Gość: Ola IP: *.pern.com.pl 24.06.11, 21:41 Mam 20 lat, nie byłam jeszcze u ginekologa bo się boję :D Tyle słyszałam ze badanie boli itp,że w końcu muszę wybrać żeby przepisał mi tabletki. Nie wiem na kogo się zdecydować. Pomóżcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Płock IP: *.pern.com.pl 24.06.11, 21:44 Dodam że go poszukuję w Płocku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicarage Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.052.c93.petrotel.pl 25.06.11, 19:04 Na Pogaduchach płockich mam jest cały wielki wątek z opiniami o ginach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 27.06.11, 14:59 Ja też jestem zainteresowana a w Pogaduchach niestety większość jest już w archiwum :( Może jakby w tytule wpisywać nazwisko ginekologa byłoby łatwiej kogoś wybrać nie czytając wszystkich opini nie zawsze na temat który nas interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 18:45 Najlepiej wybierz młodego i przystojnego, nie będzie tak bolało a może być całkiem przyjemnie:-) A narazie weź etopirynę od goździkowej bo chyba głowa cię boli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokicia Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 28.06.11, 21:52 W Płocku jest wielu ginekologów. Sympatycznym, wzbudzającym zaufanie lekarzem jest np dr Sławomir Artymiak, polecana jest też dr Sabatowska, dr Lemiec-Brzóska, dr Ostrowski, dr R. Kruczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po wizycie Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 21:56 przecież to oczywista oczywistość, że przede wszystkim powinien byc DOWCIPNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: 80.48.4.* 30.06.11, 00:23 ja byłam u pani Ani Kacprowicz na ul. 3 Maja nad barem Krokiet bardzo delikatna,uprzejma, z dużym doświadczeniem później prowadziła moją ciążę też bez zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aga Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 30.06.11, 12:04 ona przyjmuje na NFZ czy prywatnie? jak prywatnie to ile kosztuje wizyta a jak na nfz to ile się czeka na wizytę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do oli Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: 80.48.4.* 07.07.11, 22:02 pani kacprowicz przyjmuje prywatnie wizyta 100 zł plus cytologia bo napewno ci ją zrobi przy pierwszym badaniu 20 albo 30 zł nie pamiętam dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 08:34 Artymiak każe rozbierać się do golasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokicia Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 30.06.11, 22:21 Gość portalu: Anakonda napisał(a): > Artymiak każe rozbierać się do golasa Poważnie? Mi nie kazał, i wielu moim koleżankom również nie. Siejesz niesprawdzone ploty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.118.c88.petrotel.pl 02.07.11, 00:43 on każe rozbierać się do golasa tylko ładnym i oczytanym pacjentkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokicia Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 02.07.11, 23:05 Gość portalu: Anakonda napisał(a): > on każe rozbierać się do golasa tylko ładnym i oczytanym pacjentkom hahaha ale się uśmiałam.. oczytanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Dr Ostrowski IP: 194.165.54.* 03.07.11, 12:43 Tak myślę, może do niego, bo słyszę z każdej strony o nim miło... :D Hmm... sama nie wiem . Najlepiej iść i sprawdzić jak długo się czeka na wizyte. w terapii podobno przyjmuje. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokicia Re: Dr Ostrowski IP: *.plock.mm.pl 03.07.11, 22:08 Hejka Chodziłam do Ostrowskiego na NFZ ok 5 lat. Przyjmuje w Terapii na Łączniczek 2. Jest dobrym, chociaż młodym lekarzem, ale jest coś co zawsze mi przeszkadzało - obecność również młodej położnej w gabinecie. Jest tam cały czas. Dla mnie było to krępujące. Poza tym, nie miałam zastrzeżeń. Zapisy są telefonicznie. Czeka się różnie, czasem długo, czasem krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIA Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.11, 14:09 MAJEWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.xdsl.centertel.pl 09.07.11, 14:14 Zdecydowanie dr Sabatowska. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenes Re: Jakiego wybrać ginekologa? 10.07.11, 06:46 Ja najpierw chodziłam do Piechny, ale to była porażka. Przeniosłam się do dr Panka i jestem zadowolona - prowadził mnie przez całą ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi pracownicy PERNU nie mają co robić? IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.11, 14:47 i w godzinach pracy szukają ginekologów????? PORAŻKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.11, 13:19 byłaś już u tego cipologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.class147.petrotel.pl 18.08.11, 16:26 Ostrowski nie polecam, Kacprowicz jak najbardziej, Panek owszem, Hawryluk również, pracuje u niego położona - wspaniała p. Małgosia, no cóż wszystko prywatnie :) min 100zł za wizyte. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś