Dodaj do ulubionych

Axence nVision

IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 22:55
nie wiem jak wam ale mi zamulał sieć
Obserwuj wątek
    • Gość: miecio Re: Axence nVision IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 09:40
      Początkowo nie miałem problemów wydajnościowych w czasie testów,ale po pół roku w sposób widoczny spadła mi wydajność sieci i musiałem odinstalować.
    • Gość: geko Re: Axence nVision IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 14:01
      Szkoda że źle mi rysuje topologie sieci bo narzędzie zapowiadało się na ciekawe i nie działa mi na 64 bitowych komputerach a to u mnie podstawa.
    • Gość: aga Axence nVision IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.11, 16:29
      sporo pamięci zabiera i prawda topologie to on maluje ale do pierwszego routera - ma spore problemy z odwzorowaniem topologii. Pewnie większość tego typu programów ma z tym problem.
    • Gość: GoGo Axence nVision IP: 31.174.244.* 24.07.11, 19:40
      ja mogę powiedzieć ze jestem zadowolony z nvisiona używam wszystkich modułów. Natomiast inwentaryzacja jest o wiele gorsza niż np. darmowy system OCSInventory. Nie zauważyłem mocnego obciążenia sieci. Wolniej Office się uruchamia bo kilka miałem zgłoszeń ale po wyłączeniu modułu sieciowego na razie cisza
    • Gość: monitorowany Re: Axence nVision IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.13, 10:33
      Zamula monitorowane komputery. Wszyscy w firmie na to narzekają.
    • Gość: Gość Axence nVision IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 20:21
      Nie wiem jak u Was ale u mnie sieć to strasznie została obciążona.
    • mariuszz323 Re: Axence nVision 30.01.22, 16:18
      U nas wersja nvision 13 axence dobrze się przyjęła. Dość prosty w obsłudze, ułatwia inwentaryzacje i zapewnieniania dostępów pracownikom wraz z informacjami o potencjalnych awariach w sieci. zmieniać go nie będziemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka