kookardka 21.03.07, 20:43 Tym razem z czekoladkami )) i wciąż nie wiem od kogo !!! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konwaliak30 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 21.03.07, 20:56 kookardka napisała: > Tym razem z czekoladkami )) i wciąż nie wiem od kogo !!! )) od wielbiciela czy to miłe ? Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 21.03.07, 20:58 miłe ) i dziwne sama nie wiem co mam o tym myśleć Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 21.03.07, 20:57 piękne są )) poprzednie mi wyrzuciła ekipa sprzątająca, ale wielkie serducho zostało )) Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 00:15 bardzo to sympatyczne ) i słodkie ) ------- i nie o 28 gr chodziło, tylko telefony do seksownych wróżek z Karaibów na mój koszt Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 00:16 zastanawiam się tylko czym sobie zasłużyłam na takie słodkości Odpowiedz Link
katja_24 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 09:49 Kurcze, wyglada na to, ze masz najprawdziwszego na swiecie tajemniczego wilbiciela Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 09:58 Bardzo tajemniczego ))) dbającego o moje dobre samopoczucie i o słodkie sny po czekoladkach z marcepanem ) wśród zapachu krwistoczerwonych ogromniastych róż Odpowiedz Link
katja_24 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 10:11 No no no, tylko pozazdroscic Oby tylko nie okazal sie starszym panem z piwnym brzuchalem DD Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 10:23 jeśli nawet, to bardzo miłym starszym panem z piwnym brzuchalem Odpowiedz Link
katja_24 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 10:25 No tak, ale pewnie wolalabys jakiegos faceta na ktorym mozna oko zawiesic Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 15:49 jak będzie sympatyczniejszy od maliniaka administratora mojego budynku to już jest dobrze Odpowiedz Link
dawidpan Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 15:49 Np taki jak ja ale niestety(stety) jestem zajety i nie mam potrzeby byc cichym wielbicielem obcych pan chyba ze zaskocze czasami mile swa narzeczona Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 15:51 > Np taki jak ja obdarzasz ją wtedy bukietem narcyzów, by pamiętała o Tobie stale ? Odpowiedz Link
dawidpan Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 15:52 e tam narcyzow; rozyczka, albo cos oryginalnego jak cos znajde, Odpowiedz Link
katja_24 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 15:58 "To ja, Narcyz sie nazywam..." Znaczy sie Ty "PPP Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:00 > albo cos oryginalnego jak cos znajde, hmm...stary kalosz zapodziany na jakimś wysypisku ? Odpowiedz Link
dawidpan Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:14 ha ha ha katja jeszcze bedzie prosic o kwiatki a ty kokardko chcialabys dostawac tyle co ona Odpowiedz Link
dawidpan Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:19 czy kiedykolwiek zobacze jak to doceniasz? Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:22 > Nie bulwersuj sie tak aż zagwizdało mu w nosie tak siem wkurzył Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:21 >a ty kokardko chcialabys > dostawac tyle co ona pewnie, że tak uwielbiam kwiatki Odpowiedz Link
dawidpan Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:25 jak kazda kobieta tylko nie kazda potrafi to docenic Odpowiedz Link
katja_24 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:27 Ze niby nie potrafie docenic? Odpowiedz Link
dawidpan Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:28 czy ja mowie ze nie potrafisz? napisalem tylko czy kiedys jeszcze zobacze jak sie z tego cieszysz. Odpowiedz Link
katja_24 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:30 Jak przyniesiesz to zobaczysz Aczkolwiek wole czekolade np. Zawsze to bezposredni pozytek Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:28 najsympatyczniejsze niespodzianki są wtedy, gdy "niespodziankodawca" robi to z chęci sprawienia radości a nie dlatego, że chce coś w zamian Odpowiedz Link
dawidpan Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 16:31 alez ja chce tylko tyle ze chce zobaczyc ze niespodziankobiorca sie z niej cieszy Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 23.03.07, 00:14 > najsympatyczniejsze niespodzianki są wtedy, > gdy "niespodziankodawca" robi to z chęci > sprawienia radości a nie dlatego, że chce coś w zamian wolałabym wiedzieć do kogo mam się uśmiechać ) a nad kieszonką pomyślę Odpowiedz Link
katja_24 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 15:52 Kobiety lubia byc zaskakiwane. Byle mile Odpowiedz Link
kookardka Shy boy ;) 22.03.07, 11:46 teledyski.onet.pl/10172,1560194,80072,teledyski.html Odpowiedz Link
rachela180 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 11:24 Noooooo kochana - przypominasz mi coraz intensywniej scenkę z filmu braci Marx "Love happy": Marilyn Monroe jako klientka prywatnego detektywa: - Prosze o pomoc! Ciągle za mną chcodzą jacyś mężczyźni! Groucho Marx jako prywatny detektyw: - Naprawdę? Zupełnie nie wiem dlaczego! ) Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 11:27 ooo może ja powinnam detektywa zatrudnić czy jak wysyłasz smsa z gg to możesz w miejsce nadawcy wpisać "blabla" i to "blabla" pokaże się u mnie w smsie przychodzącym w polu nadawca ? Odpowiedz Link
eleni80 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 13:21 nie wiem, jak to jest z wysyłaniem smsów z gg, bo nie wysyłam z tego programu Ale nie martw się, pewnie się dowiesz kto to, o ile jest to człowiek , a nie ktoś z zza światów ;PPP Bo jeśli to człowiek, to pewnie będzie chciał, abyś mu się odwdzięczyła ;PPPPPPP Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 13:51 To komórka jest może poprosi o wyłączenie wibracji, bo czuje się taka roztrzęsiona, szczególnie po wczorajszej akcji z operatorem sieci ostatnio skarżyła się, że jej niewygodnie w mojej torebce...nie wiem gdzie miałabym ją nosić Odpowiedz Link
eleni80 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 23.03.07, 00:15 kookardka napisała: > To komórka jest > może poprosi o wyłączenie wibracji, bo czuje się taka roztrzęsiona, > szczególnie po wczorajszej akcji z operatorem sieci > > ostatnio skarżyła się, że jej niewygodnie w mojej torebce...nie wiem > gdzie miałabym ją nosić może tam gdzie wibrator ;P Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 23.03.07, 00:17 :"""")))) nie chadzam z wibratorem po mieście... już widzę jak w sklepie szukając portfela wykładam wszystko na ladę... Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: znowu dostałam kwiatki :))) 23.03.07, 10:32 kookardka napisała: > :"""")))) nie chadzam z wibratorem po mieście... już widzę jak w sklepie > szukając portfela wykładam wszystko na ladę... Hmm, dla mnie to nie byłby jakiś straszny wstyd, gdybym wszystko wyrzuciła na ladę z torebki i znalazłby się tam wibrator... Pewne zachowania już nie budzą kontrowersji i zaczynają być normalne dla pewnych ludzi, którzy nie mają problemów ze swoją seksualnością. Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 23.03.07, 10:40 myślisz, że 60 letnia pani sprzedawczyni fiknęłaby koziołka, gdybym wykładając wibrator na ladę powiedziała, że w tym Waszym sklepie to h.j nocuje ? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 23.03.07, 10:44 Może mogłabyś się nieco pozytecznego jeszcze od Pani dowiedzieć... Byś się zdziwiła Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 23.03.07, 11:11 > Może mogłabyś się nieco pozytecznego jeszcze od Pani dowiedzieć... Byś się > zdziwiła nie twierdzę, że nie Odpowiedz Link
kookardka Re: Ja tesz kce... 22.03.07, 16:07 )) ktoś bardzo stara się o utrzymanie wysokiego poziomu adrenaliny Odpowiedz Link
kookardka Re: a jak to sie robi zeby dostać? :)) 22.03.07, 15:51 nie wiem ... nawet nie mam jak zapytać Odpowiedz Link
suczka78 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 17:14 tulipany żółte dzisiaj z zaskoczenia Odpowiedz Link
asiunia311 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 18:28 A ja muszę w końcu mój już niepiękny bukiet goździków z 8 marca w końcu unicestwić. Nie wygląda zbyt reprezentacyjnie. Ale trzymał się dzielnie do zeszłego poniedziałku. Teraz poległ. Ale ja wiem, od Kogo był!!) Kookardko, poczekaj, ofiarodawca się ujawni - z nienacka) Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: znowu dostałam kwiatki :))) 22.03.07, 21:57 A mnie nikt nie daje kwiatów No może poza Ojcem Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 23.03.07, 00:05 > Kookardko, poczekaj, ofiarodawca się ujawni - z nienacka) wyskoczy z ...komórki Odpowiedz Link
kookardka Tak sobie myślę... 23.03.07, 11:11 że to wcale nie cichy wielbiciel, tylko ktoś niezwykle sympatyczny, ktoś kto zawsze jest mi życzliwy i dla mnie ciepły, kto postanowił w ten sposób poprawić mi spaprany ostatnio humor )) no i mu się udało )) tylko co to będzie jak te smsy przestaną przychodzić Odpowiedz Link
kookardka Re: Tak sobie myślę... 24.03.07, 09:31 no tak...trzeba uważać... można przez pomyłkę wibrujący przedmiot przyłożyć nie w to miejsce co potrzeba jeszcze tyka ... a może te smsy to nie do mnie... muszę oddać komórkę właścicielowi... Odpowiedz Link
kookardka Re: Tak sobie myślę... 25.03.07, 08:48 nie jestem tłustym brzydkim Leszkiem jestem szczupłą brzydką kookardką Odpowiedz Link
eleni80 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 24.03.07, 04:47 ja dzisiaj też dostałam kwiatka, co prawda małego, prawie zwiedniętego, podniesionego ze stołu, spośród butelek, ale liczy się sam gest ;P Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 24.03.07, 18:08 dokładnie tak liczy się gest i intencje mnie poważnie rozczarowało by jedno - gdyby okazało się, że to mój były... Odpowiedz Link
eleni80 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 24.03.07, 18:52 dlatego lepiej widzieć osobę wręczającą kwiatek ;PPPP Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 24.03.07, 19:48 No ten pan, który mi wręczał kwiatki był całkiem miły i nawet śmiał się, że znowu anonimowo, bo bez wizytówki Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 24.03.07, 19:50 swoją drogą to kilka osób (kobiety) zareagowały lekką paniką, jak powiedziałam, że dzieje się to co się dzieje...one by były przerażone, że to psychopata... Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 25.03.07, 08:47 )) ale koleżanki niech sobie mówią i myślą co chcą dla mnie jest to miłe Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 25.03.07, 09:06 zaszyta duszyczka... szukam, oglądam i nie znalazłam żadnej nitki no ale duszyczka mała, dobra to pewnie i dobrze schowana nie myśl ... myślę, myślę i myślę, kto jest taki miły, ciepły, chce się ze mną przyjaźnić i dba o moje dobre samopoczucie wyładowania, ładunki, kumulacje ładunków pierwsza wiosenna burza już była czy dopiero będzie ? )) Odpowiedz Link
kookardka zaspało się ? :) 26.03.07, 10:09 komóreczka zaspała... na pewno przez zmianę czasu,nadmierną ilość piwa i zmianę klimatu a już się martwiłam, że smska nie będzie dziękuję spałam smacznie i spokojnie )) Odpowiedz Link
kookardka Re: zaspało się ? :) 26.03.07, 20:55 a swoją drogą, to jak mam zgadnąć kto ? )) tak bez żadnych wskazówek i poszlak ? no chyba, że pierwsze pytanie nie jest aktualne Odpowiedz Link
eleni80 Re: zaspało się ? :) 26.03.07, 21:01 hmmmm, gadasz ze swoją komórką za pośrednictwem netu.. oj źle z Tobą , żle... .... pozdrowienia dla tostera ;PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
anxiety3 Re: zaspało się ? :) 26.03.07, 21:07 .... pozdrowienia dla tostera ;PPPPPPPPPPPP mikrofalówka będzie wściekła, zazdrośnica jedna ;-p Odpowiedz Link
kookardka Re: zaspało się ? :) 27.03.07, 00:51 ee tam wściekła ... te błyskawice wewnątrz to przez widelec Odpowiedz Link
kookardka Re: zaspało się ? :) 27.03.07, 00:45 odezwała się mądrala, co to zza posrednictwem netu z kokardką gada pozdrowienia dla innych tasiemek, podopinanych do różnych części garderoby Odpowiedz Link
kookardka Re: zaspało się ? :) 27.03.07, 00:56 no cóż za filozującą mam komórkę ... sama pyta i sama odpowieda na swoje pytania skąd to pragnienie bycia w realu ? Odpowiedz Link
kookardka Pod koniec tygodnia .... 27.03.07, 01:11 )) super pomysł a czemu tak późno ? trzeba wrócić w domowe pielesze, co ? ) Odpowiedz Link
kookardka Re: Pod koniec tygodnia .... 27.03.07, 13:54 skąd wiesz, że jestem słodziutka ? Odpowiedz Link
suczka78 Re: znowu dostałam kwiatki :))) 27.03.07, 09:21 w niedziele ślicznego storczyka obiecuje ze bede o niego dbać , naprawde ;p Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 27.03.07, 21:50 Moje już stoją prawie tydzień i jeszcze żyją... to znaczy różyczki już lekko przywiędły, ancymony trochę przyklapły, ale goździki są chyba ponadczasowe i niezniszczalne właśnie im zmieniłam wodę, szkoda mi będzie je kiedyś wyrzucić Odpowiedz Link
kookardka rozebrać.... będzie real ;) 28.03.07, 03:21 w takim razie pobawmy się w audiotele odpowiedź A "jestem kobietą" E .Górniak opowiedź B mam wredny charakterek odpowiedź C " Góral z Zakopca co siekierką za bardzo wymachiwał " ))) i kilka pytań dodatkowych ) 1. czy kwiaty są od Ciebie ? 2. czy mam Twój numer telefonu ? tylko proszę bez odpowiedzi typu "mój numer to numer Twojej komórki" Odpowiedz Link
kookardka Re: rozebrać.... będzie real ;) 28.03.07, 10:20 oczywiście biorę pod uwagę to, że jesteś jednak moim byłym, który nie do końca zrozumiał, że nie życzę sobie smsów i kwiatów... i liczę na to, że jeśli to prawda, to już kolejnych smsów nie dostanę... Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 16.06.07, 00:23 No i zamilkł na amen cichy wielbiciel znaczy, że dobrze myślałam, że to od K... Odpowiedz Link
kookardka Re: znowu dostałam kwiatki :))) 19.06.07, 13:38 Tu dostawała ( bo to komóreczka była) - innej możliwości nie było przyjaźnić się chciała ... i co ??? i juz nie chce ? a ja dalej nie mam pewności, czy to były czy ktoś inny ... od byłego kwiatów nie chcę, ale od kogoś innego, czemu nie ... Odpowiedz Link