Dodaj do ulubionych

vis a vis hotelu Hilton

08.11.06, 15:17
wisi Polska Rodzina.
tylko nie wiedzieć czemu zza Polskiej Rodziny wystają dłuuugie seksowne nogi w
kolorowych rajstopach... smile
Obserwuj wątek
    • eleni80 Re: vis a vis hotelu Hilton 08.11.06, 15:19
      krambambulia napisała:

> wisi Polska Rodzina.
      > tylko nie wiedzieć czemu zza Polskiej Rodziny wystają dłuuugie seksowne nogi w
      > kolorowych rajstopach... smile

A Pani domu nie może mieć długich seksownych nóg????? Trzeba zmienić ten
      stereotyp !!!
      • krambambulia Re: vis a vis hotelu Hilton 08.11.06, 15:20
        Ale ona jest bez spódnicy smile)) Polska rodzinna kobieta musi miec spódnicę
        zakrywającą grzeszne kolana!
      • lambert77 Re: vis a vis hotelu Hilton 08.11.06, 15:20
        może mieć też krótkie seksowne smile
        Myślę że taki plakat to metafora tego że KK nie potępia seksu ( jako seksu
        małżeńskiego) natomiast na pierwszym miejscu stawia rodzinę gdzie zupa bywa za
        słona smile
      • asiunia311 Re: vis a vis hotelu Hilton 08.11.06, 15:20
        Pani domu = zaplamiony fartuch i wisząca u jej spódnicy umorusana banda
        dzieciakówwink))
        • eleni80 nie 08.11.06, 15:23
          asiunia311 napisała:

> Pani domu = zaplamiony fartuch i wisząca u jej spódnicy umorusana banda
          > dzieciakówwink))
          >
          >
          Pani domu = szałowa bizneswoman i zapewniający jej boski seks mąż, dzieci
          grzeczne i mądre wink
          • lambert77 Re: nie 08.11.06, 15:24
            takie rzeczy to tylko w Erze wink
            • hultaj78 Re: nie 08.11.06, 15:45
              buahahaha! wink
          • krambambulia Re: nie 08.11.06, 15:26
            > Pani domu = szałowa bizneswoman

No co ty smile)) w domu siedzi i dzieci pilnuje!

zapewniający jej boski seks mąż

Zwariowałaś, nie boski seks, tylko obowiązek, który trzeba z pokorą znieść!
          • asiunia311 Re: nie 08.11.06, 15:27
            Srali muchi będzie wiosna!!!wink))
            • eleni80 A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:28
              asiunia311 napisała:

> Srali muchi będzie wiosna!!!wink))
              >
              >
              • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:29
                A który beret wolisz:
                z antenką czy bez? smile
                • eleni80 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:30
                  nie rozumiem insynuacji...
                  raczej popraw swój
                  • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:30
                    Ja nosze kapelusz smile) niech Ci chlopaki powiedzą smile
              • hultaj78 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:45
                własnie. Ja nie wiem, o co im chodzi, co to, dzieci nie moga być grzeczne i
                mądre, czy jak?
                • eleni80 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:47
                  hultaj78 napisał:

> własnie. Ja nie wiem, o co im chodzi, co to, dzieci nie moga być grzeczne i
                  > mądre, czy jak?
                  >

Skoro nie Ty, to kto miał mi to wytłumaczyć...?
                  • hultaj78 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:51
                    > Skoro nie Ty, to kto miał mi to wytłumaczyć...?

Taki ze mnie tłumok? Znaczy się tłumacz? wink
                    • eleni80 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:55
                      hultaj78 napisał:

> > Skoro nie Ty, to kto miał mi to wytłumaczyć...?
                      >
                      > Taki ze mnie tłumok? Znaczy się tłumacz? wink
                      >
                      Kramba napisała
                      >A który beret wolisz:
                      >z antenką czy bez? smile
                      i że któryś z chłopaków ma mi wyjaśnić dlaczego moje rozumowanie jest błędne
                      ..., tak przynajmniej zrozumiałam zdanie : Niech Ci chłopaki powiedzą... a może
                      o coś innego jej jednak chodziło... hm ;/...
                      • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:58
                        ŻE NIE NOSZĘ BERETÓW!!! Tylko kapelusz smile
                        • eleni80 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:59
                          krambambulia napisała:

> ŻE NIE NOSZĘ BERETÓW!!! Tylko kapelusz smile

Tak, właśnie taka mi myśl zaświtała...
                        • lambert77 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 15:59
                          bo mi się jeszcze pobijecie smile a pod ręką nie mam żadnego dmuchanego basenu
                          wypełnionego kisielem. Więc spokój ma być !!!!!!!!!!!!
                          • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:00
                            nie lubię kisielu uncertain
                            • lambert77 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:02
                              jak tak można nie lubić kisielu !!!!!! "to dyshonor smile dyshonor dla przodków
                              dyshonor dla świerszcza dyshonor dla mećki smile mećka daj głos" big_grinDDDDD
                              • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:03
                                wole budyń smile
                                A z basenów to wole taki wypełniony mołdawskim szampanem!
                                • lambert77 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:04
                                  fiu fiu fiu smile wielkopańskie zachciewajki mamy smile no no kobieta z ułańską
                                  fantazją big_grin .... cholera jakbyś kiedyś miała córke to spikniemy rodziny wink
                                  • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:06
                                    Może byc problem sad kazali mi się leczyć, bo mogę byc bezpłodna crying zresztą nie
                                    mam z kim dorobic sie córki.
                                    • lambert77 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:07
                                      oj partner się znajdzie a z tą bezpłodnością sad hmmm no przecież nie musi być
                                      tak źle ... głowa do góry
                                      • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:09
                                        a wszystko przez moją babcię sad poszłam do gina dopiero jak miałam 20 lat. A
                                        wcześniej przez pół podstawówki i całe LO mdlałam z bólu na lekcjach uncertain
                                        Jakbym poszła do gina wcześniej... ech...
                                        • lambert77 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:10
                                          ej no już bo ja na łzy niewieście podatny ... no przestań chusteczki nie podam
                                          bo zasmarkana smile jak ja dzisiaj big_grin
                                    • eleni80 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:08
                                      krambambulia napisała:

> Może byc problem sad kazali mi się leczyć, bo mogę byc bezpłodna crying zresztą nie
                                      > mam z kim dorobic sie córki.
                                      >

to, że możesz, to nie znaczy, że jesteś... a zresztą ja wierzę w cuda!
                            • eleni80 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:04
                              krambambulia napisała:

> nie lubię kisielu uncertain

ktoś może go zlizać za Ciebie... przecież... wink
                              • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:05
                                Przestań, bo sie jeszcze rozmarzę i bedą się na mnie dziwnie patrzeć w redakcji smile
                                • lambert77 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:05
                                  przyspieszony oddech zaczerwieniona smile he he smile
                                  • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:06
                                    Błędny wzrok, rozchylone pomalowane na czerwono wargi... he he smile
                                    • eleni80 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:07
                                      krambambulia napisała:

> Błędny wzrok, rozchylone pomalowane na czerwono wargi... he he smile

że co??? że jak???/ acha... usta wink
                                      • lambert77 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:08
                                        wink własnie usta smile usta moja droga nie wiem o jakich wargach myślałaś big_grin
                                        • eleni80 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:09
                                          lambert77 napisał:

> wink własnie usta smile usta moja droga nie wiem o jakich wargach myślałaś big_grin

a już myślałam, że nie nadążam za dzisiejsza młodzieżą.... wink
                                          • krambambulia Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:10
                                            Przeciez pisałam żem niewinna jak wonna lilia smile
                                            • lambert77 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:11
                                              smile a do mnie możesz mówić Wasza Świątobliwość wink
                                    • lambert77 Re: A Wy to na innej planecie żyjecie niz ja 08.11.06, 16:07
                                      taaaaaaaaaaaaaaaa smile młodość smile
          • hultaj78 Re: nie 08.11.06, 15:46
            > Pani domu = szałowa bizneswoman i zapewniający jej boski seks mąż, dzieci
            > grzeczne i mądre wink

i jak tu nie mieć ochoty na merydż? wink
            • lambert77 Re: nie 08.11.06, 15:47
              tylko ta szałowa biznesbabka nie ma czasu dla rodziny smile więc chyba aż tak
              różowo nie jest
              • eleni80 Re: nie 08.11.06, 15:48
                lambert77 napisał:

> tylko ta szałowa biznesbabka nie ma czasu dla rodziny smile więc chyba aż tak
                > różowo nie jest

To zależy od jej umiejętności organizacyjnych.....
                Kura domowa, może mieć czas, a nie mieć ochoty.....
                Co gorsze? wink
            • krambambulia Re: nie 08.11.06, 15:49
              cicho, jak nie pójdziesz na wybory to bedziemy mieli Polskie rodziny jak Polska
              długa i szeroka tongue_out zwłaszcza jak gumek zakażą!
              • lambert77 Re: nie 08.11.06, 15:58
                się człowiek na szmuglu dorobi smile chyba musieliby granice zamknąć smile przecież
                wszędzie dookoła sprzedają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka