Gość: xy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:43 Gdzie można w Płocku uczesać się do ślubu??? Czy ktoś ma dobrą fryzjerkę. Stawiam raczej na włosy rozpuszczone, więc fryzjerka z Różanej odpada. dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulu Re: fryzura do ślubu IP: *.c241.petrotel.pl 18.08.06, 23:08 ja mam super fryzjerkę: Magda z salonu Prestige na Tysiąclecia z boku biedronki. Cena ok i fryzura trzyma się doskonale. Poza tym zawsze coś fajnego wymyśli. nie polecam stanowczo Camille Albane. Fryzura za 250 zl rozlatuje się jeszcze w kościele:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: fryzura do ślubu IP: 69.183.0.* 25.08.06, 21:33 Tylko Zaneta z salonu Vogue. rewelacyjnie obcina i uklada wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: fryzura do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 07:20 ja polecam Agnieszkę z Mirage na Mickiewicza 10. Sprawdzone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: fryzura do ślubu IP: *.pai.net.pl 02.01.07, 21:04 Czy mogłaby Pani skończyć z kryptoreklamą swojego salonu. To jest forum, a nie ogłoszenia drobne lub dział reklamy. Co do Vogue, hm ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemele Re: fryzura do ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:23 jak szopen po koncercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: fryzura do ślubu IP: 89.100.21.* 14.09.06, 18:27 Pani Magda Motyka w Ona i On..kurcze chyba powinnam miec zniżkę w tym salonie za reklamę..Ceny dość duże,ale byłam bardzo zadowolona!!!Byłam dużo wcześniej na konsultacjii i nie musiałam juz umawiac się na czesanie próbne!Pani Magda wytłumaczyła mi wszystko,co mozna z moich włosów zrobić..Byłam bardzo zadowolona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: fryzura do ślubu IP: *.c157.petrotel.pl 19.09.06, 23:09 Mnie czesała Asia Fuksińska z salonu Kadus przy ul. Królewieckiej, miałam włosy częściowo rozpuszczone a częściowo spięte. Byłam bardzo zadowolona. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniulek Re: fryzura do ślubu IP: *.orange.pl 02.01.07, 17:46 ja stawiam na metamorfozę na spółdzielczej-rewelacja,czesałam się na mój ślub i byłam bardzo zadowolona-włoski mam krótkie -dopieła mi treskę, a i przy okazji możesz zrobić sobie tam makijaż-bardzo trwały,dziewczyna zna sie na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: fryzura do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 01:20 Ja tam od wielu lat jestem wierną fanką p. Żanety z Vogue, dwa razy czesała mnie też tam p. Sylwia (bo Żaneta nie miała miejsca)i było ok, ale nie wiem jak farbuje i raz p. Małgosia - zrobiła mi wtedy naprawdę genialną fryzurę - rozpuszczone włosy zawijała jakoś tak fajnie na szczotkę i wychodziły piękne skręty, fryzura trzymała się do następnego mycia, więc myślę, że to ok. Ale generalnie "moja" pani Żanetka jest niezastąpina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: fryzura do ślubu IP: *.plock.msk.pl 04.06.07, 08:55 "pani" Żanetka, "pani" Sylwia... Daj spokój z tymi gó..arami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: fryzura do ślubu IP: *.c154.petrotel.pl 24.06.07, 18:06 mnie polecono salon prestige czesałam tam już próbną fryzure do ślubu i byłam bardzo zadowolona niemam długich włosów a pani magda wyczarowała taką fryzure że szok robiłam też tam koloryzacje włosów i też jestem zadowolona polecama !!! Dostałam karte stałego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka Re: fryzura do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:05 Ja bym polecila albo P.Asie Fuksinska z Kadusa na Krolewieckiej bierze drogo ale na prawde warto lub p.Ewe Brzezinska z salonu Wella na Krolewieckiej 12 w przechodniaku przy Taygerze na przeciwko sukien slubnym.Naprawde zawsze bylam zadowolona! Robily to co chcialam a czasem lepiej doradzaly:) Odpowiedz Link Zgłoś