Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:41 Czy ktoś z Was bawił się na weselu z zespołem CORAB, proszę o jakieś opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wozek_t Re: Zespół CORAB 13.11.05, 08:57 Bawić sie nie bawiłem ale pracuje z klawiszowcem, i z tego co słychać o nich to mają naprawde duże wzięcie. Mowie zupełnie obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuy Re: Zespół CORAB IP: *.c157.petrotel.pl 14.11.05, 08:16 Ja polecam Kings Band. Super grająca kapela na żywo. W Płocku nie ma drugiego zespołu grającego na żywo. Polecam. Jest o nich na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYCH Re: Zespół CORAB IP: 193.59.95.* 14.11.05, 08:59 MOZE I SĄ NIEŻLI ALE BIORA JAK ZA ZBOŻE. PEWNIE KOLO CZWÓRKI WIĘC NIE WSZYSTKICHA NA NICH STAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rty Re: Zespół CORAB IP: *.c155.petrotel.pl 14.11.05, 13:56 2.5 - polecam KINGS BAND. Grali u mnie. Świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marli Re: Zespół CORAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:53 polecam Quest. Ostatnio grali na weselu u mojej siostry. ten zespól to dj, wodzirej i kapela w jednym. szczerze, to goście tak się bawili, że myślałam, że to wesele sie nie skończy :-)jeśli chcesz namiary napisz maila gadom2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Zespół CORAB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:35 Quest zespół muzyczny? ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quick Re: Zespół CORAB IP: *.c157.petrotel.pl 17.11.05, 08:42 Polecam KINGS BAND najlepsza żywa kapela. Bez ściemy jak inne zespoły typu wyżej przytoczony QUEST (dyskietka)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespoł z playbacku zespoł corab IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.13, 14:39 Zespół na żywo gra tylko marsza, do reszty dogrywa(muzycy hehehe) szkoda mi takich sciemniaczy, ale i szkoda mi ciemnych ludzi którzy daja się nabrać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corab Re: zespoł corab IP: *.class147.petrotel.pl 03.09.13, 13:44 To jest ewidentne pomówienie. Zespół Corab (mowa o zespole z Płocka/Płońska) gra i śpiewa na żywo. Ma świetnie zrobione aranże, dlatego mniej doświadczonym "muzykom" może się wydawać, że to playback. Zespół składa sie z zawodowych muzyków. Zapewne trudno jest niektórym uwierzyć, że można tak grać z ręki. Jeśli masz wątpliwości, czy zespół gra na żywo, zapraszam do umówienia się z zespołem i sprawdzenia osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zespół CORAB IP: *.plock.mm.pl 07.08.13, 22:41 Grali na Sylwestra 2012/2013 w Miszewku Strzałkowskim - zespół/ludzie i wykonanie na poziomie-nie było źle :) Jak na mój sceptycyzm całkiem mi się podobało i ludzie dobrze się bawili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiingaa Re: Zespół CORAB IP: *.mlawa.vectranet.pl 09.10.16, 18:03 Grali na moim weselu i jakość nie do opisania. .. a wokal Renaty po prostu super. Nigdy nie słyszałam lepszego grania. Prowadzą wesele z klasą, nie robią wiochy. Cena adekwatna do jakości. Odpowiedz Link Zgłoś