eleni80 20.03.07, 22:04 o godz. 23 nie grozi skreśleniem z listy studentów ;P ok, spadam ( to chyba nie jest w tym momencie dobre określenie na "wskakuję do swojego okna" ;P) hm? Pozdrowionka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kookardka Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 20.03.07, 22:07 wskocz obok i zobacz co się wydarzy Odpowiedz Link
anxiety3 Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 20.03.07, 22:24 Ja się bałam, ze mnie kiedyś z dachu ściągną za zakłócanie ciszy nocnej > ja i znajoma wyszłyśmy się przewietrzyć z imprezy przez okno na dach, a że właśnie poczułyśmy, że muzyka nam w duszy wzbiera ;D, to zaczęłyśmy śpiewać... Chyba najlepiej nam wychodziło : Dream, a little dream of me" )) Odpowiedz Link
eleni80 Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 08:44 nie mów o śpiewaniu ;P głos już mam zdarty ;P a raz ktoś zapuścił jakieś stare polskie piosenki, ktoś inny zapytał o czym są ... no to tłumaczę... bursztynek, bursztynek.. cztery razy po dwa razy?????? ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
kookardka Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 13:32 Taka kołysanka dla nieznajomych Odpowiedz Link
eleni80 Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 08:42 kookardka napisała: > wskocz obok i zobacz co się wydarzy DDDDDDDDDDDD Tak, to robię codziennie ;P Zamieniam się w Pipi Pończoszankę ;P Odpowiedz Link
kookardka Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 13:17 ja myślałam, że jesteś Czestmirem z dachu Odpowiedz Link
daggy4 Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 13:41 siedzialas na tym dachu z karllsonem? Odpowiedz Link
eleni80 Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 13:56 daggy4 napisała: > siedzialas na tym dachu z karllsonem? nie ;P z laptopem ;P Odpowiedz Link
kookardka Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 14:00 to karlson czy czestmir był ? ) był taki facet co mieszkał na dachu i był jakiś taki piesek co latał na zakręconych uszkach... który był który ? Odpowiedz Link
daggy4 Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 14:14 karlson to byl opasiony dzieciak z dachu! kurde, nie moglam sobie przypomniec jak mial na imie ten latajacy krolik.......to czetimir? ))) czy to piesek? Odpowiedz Link
kookardka Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 14:26 ja go pamietam jako pieska, tylko uszy miał takie długaśne jak królik Odpowiedz Link
daggy4 Re: mam nadzieję, że za siedzenie na dachu 21.03.07, 14:28 a juz myslalam, ze to byly moje dzieciece majaki goraczkowe strasznie ten czestimir mi sie podobal! Odpowiedz Link