otwarta i nie ma tematów tabu. A zwłaszcza seks nie jest takim temat i wszystko co związane z Nim Odpowiedz Link