arek5001 06.04.09, 00:59 Żądam minimalnej wręcz aktywności.. dziewczyny!! gdzie jesteście.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: Aktywność... 06.04.09, 20:07 zmagam się z mentalnością ludzką w moim mieście - walczę o słuszną sprawę, chcę, żeby to do niektórych dotarło. Co do reszty, to próbuję nie zawalić pracy i miec troche czasu na zycie prywatne. tzn ja mam ten czas, a przynajmniej mialabym, druga strona za to jest pochlonieta wszystkim innym, a mnie wydaje się, że ja zostaję przez to zepchnięta na ostatni plan... Stąd też próbuję w tym czasie coś dla siebie zrobić, więc błąkam się po tym padole, zauważając nadejście wiosny Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Aktywność... 11.04.09, 22:03 pięknie, czy nie, autor wątku mojej obecności nie zauważył, a przynajmniej pozostał na nią obojętny... Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Aktywność... 13.04.09, 23:06 arek5001 napisał: > Żądam minimalnej wręcz aktywności.. dziewczyny!! gdzie jesteście.. Tu. Odpowiedz Link
tapatik Wiosna jest... 16.04.09, 12:24 Pochowały się i czekają aż na nie zapolujemy. Łydki im drżą z wrażenia, oddech się załamuje, pot płynie po całym ciele aż łaskocze skórę, a policzki płoną z podniecenia i strachu. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Wiosna jest... 17.04.09, 09:48 ooo, to mi się podoba niestety rzeczywistosc ma mniej rumieńcow Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wiosna jest... 17.04.09, 12:28 czasami ma mniej czasami ma więcej Odpowiedz Link
tapatik Re: Wiosna jest... 19.04.09, 21:20 anxiety3 napisała: > ooo, to mi się podoba > niestety rzeczywistosc ma mniej rumieńcow Moja rzeczywistość ma tyle rumieńców, że aż mnie poliki pieką. Odpowiedz Link
roborobi Re: Aktywność... 17.04.09, 14:20 no no no nie poznaję Państwa - taki ruch duży Odpowiedz Link