dyktatorr
12.12.12, 00:42
Witajcie
Mam owy problem, jako że będe zamawiał po raz pierwszy przedmiot z ebaya, z uwagą przyglądam się każdemu swemu posunięciu. Chce to zamówić z okolic japoni.
Sa dwie wersje tej rzeczy jedna za 79$ druga za 110$. Pisałem do kolesia- która z dwóch rzeczy będzie miała interesującą mnie funkcje- okazało się ze obie.. Jednak różnica cenowa wynika z dodatków do zestawu. Wysyłka w każdym przypadku jest darmowa
Odpisał mi taką wiadomość. Na koncie PayPal oczekują dwie faktury w których wszystko będzie napisane.
Jako że zamawiam po raz pierwszy to zadziwiła mnie ta sytuacja ponieważ nic jeszcze nie zamawiłem na Ebay (tylko pisałem ze sprzedawcą) a tu nagle na koncie PayPal mam 2 faktury opiewające na 79 i 110$
Stąd moje pytanie. Czy ja jestem teraz zmuszony to opłacić, albo jest to swego rodzaju pewna informacja dla mnie którą mogę (prawnie) zaznaczyć jako opcje anuluj i odesłać.
W moim zamiarze było kupić przedmiot poprzez wciśniecie Kup teraz na Ebay aby wszystko było legalnie zamówione/odnotowane.
Wybaczcie nieobeznanie ale zamawiam po raz pierwszy i nie chce narobić sobie dodatkowych kosztów za popełnienie błędu.
Z góry dzięki za odp