Gość: gracz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 13:39 Szukam osoby która grała w te grę i podpowie mi jak zdobyć trofeum za ukończenie poziomu bez kliknięcia na niebezpieczne zwierzę lub towar. dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZOZOLEK Re: odlotowa farma 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 19:57 Ja gram ale nie znam odpowiedzi na Twoje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: odlotowa farma 3 IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.12, 23:28 podajcie klucz aktywacyjny plissss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: odlotowa farma 3 IP: *.hapay.pl 02.06.12, 15:17 trzeba to zrobic w rundzie, gzie masz duzo kasy na wejscie. Kupujesz dużo psów i kotów. Psy odganiają zwierzęta, a koty zbierają produkty. ja mam większy problem z trofeum za zaangażowanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: odlotowa farma 3 IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 19:11 zaangażowanie czyli musisz grać od 30 do 45 minut (zależy która część). Ja mam problem z "za ukończenie poziomu bez podpowiedzi"?? Czyli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIkachu Re: odlotowa farma 3 IP: *.air-net.gda.pl 04.11.12, 20:56 Asia Musisz To zrobić Tak nie moze tobie się strzałka pokazywac na nico ;) Odpowiedz Link Zgłoś