Gość: ja
IP: 46.77.124.*
12.12.13, 23:31
Od czasu kiedy skończyła mi się dwuletnia umowa (wrzesień 2011 - wrzesień 2013), i weszło w życie automatyczne przedłużenie umowy ... jakość usług jest dla mnie naganna, w szczególności w grudniu 2013. Połączenie jest dostępne przez kilka, kilkanaście minut, a następnie jest kilka minut przerwy - ale zgodnie z umową - połączenie jest zapewnione. PING do siedziby Petrotel mam 0, ale ping do serwerów w Polsce mam często większy niż do serwerów za granicą. Reklama na mieście na billboardach jest niemal co miesiąc inna na dobrym poziomie, przekonuje, zachęca, czuję, że nie ma konkurencji na pierwszy rzut oka. Ale co mi z tego. Ja piszę tę informację po kilku godzinach robienia prób na różnych komputerach, tabletach, smartfonach, ... po kilku restartach routera. To samo ciągle. Zero informacji na stronie www.petrotel.pl - typu - coś tam robimy, żeby było wszystkim najlepiej korzystać z naszych usług... Cisza na stronie www.petrotel.pl - typu - "będziemy Ci zrywać połączenia" - jak również automatyczna sekretarka, do której próbowałem się dodzwonić z pytaniem "co tam u Was ? się dzie (znowu zerwało połączenie)" to przedstawił Pan Maciej Stuhr w dobrym skeczu, którego można wygooglować. To jest moje zdanie, całość pozostawiam Wam do oceny. Pozdrawiam Ja.