Dodaj do ulubionych

przygarnę szczeniaka

IP: 193.59.95.* 19.08.05, 08:45
POSZUKUJE DO ADOPCJI SZCZENIAKA, NAJLEPIEJ ŻEBY NIE WYRÓSŁ NA OGROMNEGO PSA.
MOZE BYĆ UROKLIWY MAŁY KUNDELEK BYLE MAŁY.
PIES BEDZIE MIESZKAŁ NA WSI U DOBRYCH LUDZI I NAPEWNO BEDZIE SZCZĘŚLIWY.
Obserwuj wątek
    • Gość: mik Re: przygarnę szczeniaka IP: *.adsl.econophone.ch 20.08.05, 20:10
      Proponuje isc do schroniska,tam jest dosc czekajacych psiakow,ewentualnie
      pospacerowac po ulicach,bezdomnych tez jest sporo,kazdy bedzie ci wdzieczny za
      dobra opieke,ale najpierw zadaj sobie pytanie czy jestes odpowiedzialna osoba i
      czy jestes w stanie poswiecic czas psiakowi.Psie serce jest slepe i wierne,ale
      czy zasluguje ono na ....Sama miska jedzenia to nie wszystko.Zanim przygarniesz
      zwierzaka,dobrze sie zastanow,to nie zabawka.
      • Gość: windsurf3r Re: przygarnę szczeniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:11
        mam suczke w ciazy za niedlogo urodzi i z checia oddam w dobr rece szczeniaczki
        , suczka jest kundelkiem ale slicznym spokojnym madrym pieszczochem jesli jestes
        jeszcze zainteresowana to pisz smialo na adres kork666i@wp.pl pozdrawiam
        • Gość: KAROLINA Re: przygarnę szczeniaka IP: 193.59.95.* 22.08.05, 08:12
          WIELKIE DZIĘKI ZA RADY. PSA ZNALAZLAM W NIEDZIELĘ I TAK JAK MI RADZONO BYŁAM W
          SCHRONISKU.PSINA JEST CHŁOPCEM - SŁODKIM, WSZYSCY SĄ NIM ZACHWYCENI.
          A CO DO SCHRONISKA TO WIZYTĘ TAM POLECAM WSZYSTKIM, KTÓRZY CZUJA SIĘ
          NIEKOCHANI, PORZUCENI ALBO NIESZCZĘŚLIWI. DOPIERO TAM WIDAĆ, ŻE NASZE
          NIESZCZĘŚCIE JEST NIJAKIE WOBEC SMUTKU W OCZACH TYCH PSIN.
          SERCE TAM PĘKA NA 1000 KAWAŁKÓW JAK SIĘ WIDZI W JAKI SPOSÓB TE PSIAKI KOMBINUJA
          ŻEBY SIĘ PRZYPODOBAĆ CZŁOWIEKOWI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka