Gość: ipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:58 kto nie ma szczęścia w miłości lub ma złmane serce niech (tak jak ja) niech sie wpisze. chce się przekonać że nie jestem w tym osamotniona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: śfager Re: szczęście? IP: *.c153.petrotel.pl 11.07.05, 13:33 Nie martw się. Nie masz go (szczęścia) dzisiaj, przyjdzie jutro. Zakład? Szcęściu trzeba pomagać więc nie stój i nie opłakuj swojego stanu. Rusz sie. Strzel sobie jakąś przyjemność. Szerzej oczy! Szczęście stoi obok. Nawet patrzy na Ciebie i czeka abyś wzięła Wziął?) za rękę. No, to do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipa Re: szczęście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:45 dzięki za słowa pocieszenia. żeby to było takie proste..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: szczęście? IP: *.plock.mm.pl 13.07.05, 09:42 ja się dopisuję do ipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipa Re: szczęście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:58 dzięki monia:) w końcu ktoś kto mnie rozumie. życie singla jest ciężkie:( kiedy same pary wokół to nawet się nie chce wyjść, a i z zaproszeniami różnie. miejmy nadzieje że i do nas usmiechnie sie szczęście:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: szczęście? IP: *.plock.mm.pl 15.07.05, 21:51 miejmy nadzieję, że tak się właśnie stanie, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś