Dodaj do ulubionych

"Multicom" - Szczecin - opinie

24.05.14, 10:33
Czy macie opinie o serwisie "Multicom" w Szczecinie? Ktoś korzystał z usług tego serwisu i mógłby mi go polecić? Byłbym wdzięczny za opinie o "Multicom" gdyż dużo osób o nim mówi, ale różnie to bywa w praktyce. Proszę o wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: erissa Re: "Multicom" - Szczecin - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.14, 22:43
      Wymieniałam tam matrycę w netbooku i jestem zadowolona. Nie mam zastrzeżeń, wymieniono w kilka dni, zapłaciłam i po problemie. Serwis jak serwis, jakiś cudów nie ma ale jeśli oddasz do naprawy sprzęt to bez obaw możesz być spokojny/a.
    • ja.yz Re: "Multicom" - Szczecin - opinie 01.06.14, 22:52
      Są w porządku, nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości czyszczenia chłodzenia i wymiany pasty w moim laptopie, które to usługi dla mnie wykonywali.
      • Gość: User Re: "Multicom" - Szczecin - opinie IP: *.uznam.net.pl 14.08.15, 12:56
        Wymiana podzespołu w laptopie 2 miesiące, non stop dzwonienie i dowiadywanie się. Niesolidni, niesłowni, nieterminowi, problemy z diagnozą, tydzień zajmuje im odesłanie. NIE POLECAM.
    • zynka_pat Pozytywne wrażenia 06.06.14, 19:56
      Mam pozytywne wrażenia i odczucia związane z tym serwisem laptopów i sprzętu. Mogę go zdecydowanie polecić, sama tam naprawiałam pękniętą matrycę w laptopie i było OK.
      • komciak_uomo Re: Pozytywne wrażenia 11.06.14, 17:34
        Serdecznie dziękuję wszystkim za uczestnictwo w moim wątku! Oczywiście skorzystałem z usług tego serwisu, gdy pojawiły się o nim pierwsze posty w moim wątku :) Również mogę dołączyć do grona osób zadowolonych i polecających ten serwis. Wątek można zamknąć, albo zachować dla przyszłych osób :)
    • Gość: alexi Re: "Multicom" - Szczecin - opinie IP: *.2.242.83.cust.knett.no 16.09.14, 19:58
      chyba sami sobie wydaja opinie zdecydowanie niepolecam po pierwsze nie wydaja paragonu wymyslaja jakies dziwne usterki i czas naprawy ok moze byc 1,5 miiesiaca najgorsze to ze wymyslaka jakies dziwne usterki ktorych niema zdecydowanie nie polecam szkoda czasu i nerwow
      • Gość: W Re: "Multicom" - Szczecin - opinie IP: *.centertel.pl 08.10.14, 02:17
        Z paragonem to prawda, fakturę dostaniesz jak się upomnisz ale wtedy cena odpowiednio wyższa. Ceny ogólnie wygórowane. Co do prostych napraw jak wymiana matrycy nie ma obaw ale jak części nie mają na miejscu to lepiej zrezygnować bo można czekać i 3 miesiące.
      • Gość: Marian Re: "Multicom" - Szczecin - opinie IP: *.play-internet.pl 14.10.14, 10:19
        Naprawili płytę główna w ciągu jednego dnia, układ scalony posiadali na miejscu . Zapłaciłem 120 zł. W trzech innych serwisach kazali czekać tydzień. Negatywne opinie to zapewne robota konkurencji. Polecam Multicoma ul. Rydla
    • kamila.kazek Re: "Multicom" - Szczecin - opinie 13.11.18, 21:03
      ja jestem zadowolona z usług serwisu, korzystałam dwa razy. Ostatnim razem panowie naprawili mojego laptopa po zalaniu, cena niższa niż się spodziewałam, laptopa działa bez problemu.
    • sandra_maciag Re: "Multicom" - Szczecin - opinie 16.11.18, 14:41
      a czy w Multicom naprawiają również telefony?
    • anna.wozny900 Re: "Multicom" - Szczecin - opinie 19.11.18, 12:57
      tak, w Multicom naprawiają też telefony. W moim telefonie wymieniali wyświetlacz i wszystko jest ok. Pod względem cen chyba najtańszy serwis w Szczecinie. Można zajrzeć na stronę, jest informacja o naprawie telefonów www.multicom.szczecin.pl/
    • adrian_kaminski Re: "Multicom" - Szczecin - opinie 20.11.18, 22:21
      w serwisie Multicom uratowano mój telefon, w którym zepsuła się bateria, była wbudowana i każdy serwis miał problem, żeby ją wymienić. Po bezskutecznych próbach naprawy telefonu w dwóch serwisach trafiłem na Multicom, panowie przyjęli uszkodzony telefon,na drugi dzień pracownik zadzwonił do mnie z wyceną wymiany baterii i po kilku dniach otrzymałem informację z Multicom, że telefon jest już sprawny i gotowy do odbioru :) POLECAM Multicom!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka