Gość: zielonykolozfolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:03 Czy ktoś z was moi kochani wie czy mozna wogóle byc w jednym czasie na jednym komputerze dostepnym pod dwoma numerami gadugadu bo ja nie moge tak zrobic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
user0001 Re: Gadu-gadu ciekawe 22.10.04, 17:09 Bez najmniejszych problemów, protokół gadu gadu, oraz implementacja serwerów pozwalają aby z jednego adresu IP podłączonych było wielu klientów (inaczej odcieli by osiedlówki). Dzięki temu można uruchomić kilka sesji tego samego klienta, lub kilka różnych klientów. Przykładem może być ekg, w którym wystarczy dodanie opcji "-u nazwa_użyszkodnika" aby uruchomić odrębną sesję. Spróbuj użyć dwóch różnych klientów, na przykład konnekta i mirandy w których skonfigurujesz różne numerki gg. Powinny oba działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolofolozpomidol Re: Gadu-gadu ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:32 jak to connecta albo mirandy ? Co to jest bo ja nie wiem, czy to cos podobnego jak gadu gadu a nie moge w jakis sposob miec otwartych dwóch okien gg na kompie, nie wiem moze np. starsza i nowsza wersja Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: Gadu-gadu ciekawe 22.10.04, 17:39 AFAIK wszystkie oryginalne gg trzymają konfigurację w jednym miejscu, więc nie da się odpalić jednocześnie dwóch różnych sesji. www.miranda-im.org/ www.konnekt.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT05 Re: Gadu-gadu ciekawe IP: *.pronet.lublin.pl 22.10.04, 17:47 PowerGG -> Klon GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polofolocacaocol Re: Gadu-gadu ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:20 że co ? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Gadu-gadu ciekawe 23.10.04, 14:32 Zainstaluj nakładkę PowerGG i włącz wtyczkę Klon. Możesz owteirać ile chcesz nr gg na jednym kompie. Odpowiedz Link Zgłoś