Gość: Kacha IP: 80.48.4.* 04.08.08, 20:53 Zastanawiam sie nad wyborem sali na wesele, może byście mi coś poradzili. Troszkę poczytałam to forum, ale zdania na temat różnych sal są podzielone. W takim razie, która jest najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: wesele - gdzie? IP: *.188.c79.petrotel.pl 05.08.08, 13:12 zwalają mnie z nóg takie wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh kris Re: wesele - gdzie? IP: *.139.c88.petrotel.pl 05.08.08, 18:29 jacy te ludzie sa gl.pi... ten temat był juz 15 razy poruszany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martus -odradzam Re: wesele - gdzie? IP: *.159.c77.petrotel.pl 07.09.08, 16:02 witam!odradzam sale weselną w borowiczkach Martus jedzenia mało brak klimy a obsługa pozostawia wiele do życzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek20 Re: wesele - gdzie? IP: 80.48.4.* 01.10.08, 20:47 Polecam sale u państwa Sadowskich w ciechomicach. Mialem tam wesele w sierpniu. Jedzenie bardzo dobre, ładnie podane, miła obsługa i są uczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Do jacek20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 21:25 Czy w dzisiejszych czasach jesli chodzi o tak duze rpzedsiewziecie jak weslee to sa uczciwi ludzie? Zawsze na czyms trzeba przekret zrobic zeby wiecej zarobic :) Niestety takie czasy....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: wesele - gdzie? IP: *.010.c69.petrotel.pl 03.10.08, 14:00 zrób se kilka wesel tak dla próby, wybierzesz wtedy najfajniejszy lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: wesele - gdzie? IP: *.budinet.info 05.10.08, 15:57 Kacha, skoro czytałas już troche forum i przeglądałaś rózne wątki, to po kiego ciorta zakładasz kolejny???? Zeby po raz kolejny przeczytać wszystko to, co juz przeczytałaś??? Bez sensu!!! To było wałkowane wiele razy!! I tak każdy będzie polecał inną salę, bo zarówno gusta jak i wymagania ludzi sa różne - nie oczekuj, że nagle w Twoim wątku wszyscy jednoznacznie i jednomyślnie napiszą, ze najleplsza sala to "XYZ" bo tak się nie stanie. Jeśli rzeczywiście się trochę orientowałaś to wybierz kilka sal, które Twoim zdaniem mają najlepsze opinie i Tobie najbardziej by pasowały, pojedź tam, pogadaj z właścicielami, zadaj 1500 pytań i wybierz tę najwłasciwszą!. Na forum gotowej odpowiedzi nie znajdziesz- to by było zbyt proste ;-) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaaaakaa Re: wesele - gdzie? IP: *.ip.netia.com.pl 21.10.08, 12:02 witam! w ostatnim czasie tez mialam podobny problem, szukajac sali weselnej. jednak zdecydowalismy sie na Dworek w Miszewku. Ciezko tam z terminami, ale sala jest super!wlasciciele sa rowniez bardzo sympatyczni. I najwazniejsze nie ma ukrytych dodatkowych oplat (pytalam o wszytko), co zdarza sie w inych domach weselnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: wesele - gdzie? IP: *.074.c95.petrotel.pl 28.10.08, 08:23 Witam! też miałam ten sam problem mi wizualnie najbardziej przypadły do gustu złota podkowa, zajazd pod szczęśliwą gwiazdą oraz sala weselna u p. Kwiatkowskiej ale to jest tylko moja opinia. I tak trzeba wszystkie zobaczyć i wypytać o wszyztko każdy ma inny gust. Ja się tylko boję o jedzenie: żeby było dużo i smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś