Dodaj do ulubionych

Zespół CORAB

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:41
Czy ktoś z Was bawił się na weselu z zespołem CORAB, proszę o jakieś opinie
na jego temat.
Obserwuj wątek
    • wozek_t Re: Zespół CORAB 13.11.05, 08:57
      Bawić sie nie bawiłem ale pracuje z klawiszowcem, i z tego co słychać o nich to
      mają naprawde duże wzięcie. Mowie zupełnie obiektywnie.
      • Gość: iuy Re: Zespół CORAB IP: *.c157.petrotel.pl 14.11.05, 08:16
        Ja polecam Kings Band. Super grająca kapela na żywo. W Płocku nie ma drugiego
        zespołu grającego na żywo. Polecam. Jest o nich na forum.
        • Gość: KRZYCH Re: Zespół CORAB IP: 193.59.95.* 14.11.05, 08:59
          MOZE I SĄ NIEŻLI ALE BIORA JAK ZA ZBOŻE. PEWNIE KOLO CZWÓRKI WIĘC NIE
          WSZYSTKICHA NA NICH STAĆ.
          • Gość: rty Re: Zespół CORAB IP: *.c155.petrotel.pl 14.11.05, 13:56
            2.5 - polecam KINGS BAND. Grali u mnie. Świetnie
            • Gość: Marli Re: Zespół CORAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:53
              polecam Quest. Ostatnio grali na weselu u mojej siostry. ten zespól to dj,
              wodzirej i kapela w jednym. szczerze, to goście tak się bawili, że myślałam, że
              to wesele sie nie skończy :-)jeśli chcesz namiary napisz maila
              gadom2@poczta.onet.pl
              • Gość: karol Re: Zespół CORAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:35
                Quest zespół muzyczny? ale jaja
                • Gość: quick Re: Zespół CORAB IP: *.c157.petrotel.pl 17.11.05, 08:42
                  Polecam KINGS BAND najlepsza żywa kapela. Bez ściemy jak inne zespoły typu
                  wyżej przytoczony QUEST (dyskietka)!!!
    • Gość: zespoł z playbacku zespoł corab IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.13, 14:39
      Zespół na żywo gra tylko marsza, do reszty dogrywa(muzycy hehehe) szkoda mi takich sciemniaczy, ale i szkoda mi ciemnych ludzi którzy daja się nabrać....
      • Gość: corab Re: zespoł corab IP: *.class147.petrotel.pl 03.09.13, 13:44
        To jest ewidentne pomówienie. Zespół Corab (mowa o zespole z Płocka/Płońska) gra i śpiewa na żywo. Ma świetnie zrobione aranże, dlatego mniej doświadczonym "muzykom" może się wydawać, że to playback. Zespół składa sie z zawodowych muzyków. Zapewne trudno jest niektórym uwierzyć, że można tak grać z ręki. Jeśli masz wątpliwości, czy zespół gra na żywo, zapraszam do umówienia się z zespołem i sprawdzenia osobiście.
    • Gość: Ja Re: Zespół CORAB IP: *.plock.mm.pl 07.08.13, 22:41
      Grali na Sylwestra 2012/2013 w Miszewku Strzałkowskim - zespół/ludzie i wykonanie na poziomie-nie było źle :) Jak na mój sceptycyzm całkiem mi się podobało i ludzie dobrze się bawili :)
      • Gość: kiingaa Re: Zespół CORAB IP: *.mlawa.vectranet.pl 09.10.16, 18:03
        Grali na moim weselu i jakość nie do opisania. .. a wokal Renaty po prostu super. Nigdy nie słyszałam lepszego grania. Prowadzą wesele z klasą, nie robią wiochy. Cena adekwatna do jakości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka