Gość: a.a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:03 moje dziecko ma kłopoty z matematyką-5 klasa podstawówki (chorowało). z innymi przedmiotami nie ma trudności. Kogo polecacie do nadrobienia zaległości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: matematycy IP: *.c151.petrotel.pl 02.05.06, 08:43 A w jakiej szkole jest Twoje dziecko ???????.. moje jest w 6 klasie i tez niestety miałam ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: matematycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:24 Witam Jestem studentem Politechniki mam doswiadczenie w udzielaniu korypetycji z matematyki na poziomach liceum gimnazjum oraz szkoly podstawowej, kontakt gadu gadu 3785395 lub mail kork666i@wp.pl zostaw wiadomosc a napewno sie odezwe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchełka Re: matematycy IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 12.05.06, 22:39 Znam świetną panią korepetytorkę. Wyciągnęła mnie w średniej szkole z zaległości jeszcze z zakresu podstawówki. Pani E. Witecka, ul. Orlińskiego - telefon uzyskasz na informacji (nie podaje ponieważ może ona sobie tego nie życzyć). Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś