ajachcealojz Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 21:22 Typowo ajfonowy punkt widzenia, zwłaszcza jeżeli chodzi o Latitude. Bo KAŻDA inna platforma ma to standardowo wbudowane w Google Maps. Każda platforma, pod warunkiem, że jej jedyny i niezastąpiony najświętszy guru od czarnego golfa nie obraził sie na Google i nie zablokował aktualizacji Google Maps. Odpowiedz Link Zgłoś
marinellla Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 21:22 >>"Przez mojego iPhone'a i iPada przewinęło się ich grupo ponad kilkaset, jednak większość z nich prędzej czy później odinstalowałem." Jedną z tych aplikacji z pewnością był słownik ortograficzny. @czujnykorektor, podkreśl błąd, bo nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
marinellla Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 21:25 Ha. Widzę :P BTW, ironii, nie ironi :D Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 22:56 zapomnieliście o iGay. i iSuck. Odpowiedz Link Zgłoś
sip_3 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 10.01.11, 23:41 Jakto, nie ma apps ktore umozliwiaja (prawie) darmowe rozmowy? VoIP / SIP. Zobacz Bria iPhone Edition. Uzywam Bria od miesiecy. Pare groszy za minute za rozmowe np do Chin. Reszta apps to zabawki marnujace czas. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak1 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 11.01.11, 09:28 "Google Latitude is compatible with most devices running Android, BlackBerry OS, Windows Mobile, Symbian S60, and the iPhone." Kim jest ten platny buc, ktory mial zlecenie napisania tej badziewnej reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_dziki-9876543210 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 11.01.11, 09:35 A ja już myślałem że będzie dzień bez Appla... Od jakiegoś czasu odnosze nieodparte wrażenie graniczące z pewnością, że dział Technologie na Gazecie, siedzi w kieszeni dystrybutora pogryzionych jabłek... Codziennie MUSI być coś napisane - jak nie o iFonie to o tablecie, jak nie o tablecie to przynajmniej o gadżetach do nich. A jak na tegorocznym CES pojawił się nowy telefon Sony Ericsson Xperia Arc to oczywiście żadnej informacji nie było. Ale za to ze dwadzieścia pierdołowatych niusów o jabłkach tak. To może od razu zmienić nazwę działu na np. Makowe Technologie i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
von_rosen Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 13.01.11, 10:49 do: czernobyl 2 --znowu kłamiesz-- nie odniosę się do tego, bo nie pamiętam żebym kłamał :-) co do aplikacji nagrywających rozmowy - naliczyłem przed chwilą jakieś 30. Połowa darmowych Ta wymagająca loginu na zewnętrznym serwerze rzeczywiście była średnia - 2 lata temu - masz bardzo aktualne informacje. Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marco6-90 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 21.01.11, 12:54 Większość aplikacji faktycznie jest bez użytecznych, dlatego należy wiedzieć, które są wartościowe thebestmaszyna.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
super_bartnik tv ipad 31.12.12, 13:34 Dobra teraz aplikacja pojawiła się od platformy N - nGO. Na razie beta ale można ogladać tv na ipadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubas232 Re: 10 najlepszych aplikacji na iOS 27.03.13, 20:09 Trudno wybrać 10 najlepszych - różni ludzie, różne potrzeby. Ja ciekawych apek poszukuje zawsze na appsblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś