stukam_kopytkami 01.10.07, 22:01 Jaki kolor jest Was bardziej seksi? I co Was kręci u płci przeciwnej a nawet i tej samej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lambert77 Re: Oczy. 02.10.07, 14:18 W związku z tym, że przed poznaniem mojej na wieki wieków żony byłem bardzo kochliwym facetem to i oczy były różne... Był czas że szalałem za piękną zielenią ze złotymi ognikami ( te wspominam najmilej) nie obce był mi ciemny błękit i oczy czarne w których można było się zatracić na reszte życia ( te wspominam hmm najgorzej ). Oczywiście najpiękniejsze są oczyska mojej małżonki kiedy piękny brąz ciemnieje i wiem że czas najwyższy przyjąć minę zbitego psa i kombinować jak wyjść cało ze zbliżającej się awantury Odpowiedz Link
itsnotme Re: Oczy. 09.11.07, 17:03 lambert77 napisał: > W związku z tym, że przed poznaniem mojej na wieki wieków żony Na pewno jesteś najszczęśliwszym facetem na ziemi, ale to brzmi jak koniec świata > najgorzej ). Oczywiście najpiękniejsze są oczyska mojej > małżonki kiedy piękny brąz ciemnieje i wiem że czas najwyższy > przyjąć minę zbitego psa i kombinować jak wyjść cało ze > zbliżającej się awantury Własciwie to jak Apokalipsa Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Oczy. 02.10.07, 14:25 Jakiś czas temu zakochałam się w niebieskich. A czarne mnie odstraszają. Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Oczy. 02.10.07, 18:31 hmm najwazniejsze jest spojrzenie w oku a nie kolor ale podobaja mi sie oczy niebieskie i brazowe Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Oczy. 03.10.07, 08:21 Ponoć ja mam "badawcze, świdrujące spojrzenie brązowych oczu" (koniec cytatu) )) Kiedyś słyszałem, ze mam "wężowe oczy" od jednej starszej (tak ok 30-stki) Pani )) I bądź tu człowieku mądry... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Oczy. 03.10.07, 11:24 > od jednej starszej (tak ok 30-stki) Pani )) starsza to 30letnia pani, dobre...he he he no tak, forum emerytów, to ja już starszy pan i próchno, normalnie ide się rozsypać ;-P Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Oczy. 03.10.07, 12:07 ja się już rozsypałam, popioły wszędzie leżą. Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Oczy. 03.10.07, 15:08 Chciałem zauważyc, ze jezeli 1971 to data urodzenia, to i tak dla mnie zawsze będziesz gówniarz ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Oczy. 03.10.07, 20:58 > Chciałem zauważyc, ze jezeli 1971 to data urodzenia, to i tak dla > mnie zawsze będziesz gówniarz ) jeśli ja gówniarz, to MiSie 20latki to plemniki? ;-P Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Oczy. 04.10.07, 09:39 Plemniki? Może za głęboko się cofamy...(wstecz, jak precyzuje głowa obecnego układu . To nie plemniki, oni dopiero się rodzą - stąd tyle krzyku i zamieszania robią wokół siebie ) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Oczy. 03.10.07, 18:31 w takim razie niedługo zakładam kabaret starszych pań kto się pisze na to?? ;PPPP Odpowiedz Link
arek5001 Re: Oczy. 03.10.07, 20:28 Ja to bym sobie odjął parę latek..Cóż czas pogodzić się z siwizną.. Odpowiedz Link
eleni80 Re: Oczy. 03.10.07, 20:55 pojedyncze włosy można jeszcze wyrwać z zacięciem na twarzy gdy ich więcej - wystarczy sięgnąć po farbę Odpowiedz Link
arek5001 Re: Oczy. 04.10.07, 15:39 eleni80 napisała: > pojedyncze włosy można jeszcze wyrwać z zacięciem na twarzy > gdy ich więcej - wystarczy sięgnąć po farbę Gdzie tam pojedyncze, całe dywizje siwizny, a farbowaniem to przesadziłaś..) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Oczy. 04.10.07, 16:00 a czemu nie? skoro kobiety farbują, nie rozumiem dlaczego mężczyźni by mieli tego nie robić Odpowiedz Link
arek5001 Re: Oczy. 04.10.07, 16:37 eleni80 napisała: > a czemu nie? > skoro kobiety farbują, nie rozumiem dlaczego mężczyźni by mieli tego nie robić Ja i farbowane włosy..never.To takie nie męskie wręcz zahaczające o kompleksy.. A ja szpakowaty na skroniach pan..Łamacz niewieścich serc..) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Oczy. 04.10.07, 17:46 arek5001 napisał: > Ja i farbowane włosy..never.To takie nie męskie wręcz zahaczające o kompleksy.. > A ja szpakowaty na skroniach pan..Łamacz niewieścich serc..) A moja mam malnęła tatę resztką farby ze słoiczka z pana po 60-ce zamienił się w pana przed 50-ką i dla mnie nie ma w tym nic złego Odpowiedz Link
nemo1968 Re: Oczy. 04.10.07, 09:42 Wolę kabaret młodszych pań.... A kankana tańczysz? Z podnoszeniem nóżek, odsłanianiem podwiązek, odwracaniem się pupa do widowni i podciąganiem kiecki ? A na końcu szpagat jest? ))) Odpowiedz Link
eleni80 Re: Oczy. 04.10.07, 13:29 to raczej byłby kabaret słowny ;P gdzieżby taka starsza pani ok. 30 jak ja szpagat robiła DD Odpowiedz Link
eleni80 Re: Oczy. 05.10.07, 11:14 o kurcze, jestem pełna podziwu ;P no chyba, że pracujesz w cyrku ;P Odpowiedz Link
katja_24 Re: Oczy. 02.10.07, 18:52 Nie wiem, jakos nie mam jakis specjalnych predyspozycji Odpowiedz Link
khinga Re: Oczy. 03.10.07, 16:54 PiwneeeD choć ostatnio na swej drodze spotykam samych niebieskookich Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Oczy. 04.10.07, 18:30 Dla mnie to chyba nie kolor, a wyraz oczu jest czynnikiem decydującym o tym, czy same w sobie mnie pociągają... Bez zdecydowanych preferencji kolorystycznych Odpowiedz Link
rachela180 Męskie? Szare, niebieskie, zielone :) 09.11.07, 18:27 A kręci mnie: u facetów: usmiech, ciepło, czyste paznokcie i świeży oddech u kobiet: uśmiech, ciemne oczy (!), kobieca sylwetka Odpowiedz Link
maximiliane Re: Męskie? Szare, niebieskie, zielone :) 09.11.07, 23:22 Jako, że teraz w tv leci "kobieta kot" kusi mnie by znowu zrobić sobie krótkie włosy Oczy muszą mieć coś w sobie. Muszą fascynować, być dobre, dzikie i mieć to coś Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Męskie? Szare, niebieskie, zielone :) 09.11.07, 23:47 > Jako, że teraz w tv leci "kobieta kot" kusi mnie by znowu zrobić sobie krótkie > włosy Ja mam ochotę obciąć włosy regularnie, ale też mam ochotę mieć je dłuższe o jeszcze jakies 10-15 cm, potem mogę ciąć na krótko > Oczy muszą mieć coś w sobie. Muszą fascynować, być dobre, dzikie i mieć to coś > Ja swoje oczy lubię, podoba mi się też to, że niektórzy się ich "boją" > chodzi o wyraz, jaki dają moje oczy i brwi razem >podobno czasem wyglądam "groźnie", choć nie czynię tego celowo Odpowiedz Link
maximiliane Re: Męskie? Szare, niebieskie, zielone :) 10.11.07, 00:03 Tak, wyraz oczu,wyraz twarzy czasem nad tym nie panuję. Wiem o czym mówisz Anx. Wyglądam groźnie i jakbym była zła. Ale to chwilowe, potem potulnieję. Odpowiedz Link
avventura Re: Oczy. 11.11.07, 20:20 mnie kręcą dzikie oczy albo oczy dzikusa - cokolwiek to dla mnie znaczy nie jestem w stanie tego inaczej zdefiniować pozdrowienia dzikusy Odpowiedz Link