17.03.12, 23:31
Witam.Odwiedziłam dzisiaj przypadkowo sklep Saturn w Łodzi.Zapytałam o interesujący mnie telewizor.Stwierdzili ze mają ostatnią sztuke z ekspozycji.Po rozmowie z kierownikiem obniżą jeszcze 50,00 zł na naszą prośbę bo to towar rozpakowany z wystawy.Dodatkowo jest teraz promocja i za zakup tego telewizora dostaniemy bony do wydania w tym sklepie w kwocie 250,00 zł.Promocja do jutra.Telewizor zarezerwowany do jutra.Zastanawiam się czy to ma jakieś znaczenie że to towar z ekspozycji.Podobno jest tam około 3 tygodni i gra.Żadnej ryski nie widać Cena w sumie atrakcyjna bo zliczając wszystko razem to 300,00 zł taniej.Jedynie to że telewizor nie będzie zapakowany w oryginalne pudełko, tylko folię bąbelkową.Co radzicie, warto taki zakupić, czy nie zawracać sobie głowy.W biurze obsługi klienta p zapytaniu odpowiedzieli że jeżli coś nie bedzie odpowiadać to mozna w ciągu iluś tam dni oddać, bo zapytałam o to.Co radzicie, proszę podpowiedzcie.Sorry że pytam na tym forum, ale nie wiedxialam gdzie napisać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: tv led IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.03.12, 01:51
      Osobiście niczego nie kupuję z ekspozycji, bo diabli wiedzą co się z tym sprzętem działo. Przede wszystkim radziłbym ci przejść się do sklepu z laptopem, podłączyć go do tego telewizora (choćby zwykłym kablem VGA, a jeśli laptop nowszy, to i HDMI powinien mieć) i przetestować go pod kątem sprawności matrycy (np. programem Nokia Monitor Test). Jeśli sklep się na to nie zgodzi to w żadnym wypadku bym tam nie kupował.
      Z tymi bonami to zresztą chytry zabieg - pamiętaj, to NIE JEST RABAT, ty i tak swoje za telewizor zapłacisz, a bonami sklep chce sobie zagwarantować związanie cię na kolejny zakup.
      • joanna9629 Re: tv led 18.03.12, 08:26
        Witam, dzięki bardzo za odpowiedż.
        Pół nocy przez ten temat nie spałam.Nie znam się na tym i raczej nie będę sprawdzać w sklepie stanu matrycy.Też sobie tak pomyślałam ze nie wiadomo moze ktoś już zwrócił ten telewizor i wrócił na ekspozycję.Ten telewizor kosztuje 2700, doszłam chyba do wniosku że to teochę za dużo żeby kupować kota w worku, chociaż w sklepie zapewniaja ze on niczym się nie różni od tych nowych, a te 50,00 zł co niby obtanili bo z ekspozycji to też śmiech na sali i jeszcze towar bez oryginalnego pudełka, zapakowany w folię, chyba wszystko przemawia za nie.Dzięki jeszcze raz za podpowiedż.
        • Gość: 802.11n Re: tv led IP: *.multimo.pl 18.03.12, 22:54
          50 zł to śmiech. Jakby zeszli 500, to można by się było zastanawiać.

Spisz model telewizora i zobacz, ile on kosztuje w necie.
          • manhu Re: tv led 19.03.12, 13:23
            Ta, wszystko chciałbyś za darmo. To normalna oferta, mogli sprzedać jako idealnie nowe (w wielu sklepach) i nie byłoby marudzenia.

Jednak podejrzany jest brak pudełka, jakim cudem go nie ma? Może to jest zwrot od kogoś np. ukryte wady itp. Można zaryzykować jeśli na piśmie dadzą prawo zwrotu np. w 10 dni.
    • Gość: Sharyl Re: tv led IP: 190.236.110.* 31.05.12, 15:38
      Film Transformers Zemsta upadłych (2009) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka