Dodaj do ulubionych

Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzezenie

21.01.07, 15:53
wink
Witam serdecznie wszystkichsmile. Jestem nowa, dopiero Was poznaje, wiec
przymknijcie oko na moje ewentualne wpadki smile
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 15:56
      katja_24 napisała:

> wink
      > Witam serdecznie wszystkichsmile. Jestem nowa, dopiero Was poznaje, wiec
      > przymknijcie oko na moje ewentualne wpadki smile

ehhe witam kolezanke ;P
      • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:00
        No tak, sami znajomi...smile))Czesc wink
    • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 15:56
      A dlaczego miałoby być niepostrzeżenie? Tu trzeba z hukiem i fajerwerkami, bo
      MiSio ostatnio podupadawink)
      Wpadek Ci nie życzymy, no chyba że planowanychwink)
      • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 15:59
        Ale ja nie o takich wpadkach!Od takiej to niech mnie wszyscy bogowie chronia wink
        Chodzilo mi o tzw "wlniecie glupoty" spowodowane brakiem stosownych informacji
        na temat "starych" forumowiczowsmile
        • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:02
          Jak zwał, tak zwałwink Lubię chwytać za słówkawink)
          Tu raczej obrażalskich CHYBA nie ma, ale kto wie, jak się komu hormony na głowę
          rzucą?wink
          • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:06
            Hmmmmm, a duzo tu takich, ktorym hormony buzuja?wink
            • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:08
              To już musisz sama sprawdzićwink
              • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:09
                Kurcze, zabrzmialo groźnie big_grin
                • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:10
                  No coś Tywink Staram się być miła, jak na Asiunię przystało. Groźnie? Ja??
                  Wcielenie łagodności i potulności??wink)))
                  • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:16
                    Ten nick to pewnie tylko taki przebiegly kamuflaz smile
                    • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:20
                      O tym też się musisz przekonaćwink
                      • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:25
                        Pozyjemy, zobaczymy...Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez obrazenwink.
                        • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:27
                          Hmm..czy teraz JA się mam bać?wink
                          • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:28
                            Alez skadze znowu. Przeciez tak milo sobie gawedzimy...big_grin
                            • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:30
                              Nie wiem czemu, ale węszę podstęp;-D Coś za miło się uśmiechaszwink)
                              • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:31
                                Wydaje Ci sie. Ja po prostu jestem bardzo mila z natury ;DDD
                                • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:33
                                  Tjaaaa...mam kobiecie uwierzyć na słowo?? Znam nasz babski ródwink
                                  • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:35
                                    Jakie slowo?Wydrukuj i bedziesz miala na pismie big_grin
                                    • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:36
                                      Srali muchi, będzie wiosna;-DDD
                                      Kobiety zawsze odwrócą kota ogonemwink)
                                      • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:39
                                        No co Ty...Ja bardzo slowna jestem...Zobacz, jakiego mam ladnego konika w
                                        wizytowce...wink))
                                        • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:41
                                          Ty mnie tu końmi nie przekupiajwink))
                                          • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:42
                                            A czy ktos tu mowil o jakiejs formie zysku?wink))
                                            • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:44
                                              A kto mi kazał patrzeć na konika??? Czyli napawać oczy...widokamiwink) Pan
                                              Kamiński by to odpowiednio zakwalifikował;-PP
                                              • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:45
                                                Ale ladny konik, nie? wink))
                                                • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:46
                                                  Kurde, jak to się dopomina o komementy...wink))
                                                  • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:49
                                                    Eeeetam..Zdaje Ci sie wink
                                                    Ja tylko w chytry sposob probuje odwrocic Twoja uwage wink
                                                  • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:49
                                                    Próbuj dalejwink Do trzech razy sztukawink Dam Ci fory, jesteś tu nowawink)
                                                  • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:52
                                                    Taka wygrana sie nie liczy tongue_out
                                                • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:48
                                                  katja_24 napisała:

> Ale ladny konik, nie? wink))

chyba aż... zajrzę.. wink
                                                  • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:49
                                                    Jak o konikach mowa, to wszystkie baby się zleciaływink) Ciekawe, czemu...wink)
                                                  • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:51
                                                    Wlasnie, ciekawe czemu...
                                                    To naprawde konik...Zwierze takie...;P
                                                  • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:54
                                                    Uhmmm...przecież o tym była cały czas mowa, nieprawdaż?;-DDD
                                                  • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:54
                                                    Prawdaz smile
                                                  • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:49
                                                    No prosze, ciekawska jestes wink
                                                  • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:53
                                                    nie myl pojęć ciekawska i ciekawa świata wink
            • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:20
              katja_24 napisała:

> Hmmmmm, a duzo tu takich, ktorym hormony buzuja?wink

jakoś nie zauważyłam tu nadpobudliwych wink
    • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:18
      >na moje ewentualne wpadki smile

ok, możemy trochę pomóc pozmieniać pieluchy wink)))))
      • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:24
        Nie no, ja Cie bardzo prosze o nie zamieszczanie takich tekstow pod moim
        adresem! Nie wywoluj wilka z lasu smile
        • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:26
          katja_24 napisała:

> Nie no, ja Cie bardzo prosze o nie zamieszczanie takich tekstow pod moim
          > adresem! Nie wywoluj wilka z lasu smile

no już się tak nie wzbranbiaj wink my i tak wiemy, że chciałabyś miec takiego
          uroczego, słodkiego, małego, kochanego ... bobaska smile))
          • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:27
            To malo o mnie wiecie tongue_out
            • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:28
              katja_24 napisała:

> To malo o mnie wiecie tongue_out

co racja, to racja
              Ale przynajmniej jedno teraz już wiemy big_grin
              • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:36
                Nie strasz mnie, ze az tak przewidywalna jestem wink
                A tak na serio, to nie przepadam za dziecmi i nie spieszno mi rodzic swoje
                GG 7883747
                ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
      • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:25
        Chwila, chwila!!! Ja tam się nie garnę do zmieniania pieluch!! Najwyżej mogę
        robić za dobrą cioteczkę do rozpieszczania dzieckowia!!wink)))
        • katja_24 Dziewczyny... 21.01.07, 16:26
          prosze mi tu nie wmawiac dziecka w brzuch!winkJeszcze nie moj czas
          • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:28
            jak to nie? 20-25 to jest czas... został Ci jeszcze rok..
            później już się nieeee chceeeee wink))))
            • katja_24 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:29
              W tym roku koncze 25lat. I JESZCZE mi sie nie chce...
              • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:38
                katja_24 napisała:

> W tym roku koncze 25lat. I JESZCZE mi sie nie chce...

a w którym miesiącu? bo my tu hucznie obchodzimy urodziny przez cały miesiąc wink)))
                • katja_24 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:43
                  Jaki mily zwyczaj big_grinDD
                  Cwiartka stuknie mi w lipcusmile
                  • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:45
                    no to będziesz musiała postawić ćwiartkę w lipcu wink
                    • katja_24 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:53
                      Pomyslimysmile
                      A jest tu ktos znad morza?
                      • asiunia311 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:55
                        A są...niech się sami ujawnią, jeśli będą chcieliwink
                      • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:55
                        katja_24 napisała:

> Pomyslimysmile
                        > A jest tu ktos znad morza?

Nie wiem, może kiedyś ktoś będzie
                        Np ja może będę kiedyś znad Oceanu ;PPPPP
                        • katja_24 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:58
                          No dobra, chodzi mi o Bałtyk tongue_out
                          Bo ja jestem z Koszalina...Myslalam, ze moze to jakiegos ziomka znajde wink
                          • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 17:00
                            katja_24 napisała:

> No dobra, chodzi mi o Bałtyk tongue_out
                            > Bo ja jestem z Koszalina...Myslalam, ze moze to jakiegos ziomka znajde wink

osobiście nie znam nikogo z Koszalina, ale może ktoś się ujawni wink
          • asiunia311 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:28
            O przepraszam, to Eleni wyskoczyła jak Filip z konopiiwink I Asiuni tyż się
            dostało, buuuuu...wink))
            • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:30
              asiunia311 napisała:

> O przepraszam, to Eleni wyskoczyła jak Filip z konopiiwink I Asiuni tyż się
              > dostało, buuuuu...wink))

Jak kuż Wiedźmy dostają po uszach to wszystkie! Ja jedna mam obrywać za to co
              powiem? AAAAAnx!!!!
              • asiunia311 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:31
                No i zaraz leci z ozorem do matki-adminki!!!wink Co to ma być, odpowiedzialność
                zbiorowa??wink
                • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:34
                  asiunia311 napisała:

> No i zaraz leci z ozorem do matki-adminki!!!wink Co to ma być, odpowiedzialność
                  > zbiorowa??wink

nie z ozorem! chcę , żeby też dostała po uszach!
                  jak się rozejdzie po wszystkich uszach, to mnie będzie mniej bolało wink
                  • asiunia311 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:35
                    Ale Ty musisz się nadstawić pierwszawink Potem będzie wiadomo, jak jest siła
                    rażeniawink
                    • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:36
                      asiunia311 napisała:

> Ale Ty musisz się nadstawić pierwszawink Potem będzie wiadomo, jak jest siła
                      > rażeniawink

heheheh, może nie mów nic o nadstawieniu się, bo wiesz... jeszcze się zlecą
                      ..... wink)))))))))))
                      • asiunia311 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:38
                        Taaaa, jak pszczoły do miodu?wink)
                        Zima jest, coś niemrawo chodząwink))
                        • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:39
                          słyszałam, że się budzą wink i wyjadają zapasy przeznaczone na wiosnę wink)))
                          • asiunia311 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:42
                            To potem niech pretensje maja do siebie, kiedy na wiosnę im ...energii
                            zabraknie!!wink)
                            • eleni80 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:42
                              lub miodziku wink))
            • katja_24 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:30
              A czy Asiunia przypadkiem nie chciala byc dobra cioteczka?;>
              • asiunia311 Re: Dziewczyny... 21.01.07, 16:32
                Czysto hipotetycznąwink Żeby nikt nadgorliwie mnie do tych pieluch nie
                przypisałwink)
        • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:26
          asiunia311 napisała:

> Chwila, chwila!!! Ja tam się nie garnę do zmieniania pieluch!! Najwyżej mogę
          > robić za dobrą cioteczkę do rozpieszczania dzieckowia!!wink)))

a jak? drogimi prezentami? ok, masz tę rolę wink))
          • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:29
            Rola ciotki jest od tego, aby psuć młodego człowiekawink Niech rodzice mają co
            naprostowywaćwink
            • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:32
              Ja swoja siostrzenice psulam, jak bylysmy obie male. Tyle, ze mowa tu o psuciu
              innego rodzju smile
              • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:35
                katja_24 napisała:

> Ja swoja siostrzenice psulam, jak bylysmy obie male. Tyle, ze mowa tu o psuciu
                > innego rodzju smile

jakiego? wykręcałaś jej rączki? wink))
                • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:37
                  Jezu, Eleni, to już podchodzi pod przemoc domowąwink)
                  • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:38
                    Nie mieszkamy razem tongue_out
                • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:38
                  Dokladnie nie pamietam, bo mialam 6 lat jak sie urodzila, ale wiem ze jej
                  dokuczalam. Teraz ona gnebi swoja siostre. Moje nauki nie przeszly bez echa smile))
                  • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:40
                    Przywilej starszego rodeństwawink
                    Miałam 5 lat, kiedy urodził się mój bratanek. Ale nie pamiętam, bym szczególnie
                    mu uprzykrzała życie. MOże dlatego, że mieszkał 400 km ode mnie!wink
                    • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:41

> mu uprzykrzała życie. MOże dlatego, że mieszkał 400 km ode mnie!wink

Czy to dla Ciebie jakaś przeszkoda??? NIE WIERZĘ ;P
                      • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:43
                        Sama się sobie teraz dziwię...a jednak!!!wink)
                    • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:44
                      Moja mieszka jakies 3 km stad...A kiedys bylo z 5 minut drogi...smile
                      • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:47
                        katja_24 napisała:

> Moja mieszka jakies 3 km stad...A kiedys bylo z 5 minut drogi...smile

5 minut i można się było wyżyc do woli wink))) co za życie smile)))
                        ;P
                        • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:54
                          Wtedy tak...Teraz jest wieksza ode mnie...sad
                          wink
                  • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 21.01.07, 16:40
                    haha
                    czyli to u Was rodzinne wink
    • itsnotme Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 08:49
      poka fotkebig_grin
      • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 09:16
        Pokazywała konikawink Czyżby to Ci nie wystarczało???wink))
        • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 09:29
          no proszę, ale Ci ten konik utknął w pamięci wink
          • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 09:32
            Też by Ci utknął, jakby Tobie próbowała nim zamknąć oczy na inne sprawywink))
            • itsnotme Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 09:35
              mi ckliwością do zwierzątek oczu nie zamydlismile
              • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 09:38
                Eee tam, wszyscy tak mówicie, a potem dajecie się nabrać. Zasłyszane gdzieśwink))
                • itsnotme Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 09:48
                  nie każdej dajemy się nabraćsmile
                  • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 10:07
                    Mam nadziejęwink A to działa równiez w drugą stronęwink
                    • itsnotme Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 10:15
                      asiunia311 napisała:

> Mam nadziejęwink
                      co za troskliwośćsmile

> A to działa równiez w drugą stronęwink
                      >
                      mam nadziejęsmile
                      • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 10:20
                        itsnotme napisał:

> co za troskliwośćsmile
                        Udam, że nie wyczułam w tych słowach szczypty ironiiwink)

> mam nadziejęsmile
                        Chyba się popłaczę ze wzruszeniawink))
                        • itsnotme Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 10:32
                          asiunia311 napisała:

> Udam, że nie wyczułam w tych słowach szczypty ironiiwink)
                          tylko szczyptasmile

> Chyba się popłaczę ze wzruszeniawink))
                          za to tu garśćsmile na szczęście jesteś zdolna do prawdziwych wzruszeńsmile
                          • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 11:03
                            itsnotme napisał:

> tylko szczyptasmile
                            Uhmmm...na szczęscie nawet ta szczypta nie jest w stanie zmącić mojego dobrego
                            nastroju dzisiajwink

> za to tu garśćsmile
                            Doceniasz to, prawda? Nieczęsto się zdarza, że jestem taka szczodra w
                            rozdzielaniu ironiiwink

na szczęście jesteś zdolna do prawdziwych wzruszeńsmile
                            Nie wiedzieć czemu, mam dziwne wrażenie, że wątpiłeś w towink
                            • itsnotme Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 11:16
                              asiunia311 napisała:

>
                              > Uhmmm...na szczęscie nawet ta szczypta nie jest w stanie zmącić mojego dobrego
                              > nastroju dzisiajwink
                              z zamierzenia miała go podtrzymaćsmile

> Doceniasz to, prawda? Nieczęsto się zdarza, że jestem taka szczodra w
                              > rozdzielaniu ironiiwink
                              jestem wdzięczny za obdarowaniesmile

> na szczęście jesteś zdolna do prawdziwych wzruszeńsmile
                              > Nie wiedzieć czemu, mam dziwne wrażenie, że wątpiłeś w towink
                              >
                              ja też nie wiem czemu, chętnie posłucham analizysmile
                              • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 11:48
                                itsnotme napisał:

> z zamierzenia miała go podtrzymaćsmile
                                Niech będzie, że ci wierzęwink Co mi tamwink

> jestem wdzięczny za obdarowaniesmile
                                Zaszczyt niemożebny Cię kopnąłwink Musiałam Ci to uzmysłowić, na przyszłośćwink

> ja też nie wiem czemu, chętnie posłucham analizysmile
                                Niestety, jestem kiepska w analizowaniu męskich zachowań. Poza tym, gdzie mi
                                tam do Jungawink
                                • itsnotme Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 12:21
                                  asiunia311 napisała:

> Niech będzie, że ci wierzęwink Co mi tamwink
                                  smile

> Zaszczyt niemożebny Cię kopnąłwink Musiałam Ci to uzmysłowić, na przyszłośćwink
                                  smile

> Niestety, jestem kiepska w analizowaniu męskich zachowań. Poza tym, gdzie mi
                                  > tam do Jungawink
                                  mnie analizować nie musisz, byem ciekaw czemu Ty myślałaś co myślałaśsmile
                                  • asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 12:45
                                    itsnotme napisał:

> mnie analizować nie musisz, byem ciekaw czemu Ty myślałaś co myślałaśsmile
                                    Cóż, tak mi się jakoś nasunęło...wink Może dlatego, że raczej nie jestem
                                    posądzana o "kobiece" uczuciawink Ale, co tam, jest piękny dzień;-DDD
            • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 10:25
              asiunia311 napisała:

> Też by Ci utknął, jakby Tobie próbowała nim zamknąć oczy na inne sprawywink))
              >
              >
              >

Próbowała CI zamydlić nim oczy????
              Chyba się nie dałaś wink))))))))

• asiunia311 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 10:27
                Walczyłam jak lew, nie widziałaś?wink))
                • eleni80 lew? 22.01.07, 10:36
                  asiunia311 napisała:

> Walczyłam jak lew, nie widziałaś?wink))

hahahh, jednym okiem patrzyłam, dlatego nie rozpoznałam, czy jak LEW czy jak
                  CZAROWNICA, czy też jak STARA SZAFA???? wink)))))))))))
                  • asiunia311 Re: lew? 22.01.07, 11:05
                    eleni80 napisała:

> hahahh, jednym okiem patrzyłam, dlatego nie rozpoznałam, czy jak LEW czy jak
                    > CZAROWNICA, czy też jak STARA SZAFA???? wink)))))))))))

No, to Ci się udało, paskudowink) Ale pamiętaj, moja droga, że Ty też jesteś po
                    pierwsze przecenie;-PPP
                    • eleni80 Re: lew? 22.01.07, 13:07
                      asiunia311 napisała:
                      >
                      > No, to Ci się udało, paskudowink) Ale pamiętaj, moja droga, że Ty też jesteś po
                      > pierwsze przecenie;-PPP

pierwszej? to się chyba "przeceniłaś" teraz wink))))))))
                      PIERWSZA przecena, to jest po 18-ce, a teraz to juz chyba trzecia wink))

• asiunia311 Re: lew? 22.01.07, 13:09
                        Ależ nieee, pierwsza przecena jest po skończeniu 24 lat. Druga - po 28 (
                        buuuuu...wink)) Po 30-tce jest się już gratisowym dodatkiemwink))
                        • eleni80 Re: lew? 22.01.07, 13:36
                          gratisowy, powiadasz? w sensie,że nie trzeba wnosić posagu? fajowo wink rodzina na
                          tym zaoszczędzi ;PPPP
      • katja_24 Itsnotme 22.01.07, 15:59
        Nie pokazuje obcym facetom!tongue_out
        • asiunia311 Re: Itsnotme 22.01.07, 16:25
          A to nie tak leciało: "pokazywałam, jak byłam mała"?wink))
          • eleni80 Re: Itsnotme 22.01.07, 17:23
            asiunia311 napisała:

> A to nie tak leciało: "pokazywałam, jak byłam mała"?wink))

a nie czasem... "nie dokazuj"? wink tylko, że to nie była mała, tylko "miła" wink))
            nie, to jednak inna piosenka wink
          • katja_24 Re: Itsnotme 22.01.07, 18:10
            A znasz ciag dalszy? No wlasnie...Bez takich nieprzyzwoitych podtekstow, bo sie
            zgorsze i uciekne ;P
            • asiunia311 Re: Itsnotme 22.01.07, 19:03
              Trudno...jest ryzyko, jest zabawa; niektórzy maja takie mtto, tak słyszałam
              wink)) Musisz zapłacić frycowe przy wejściu, ktoś musi wykonać tą czarną robotę
              wink))
              • eleni80 Re: Itsnotme 22.01.07, 19:51
                asiunia311 napisała:

> Trudno...jest ryzyko, jest zabawa; niektórzy maja takie mtto, tak słyszałam
                > wink)) Musisz zapłacić frycowe przy wejściu, ktoś musi wykonać tą czarną robotę
                > wink))

frycowe? a co to za słowo? chyba założę jakiś notesik z nowymi słówkami wink
                A macaniem przy wejściu jej nie chcesz straszyć? wink

• asiunia311 Re: Itsnotme 22.01.07, 20:02
                  To jeszcze nie masz notesika??? Oj, poważne niedopatrzenie, maj dirwink
                  Macanie podchodzi pod molestowanie, tak się nie bawimywink
                  Ale niech chłopaki chociaż oczy nacieszą, no nie bądź taka...wink))
                  • eleni80 Re: Itsnotme 22.01.07, 20:29
                    asiunia311 napisała:

> To jeszcze nie masz notesika??? Oj, poważne niedopatrzenie, maj dirwink

stworzę sobie taki elektroniczny wink

> Macanie podchodzi pod molestowanie, tak się nie bawimywink

jak to nie???, to w konia mnie zrobiliście wtedy? a ja myślałam...eee ...yyy ,
                    że to tak z każdym wink))

• asiunia311 Re: Itsnotme 22.01.07, 20:44
                      eleni80 napisała:

> jak to nie???, to w konia mnie zrobiliście wtedy? a ja
                      myślałam...eee ...yyy , że to tak z każdym wink))
                      Trudnowink)) Ale pamiętasz, że o macaniu wówczas nie było mowy!!!wink
                      Potraktowaliśmy Cię wyjątkowo łagodnie, doceń to!!!wink))

• eleni80 Re: Itsnotme 22.01.07, 21:27
                        asiunia311 napisała:

> Trudnowink)) Ale pamiętasz, że o macaniu wówczas nie było mowy!!!wink
                        > Potraktowaliśmy Cię wyjątkowo łagodnie, doceń to!!!wink))

Jak to nie? Przecież właśnie o macaniu na wejściu była mowa wink))
                        Co Ty mi tu za kit wciskasz wink))))
                        • asiunia311 Re: Itsnotme 22.01.07, 21:32
                          E tam, demencja starcza Cię dopadławink)) Albo jakaś projekcja marzeńwink)

Jak mówię, to mówię, a jak mówię, to wiemwink))
                          • eleni80 Re: Itsnotme 22.01.07, 22:01
                            asiunia311 napisała:
                            > E tam, demencja starcza Cię dopadławink))

Ściemnasz wink
                            nie pamiętasz już , że miałaś siedzieć na ławeczce? owszem ... w starości wink

>Albo jakaś projekcja marzeńwink)

to może i tak wink ale to pierwsze na pewno nie wink)))
                  • katja_24 Re: Itsnotme 23.01.07, 13:59
                    Od cieszenia oczu jest konik...tongue_out
        • itsnotme Re: Itsnotme 23.01.07, 08:23
          katja_24 napisała:

> Nie pokazuje obcym facetom!tongue_out

Porządna dziewczynasmile
    • hultaj78 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 10:24
      > wink

no, i tak własnie każda znajomość powinna się zaczynać - od uśmiechu wink
      plusa masz, mała ;D

> Witam serdecznie wszystkichsmile. Jestem nowa, dopiero Was poznaje, wiec
      > przymknijcie oko na moje ewentualne wpadki smile

tylko sobie dobrze wybieraj z kim bedziesz miałą te wpadki. ja np. dziekuję,
      postoję ;D
      • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 10:37
        > tylko sobie dobrze wybieraj z kim bedziesz miałą te wpadki. ja np. dziekuję,
        > postoję ;D

w kąciku? wink
        • hultaj78 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 12:10
          > > tylko sobie dobrze wybieraj z kim bedziesz miałą te wpadki. ja np. dzieku
          > ję,
          > > postoję ;D

> w kąciku? wink

I myslisz że teraz powiem "tak, w rozwartym"? nic z tego ;PPP
          • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 13:07
            > I myslisz że teraz powiem "tak, w rozwartym"? nic z tego ;PPP

liczyłam przynajmniej na prosty wink)))))
      • katja_24 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 15:57
        Kurcze, nastepny mi wpadki zyczy...Chyba musze bardziej uwazac na
        sformulowaniasmile
        Czesc Hultajsmile. Dobrze wybrales nick tongue_out
        • eleni80 Re: Skoro nie udalo mi sie przemknac niepostrzeze 22.01.07, 16:22
          katja_24 napisała:

> Kurcze, nastepny mi wpadki zyczy...Chyba musze bardziej uwazac na
          > sformulowaniasmile
          spostrzegawcza jesteś wink tutaj musisz uważać na każde słowo wink jacyś maniacy ,
          czy co wink)))))

> Czesc Hultajsmile. Dobrze wybrales nick tongue_out

A on biedny chciał go zmienić, że do niego nie pasuje wink
    • nyny75 Katja Ty nie jesteś taka nowa :))) Cześć :) 23.01.07, 07:42

• katja_24 Kogo moje oczy widza! :))) 23.01.07, 13:57
        Czesc Nyny smile))
        • nyny75 No nie mów, że Cię to dziwi :))) 24.01.07, 08:23
          Tak sobie czasem zaglądam smile
          • katja_24 Re: No nie mów, że Cię to dziwi :))) 24.01.07, 16:09
            Mnie juz nic nie dziwi wink
            Po prostu milo Cie widziecsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się