Dodaj do ulubionych

zmiana shiftu

IP: 81.102.15.* 01.06.07, 16:37
siemka
pracuje na nocki od lutego i zastanawiam sie nad zmiana zmiany na dzienna
w zwiazku z tym mam pytanie
czy jesli zmienie sobie zmiane na dzienna bede mogl zrezygnowac z mieszkania
crm?
dzieki narta
Obserwuj wątek
    • Gość: Zelazna dama Re: zmiana shiftu IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.06.07, 19:49
      Obawiam sie, ze nie bedzie to mozliwe, ale nie mam pewnosci 100%. Trzeba byloby zrezygnowac z pracy w tesco. Sama zmiana nie powinna miec wplywu.
    • Gość: bbaarti Re: zmiana shiftu IP: *.cmbg.cable.ntl.com 02.06.07, 22:09
      Zgadzam sie z Dama zamiana trybu pracy nie ma na to zadnego wplywu, jedyna
      opcja jaka pozostaje to zalatwienie sobie pracy w jakims innym pobliskim tesco
      i zwolnienie sie z obecnego - wtedy jak najbardziej :) A zmiana shiftu w
      przypadku posiadania mieszkania w tej blogiej agencji jest bez sensu - ok 150
      funciakow mniej wyplaty, wiec juz calkowita porazka :(
      • Gość: mycha Re: zmiana shiftu IP: *.ipt.aol.com 06.06.07, 18:56
        czesc:-) co do twej zmiany nocnej na dzienna, to zalezy ile pracujesz a na
        nockach,z tego co wiem a raczej jestem pewna(bo tak bylo ze mna),to musisz
        pracowac pelny rok na nockach, bo masz umowe z mieszkaniem,wiec jedynym
        wyjsciem jest zwolnienie sie z tesco,wtedy nawet nie poniesiesz zadnych kosztow
        za meble.po roku gdy rozwiazesz umowe z mieszkaniem,masz prawo zmienic nocki na
        dniowki,ja tak zrobilam i jestem zadowolona.wreszcie mam nomalne zycie :-)

pozdrawiam
      • Gość: picus Re: zmiana shiftu IP: *.sol2.cable.ntl.com 09.06.07, 08:24
        Co wy za durnoty wypisujecie. Po pierwsze kto sie zgodzi na zmiane shiftu, po
        to przyjechalas/es z Polski zeby pracowac w nocy. Kretyni. Jak bedziesz sie
        starac to uwazaj bo rekrutacja w Krakowie nadal trwa.

• Gość: D Re: zmiana shiftu IP: *.ipt.aol.com 09.06.07, 13:24
          Nie przesadzaj picus , troche kultury :)
        • Gość: musztarda Re: zmiana shiftu IP: *.cable.ubr04.enfi.blueyonder.co.uk 18.06.07, 09:29
          jestem tu juz 2 lata i 2 miesiace, malutki wiec jak nie masz pojecia to sie nie
          wypowiadaj i nie obrazaj innych, mam nadzieje ze cie nie wybrali na wyjazd, bo
          juz na forum wstyd przynosisz, zmienic prace mozna na dzienna zmiane nie jests
          niewolnikem, nie wiem jak to sie ma do mieszkania, co wiecej zmiana pracy na
          dzien to twoje prawo, i jeszcze jedno jak tam bedziecie nie badzcie szarymi
          myszkami, jak wam cos nie pasuje to odrazu to pokazujcie i wymagajcie szacunku
          dla siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka