Dodaj do ulubionych

Jakiego wybrać ginekologa?

IP: *.pern.com.pl 24.06.11, 21:41
Mam 20 lat, nie byłam jeszcze u ginekologa bo się boję :D Tyle słyszałam ze badanie boli itp,że w końcu muszę wybrać żeby przepisał mi tabletki. Nie wiem na kogo się zdecydować. Pomóżcie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Płock IP: *.pern.com.pl 24.06.11, 21:44
      Dodam że go poszukuję w Płocku :)
    • Gość: Vicarage Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.052.c93.petrotel.pl 25.06.11, 19:04
      Na Pogaduchach płockich mam jest cały wielki wątek z opiniami o ginach.
      • Gość: ja Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 27.06.11, 14:59
        Ja też jestem zainteresowana a w Pogaduchach niestety większość jest już w archiwum :(

Może jakby w tytule wpisywać nazwisko ginekologa byłoby łatwiej kogoś wybrać nie czytając wszystkich opini nie zawsze na temat który nas interesuje
    • Gość: Beti Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 18:45
      Najlepiej wybierz młodego i przystojnego, nie będzie tak bolało a może być całkiem przyjemnie:-) A narazie weź etopirynę od goździkowej bo chyba głowa cię boli:-)
    • Gość: rokicia Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 28.06.11, 21:52
      W Płocku jest wielu ginekologów. Sympatycznym, wzbudzającym zaufanie lekarzem jest np dr Sławomir Artymiak, polecana jest też dr Sabatowska, dr Lemiec-Brzóska, dr Ostrowski, dr R. Kruczyński
      • Gość: po wizycie Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 21:56
        przecież to oczywista oczywistość, że przede wszystkim powinien byc DOWCIPNY
        • Gość: aga Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: 80.48.4.* 30.06.11, 00:23
          ja byłam u pani Ani Kacprowicz na ul. 3 Maja nad barem Krokiet
          bardzo delikatna,uprzejma, z dużym doświadczeniem
          później prowadziła moją ciążę też bez zastrzeżeń
          • Gość: do aga Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 30.06.11, 12:04
            ona przyjmuje na NFZ czy prywatnie? jak prywatnie to ile kosztuje wizyta a jak na nfz to ile się czeka na wizytę
            • Gość: do oli Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: 80.48.4.* 07.07.11, 22:02
              pani kacprowicz przyjmuje prywatnie wizyta 100 zł plus cytologia bo napewno ci ją zrobi przy pierwszym badaniu 20 albo 30 zł nie pamiętam dokładnie
      • Gość: Anakonda Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 08:34
        Artymiak każe rozbierać się do golasa
        • Gość: rokicia Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 30.06.11, 22:21
          Gość portalu: Anakonda napisał(a):

> Artymiak każe rozbierać się do golasa

Poważnie? Mi nie kazał, i wielu moim koleżankom również nie. Siejesz niesprawdzone ploty.
          • Gość: Anakonda Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.118.c88.petrotel.pl 02.07.11, 00:43
            on każe rozbierać się do golasa tylko ładnym i oczytanym pacjentkom
            • Gość: rokicia Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.plock.mm.pl 02.07.11, 23:05
              Gość portalu: Anakonda napisał(a):

> on każe rozbierać się do golasa tylko ładnym i oczytanym pacjentkom

hahaha ale się uśmiałam.. oczytanym :)
      • Gość: Ola Dr Ostrowski IP: 194.165.54.* 03.07.11, 12:43
        Tak myślę, może do niego, bo słyszę z każdej strony o nim miło... :D Hmm... sama nie wiem . Najlepiej iść i sprawdzić jak długo się czeka na wizyte. w terapii podobno przyjmuje. :P
        • Gość: rokicia Re: Dr Ostrowski IP: *.plock.mm.pl 03.07.11, 22:08
          Hejka
          Chodziłam do Ostrowskiego na NFZ ok 5 lat. Przyjmuje w Terapii na Łączniczek 2. Jest dobrym, chociaż młodym lekarzem, ale jest coś co zawsze mi przeszkadzało - obecność również młodej położnej w gabinecie. Jest tam cały czas. Dla mnie było to krępujące. Poza tym, nie miałam zastrzeżeń. Zapisy są telefonicznie. Czeka się różnie, czasem długo, czasem krótko.
    • Gość: DARIA Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.xdsl.centertel.pl 07.07.11, 14:09
      MAJEWSKI
    • Gość: Kasia Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.xdsl.centertel.pl 09.07.11, 14:14
      Zdecydowanie dr Sabatowska.
    • magdalenes Re: Jakiego wybrać ginekologa? 10.07.11, 06:46
      Ja najpierw chodziłam do Piechny, ale to była porażka. Przeniosłam się do dr Panka i jestem zadowolona - prowadził mnie przez całą ciążę.
    • Gość: fifi pracownicy PERNU nie mają co robić? IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.11, 14:47
      i w godzinach pracy szukają ginekologów?????

PORAŻKA!!!
    • Gość: aaaaaa Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.11, 13:19
      byłaś już u tego cipologa?
      • Gość: ja Re: Jakiego wybrać ginekologa? IP: *.class147.petrotel.pl 18.08.11, 16:26
        Ostrowski nie polecam, Kacprowicz jak najbardziej, Panek owszem, Hawryluk również, pracuje u niego położona - wspaniała p. Małgosia, no cóż wszystko prywatnie :) min 100zł za wizyte. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka