Gość: gość IP: *.004.c75.petrotel.pl 31.05.10, 10:07 Hej, Czy ma ktoś może namiary na konsultanta diety Cambridge w Płocku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jadzia Re: dieta Cambridge IP: 80.48.4.* 31.05.10, 11:52 może już lepsza jakaś polska,niż z huczną nazwą,a ułozona przez chinczyków czy hindusów mało piśmiennych,czytatych i rozumnych.Ale to Twój wybór,konsultant Ci bajek naopowiada i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z płocka. Re: dieta Cambridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 22:58 jadzia nie odpowiadaj jak cię nie pytają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: dieta Cambridge IP: 91.212.223.* 08.06.10, 09:13 W Płocku nie, ale mam do Włocławka. Zamówienie mozna wysłać mailem. Wysyłka za pobraniem w 2 dni. Bogdan Jaskólski - Włocławek i okolice dyplomowany konsultant Diety Cambridge tel. kom. 692-036-935 tel./fax. (54) 236-44-47 (od 15 do 20) E-mail: dietacambridge-polska@dietacambridge-polska.pl Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dieta Cambridge IP: *.wlodkowic.pl 08.06.10, 16:16 dziękuje pięknie, a czy ma Pani jakieś efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: dieta Cambridge IP: 91.212.223.* 09.06.10, 09:08 Oczywiście, dlatego robię sobię tę dietę przynajmniej raz na rok przez tydzień . Zazwyczaj mam 5-6 kg mniej. Polecam zupę o smaku kurczaka z grzybami. Reszty nie lubię :-)) Pozdrawiam i powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dieta Cambridge IP: *.plock.mm.pl 15.06.10, 20:57 Ta dieta to nic skutecznego.MEGA JO-JO .Samo to, że ktoś ją powtarza co rok o tym świadczy. Ja byłam na niej 4 tyg, efekt super schudłam 16kg, póżniej przeszłam na dietę 900-1000kcal i zaczęłam nabirać jak gąbka, w ci trzech miesięcy, przy diecie i dużej dawce ruchu, nabrałam masy z nawiązką. Konsultant ci tego nie powie, ależeby schudnąć trwale trzeba prześć kilkomiesięczne wychodzenie z diety, czyli dalsze kupowamie koktajli i zupek, a i tak dużo kg wróci. Jeśli chcesz spróbuj, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byłam Re: dieta Cambridge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 21:18 Też byłam na tej diecie - pierwszy raz schudłam na niej ok 10 kg w jakim czasie nie wiem bo to było bardzo dawno temu (byłam u Pana na ul. Błonie obok ul. Gradowskiego) - jakieś 4 lata temu próbowałam ponownie (byłam u Pani która sprzedawała te produkty w swoim mieszkaniu obok Polo na Tysiąclecia, niestety namiarów żadnych już nie mam) ale wracając do diety - nie dałam rady - chyba po pierwszym razie mój organizm to pamiętał i pijąc te zupki miałam poprostu odruchy wymiotne - niestety mam je do tej pory jak ktoś pije przy mnie jakieś proszkowe zupy albo jak poczuję wegete - jeśli zależy ci na szybkim chudnięciu to napewno będziesz zaskoczona bo chudnie się naprawde ładnie, ale naprawdę później musisz się pilnować - u mnie oczywiście było jojo - wyrzucone pieniądze - ale może masz silniejszą wolę niż ja - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś