monwdo 09.05.08, 18:27 tafiłam dzis na wywiad p.Krystyny Jandy w miesieczniku,,Poradnik Domowy;przeczytajcie polecam,zycie pozagrobowe ISTNIEJE i ten wywiad jest tego przykladem.serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarcinka19 Re: dzis przeczytalam 09.05.08, 20:35 a nie masz linka? w Internecie ten wywiad czytalas? Bardzo mnie to zainteresowalo Odpowiedz Link Zgłoś
maja_8 Re: dzis przeczytalam 09.05.08, 20:49 ja też szukam tego wywiadu i nie umiem go znaleść pozdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
czarcinka19 Re: dzis przeczytalam 09.05.08, 20:59 przepraszam,ale chyba to nie ten artykul....jestem gapa Odpowiedz Link Zgłoś
monwdo Re: dzis przeczytalam 09.05.08, 21:06 czytalam ten artykul w gazecie,kupcie bo warto,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monwdo Re: dzis przeczytalam 09.05.08, 21:28 rzeczywiscie ,nie mozna znalezc w internecie tego wywiadu,nr 6 poradnika domowego,przeczytajcie i napiszcie co Wy na to,ja wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarcinka19 Re: dzis przeczytalam 09.05.08, 21:33 kurcze kioski zamkniete..a noc taaaaka dluga...bardzo mnie ten teamt interesuje.... moze moze cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
kasia42007 Re: dzis przeczytalam 10.05.08, 22:32 Ja co prawda nie czytałam tego artykułu, ale wiem,ze stwierdzenie postawione na poczatku jako teza jest prawdziwe . Życie pozagrobowe istnieje i każda z Nas powinna w to i wierzyc i doświadczac tego. Jest wtedy dużo łatwiej. Ja sama miałam dużo zdarzeń osobistych , które poświadczały to stwierdzenie.A sama łącznośc z mężem po jego odejściu była bardzo silna i nadal się utrzymuje, choc już mniej wyrażnie. I nie są to tylko sny... Odpowiedz Link Zgłoś