Dodaj do ulubionych

Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

28.06.06, 14:48
Wszyscy! Gdzie się chowacie? Po kątach gdzieś cicho siedzicie? Na leżakach na
słońu ciałka skwierczą?? Auuuu..Już słyszę , jak Wasze palce zastają się w
stawach.. Kto to widział tyle godzin z dala od klawiatury?! Toz to wręcz
zwyrodnieniem grozi!!!

Na rozgrzewkę proponuję kazdemu wątek założyć albo w innym się przynajmniej
dopisać wink
Obserwuj wątek
    • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! ! 28.06.06, 15:13
      Z zakładaniem wątków to do mnie żaluzja?tongue_out
      Bo coś mało ostatnio piszę?

No cóż próbuję trzymać fason, ale się nie udaje...
      oklapł mi...
      i nie umiem go podnieść...

• anxiety3 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:14
        > oklapł mi...
        > i nie umiem go podnieść...

Nawet nie strasz! Za mloda jestes na to ;-p
        • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:18
          Za młoda , za stara, wiek się nie liczy
          i tak czas najlepiej posuwabig_grin
          • anxiety3 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:21
            i tak czas najlepiej posuwabig_grin

Zdecyduj się , najpierw piszesz, ze brak Ci sexu, a teraz cos o `posuwaniu` ;-p
            • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:37
              Brak mi seksu z mężczyzną.
              A czas swoją drogą, posuwa nawet mężczyzn smile

To wpływ Łysiaka, czytam jego knigi teraz.
              • roborobi Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:40
                mniej ruchliwi są smile
              • anxiety3 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:41
                Łysiaka czytasz??? A co, jesli mozna wiedziec?
                • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:46
                  Teraz Kielich.

A ogólnie jestem na etapie, ze mam ochotę wciągnąć wszystko, co napisał.
                  Wcześniej Statek, ale zarzuciłam chwilowo na rzecz Kieliszka smile

Genialnie pisze = wymiata.
                  • anxiety3 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 15:59
                    Genialnie pisze = wymiata

tak smile
                    Ja czytałam dawno...Teraz mam glod, zeby co nieco odswiezyc smile
                    • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 16:12
                      Ja prawie wszystko przeczytałam, co On napisał, ale odświeżam co jakiś czas.
    • fuzzy7 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! ! 28.06.06, 23:58
      I worked very hard today...

Best regard's
      Fuzzy smile
      • anxiety3 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 00:00
        But You`re now with us. Time to unwind...
        Take a deep breath..
        • fuzzy7 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 00:01
          Yes, yes, yes!!!

Fuzzysmile
          • anxiety3 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 00:03
            We`ve been waiting...
            • fuzzy7 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 00:07
              Wow!

Regard's
              Fuzzysmile
              • anxiety3 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 00:08
                Didn`t You know?
                wink
                • fuzzy7 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 29.06.06, 00:12
                  smile))
    • anxiety3 Weekend sie zaczyna jutro! Nie dzis> 29.06.06, 22:57
      wypadaloby cos jeszcze napisac, zanim na dobre Wam `wolne` w krew wejdzie :-p
      • roborobi Re: Weekend sie zaczyna jutro! Nie dzis> 29.06.06, 23:16
        Co tu dużo pisać, uciekacie sobie i tyle Was będzie widać sad
        • anxiety3 Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone>>> 29.06.06, 23:20
          A potem potrzeba, ale wierz mi, ze na dzien dzisiejszy to srednie mam uczucia
          co do moich wyjazdow. TZn, bardziej tego drugiego ;/, pierwszy bedzie
          baaaaardzo fajny smile))
          • roborobi Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:31
            Rozumiem, ale może mi być przykro, no nie sad
            • anxiety3 Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:36
              no nie...innymi slowy > no taksad
              Zadomowilam sie tutaj bardziej niz zdawalam sobie sprawe...
              • roborobi Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:38
                Bardzo długo Cię nie będzie sad, ale jedyne pocieszenie, że wrócisz smile
                • anxiety3 Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:43
                  Wrócę, ale raczej ` w mniejszym wymiarze godzin` > też siła wyzsza .
                  • roborobi Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:45
                    Dobre i to, obiecałaś mi coś smile
                    • anxiety3 Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:49
                      o rany!!! dzis zdemontowali wystawe ;/ poszukam na kompie, czy cos mam, albo
                      przesle we wrzesniu nowe ;-p
                      • roborobi Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:50
                        Jestem zaskoczony, że pamiętałaś o co chodzi smile)
                        • anxiety3 Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:53
                          A dlaczego? No wiesz...Robi big_grin
                          • roborobi Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:55
                            a tak jakoś, nie spodziewałem się, bardzo miło mi się zrobiło smile
                            • anxiety3 Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:58

> a tak jakoś, nie spodziewałem się, bardzo miło mi się zrobiło smile

mnie troche mniej, bo nie mam tych zdjec, ale , jak obiecalam, poszukam innych.
                              Szczerze przyznam, ze wolalabym `pochwalic sie` rezultatami we wrzesniu, bo
                              teraz malo czasu mam i na takie szperanie w fotkach.
                              • roborobi Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 29.06.06, 23:59
                                Oczywiście cierpliwość jest moją cnotą, i naprawdę nie ma problemu (wiem, że
                                będziesz pamiętać) smile
                                Miłego i szybkiego pakowania smile
                                • anxiety3 Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 30.06.06, 00:08
                                  Dzieki Robi kiss Dobranoc w takim razie.
                                  sama nie wiem, kiedy skoncze, ale pozno...wink
                                  Kolorowych i trzymaj sie!!!
                                  • roborobi Re: Wiesz...U mnie to jest odgornie narzucone> 30.06.06, 00:10
                                    Kolorowych snów i wakacji, udanych obrazów i wypoczynku udanego też. Szerokiej
                                    drogi smile
    • suczka78 tu jestem ;) 30.06.06, 00:16
      ale tylko przez chwilke,
      przyszłam pożegnać wszystkich wyjeżdżajacych na wakacje lub w innych celach
      życzyć szerokiej drogi i udanego wypoczynku wink

ps.nie zapomnijcie o pocztówce z wakacji wink
      • maximilianna Re: tu jestem ;) 30.06.06, 00:17
        Mi nikt nie wysyła pocztówek sad
        • suczka78 Re: tu jestem ;) 30.06.06, 00:32
          jak to nie? wink
          • maximilianna Re: tu jestem ;) 30.06.06, 11:09
            suczka78 napisała:

> jak to nie? wink

No nikt.
            • suczka78 Re: tu jestem ;) 30.06.06, 12:28
              sprawdź ;PP
              • maximilianna Re: tu jestem ;) 30.06.06, 14:34
                sprawdziłam i dziękuję big_grin
        • anxiety3 Re: tu jestem ;) 30.06.06, 00:44
          *Podaj adres wink
    • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! ! 02.07.06, 19:24
      I'm here! Anxwink
    • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! ! 03.07.06, 22:44
      no właśnie? Where are You and what are You doing now...I listen a song of Black
      Eyed Pease - A. over and over again and I like it more and more...I missing...I
      think so.
      • suczka78 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 22:47
        nie mogę na to patrzećwink
        anx odezwij sie skarbie bo jacko nam tu uschnie z tęsknoty ;PP
        • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 23:38
          haha, to trzeba Go trochę podlać smile
        • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 23:44
          eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
          no co? spamować juz nie wolno czy jak?;-P ćwicze sobie rozmówki pol-ang...;-P
          • suczka78 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 23:47
            dobra dobra, ćwiczenia ćwiczeniami a tesknota tesknotą wink
            • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 23:47
              możesz spamować, ktoś musi
              ja trochę zwolniłam - życie wezwało.
              jutro też, bo plażuję big_grin
            • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 23:49
              hmmmm no nic nie wymyśle ....a może...ładna pogoda dzisiaj była czyż nie drogie
              Panie?wink
              • suczka78 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 23:51
                tak, piekne mamy lato tego roku wink
                • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 23:55
                  la la la no tak oby takie do jesieni było..słoneczne i wogóle tongue_out chociaz czy
                  jest się z czego cieszyć? w końcu praca mnie czeka uncertain a taka pogoda rozwala
                  mnie
                  • suczka78 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 23:58
                    no co ty wentylator Ci wyślemy paczka ;p

ps.ale te fantastyczne poranki i bajeczne wieczory wink
                    poezja;p
                    • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 00:02
                      ha ha ha poranki przesypiam ....wieczory? tak te ostatnie nad morzem były
                      bosskie!!! ale te kolejne z nadrabianiem pracy tez spisze raczej na straty uncertain
              • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 03.07.06, 23:54
                bardzo ładna pogoda smile
                i atak ma być przez nabliższe trzy dni
                • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 00:00
                  hmmm no to jutro znowu będę pływał za kólkiem ...
                  btw...rzeczywiście woda w morzu była zimna uncertain ale zero wodorostów czy innych
                  meduz no i słoneczko się prawie samo mi trafiło...tylko Magdaleny nie udało mi
                  sie nigdzie wylookać ;-P a patrzyłem az po sam horyzont
                  • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 00:12
                    Woda w morzy jest ciepła Jacko.
                    W Dębkach jak rosół smile
                    • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 00:14
                      całe 14 st.?;-P
                      • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 00:26
                        dla mnie ciepła big_grin
                        • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 00:41
                          no i kto tu jest zmarźlakiem?;-P ja się przyzwyczaiłem do cipelutkiej wodu -
                          tak 25 st i powyżej ...ale nie jestem pewny czy w Bałtyku takie temp. panuja
                          latem? może gdzieś w zatoce, przy brzegu...
                          • maximilianna Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 00:42
                            ja jestem zmarźlak, ale do bałtyku wejdę smile
                            • jacko1971 Re: Where are YOU??????????????????!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 00:44
                              ja też, do kostek ;-P
                              kiedys sobie pływałem ale młody byłem teraz nie wiem czy jeszcze pływac
                              potrafie ;-P
                              uciekam - do następnego razu! papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka