Dodaj do ulubionych

darmowe dzwonienie przez net

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:57
www.wipphone.com/user_homepage.aspx
Znacie ten program? 30min darmowego dzwonienia.Na stacjonarne dziala ale mam
problem na dodzwonienie sie na komorki.Jak cos wiecie piszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: beary Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.04, 00:02
      Witaj!
      mam ten programik jak dzwonisz na stacjonarne?
      przez jaki numer?
      Proszę o odpowiedź.
      • Gość: kristobal Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 00:15
        wystukujesz 01148,adalej kierunkowy miata i właściwy numer
        • Gość: gość Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:14
          Sorry ale u mnie to nie działa!! A tak poza tym to 011 to daje się przy
          połączenia USA->USA bo one są traktowane jako lokalne (tak przynajmniej jest to
          wyjaśnione w faq'u)!
    • Gość: monia Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.crowley.pl 05.10.04, 08:52
      rozumiem ze trza miec podlaxczony telefon do komputera zeby dzwonic
      • Gość: Telefon Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.10.04, 09:27
        Chyba nic nie rozumiesz. Jestes blondynką?

T.
        • Gość: monia Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.crowley.pl 05.10.04, 09:57
          to wytlumacz
          • Gość: Telefon Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.10.04, 10:30
            "Aby móc wykonywać połączenia niezbędny jest komputer z dostępem do internetu,
            słuchawki z mikrofonem, bądź głosniki i mikrofon. Należy pobrać odpowiedni
            program (powyżej), a następnie go zainstalować." Fragment instrukcji według
            systemu PC Phone. Ten akurat jest płatny.
            www.telcomnet.com.pl/index.php

T.
    • zwiniu Re: darmowe dzwonienie przez net 05.10.04, 19:40
      Trzeba się rejestrować by móc skorzystać z tych 30 bezpłatnych minut?Jeśli tak to czy za darmo?Dzięki za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam.
      • Gość: zezowaty Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:51
        nie można się łaczyć
      • Gość: graid Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:52
        wyprobujcie program Skype albo tlen
        • zwiniu Re: darmowe dzwonienie przez net 05.10.04, 19:59
          Skype mam, tylko chiałem ten sprawdzić program
          • Gość: zezowaty Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 08:01
            ...chyba coś z munerami kierunkowymi...
        • Gość: kotka Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:11
          Czy skype lub tlen daje możliwość dzwonienia z komputera na staconarne czy
          komórki???
          • Gość: mariusz Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:13
            SKYPE daję możliwość dzwonienia i na telefony stacjonarne i komórki, jednak trzeba wykupić wcześniej odpowiednie kredyty (10euro+ 1.5 euro podatek), mankamentem dla niektórych może być problem z tym zakupem, gdyż odbywa się on przez internet, czyli tylko i wyłącznie można zapłacić kartą wypukłą. Ceny za połączenia stacjonarne niezależnie do jakiego miasta dzwonisz to 0,023 euro za każdą minutę, jeżeli połączenie trwało do 3sekund nic nie płacisz. więcej informacji na stronie skype.com.
            • Gość: Artur Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.ss.shawcable.net 16.10.04, 00:27
              Kiedys wykupilem a program przestal dzialac. Stracilem kupe szmalu i nawet nie bylo u kogo reklamowac. Transakcje przez internet moga byc calkiem zlodziejskie, uprzedzam.
              • Gość: Myst Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 01:07
                polecam wipphone poniewaz mozna sobie na tym ladnie zarobic zaczynajac od
                erotyki konaczac na logacg do telefonow starczy dzwonic na 0700 :D :) a tak
                pozatym telefonik obsluguje polaczenia z Heyah

Pozdro for all
    • Gość: krzychu Re: darmowe dzwonienie przez net IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.10.04, 12:11
      chłopaki sciaglem ten program ale mam problem uruchamiam program i wyskakuje
      cholerne logowanie wpisuje haslo i nic eroor blad juz mnie wkurwia prosze o
      konkrety program ktory sciaglem nazywa sie ww telco phone to ten darmowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka