Gość: xMak IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 22:55 nie wiem jak wam ale mi zamulał sieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miecio Re: Axence nVision IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 09:40 Początkowo nie miałem problemów wydajnościowych w czasie testów,ale po pół roku w sposób widoczny spadła mi wydajność sieci i musiałem odinstalować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geko Re: Axence nVision IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 14:01 Szkoda że źle mi rysuje topologie sieci bo narzędzie zapowiadało się na ciekawe i nie działa mi na 64 bitowych komputerach a to u mnie podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Axence nVision IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.11, 16:29 sporo pamięci zabiera i prawda topologie to on maluje ale do pierwszego routera - ma spore problemy z odwzorowaniem topologii. Pewnie większość tego typu programów ma z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoGo Axence nVision IP: 31.174.244.* 24.07.11, 19:40 ja mogę powiedzieć ze jestem zadowolony z nvisiona używam wszystkich modułów. Natomiast inwentaryzacja jest o wiele gorsza niż np. darmowy system OCSInventory. Nie zauważyłem mocnego obciążenia sieci. Wolniej Office się uruchamia bo kilka miałem zgłoszeń ale po wyłączeniu modułu sieciowego na razie cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monitorowany Re: Axence nVision IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.13, 10:33 Zamula monitorowane komputery. Wszyscy w firmie na to narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Axence nVision IP: *.play-internet.pl 03.11.13, 20:21 Nie wiem jak u Was ale u mnie sieć to strasznie została obciążona. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszz323 Re: Axence nVision 30.01.22, 16:18 U nas wersja nvision 13 axence dobrze się przyjęła. Dość prosty w obsłudze, ułatwia inwentaryzacje i zapewnieniania dostępów pracownikom wraz z informacjami o potencjalnych awariach w sieci. zmieniać go nie będziemy Odpowiedz Link Zgłoś