Dodaj do ulubionych

jaki jest najlepszy program do sciągania mp3

12.11.04, 12:37
małam juz Kaze i iMesha, ale osatnio Kazaa coś mi nie chodzi=(
jaki jest najlepszy program do ściągania mp3, czy filmów i gdzie mogę je ściągnąć?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ubu Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.11.04, 12:57
      Jedno i drugie sobie daruj. Sproboj eMule i Torrenta. Ewentualnie SoulSeeka.
      www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?
      Poczytaj sobie i wybierz.
      • kleoo Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 13.11.04, 15:39
        a czy eMule nie ściąga całych płyt? a Torrenta nie znam. Mozna mieć polskąwersje
        no tzn. polską nakładkę?
        • Gość: Ubu Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.11.04, 19:03
          Z emule najlepiej sciagac cale plyty (czesto wiecej niz jedna w zzipowanej
          paczce). Ale sa tez pojedyncze mp3. Emule ma sporo polskich wersji. Polecam moda
          Pawcio(jakas najnowsza wersje). Ma duzo opcji i chodzi jak rakieta.
          • Gość: Toudi Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:08
            Limewire. www.limewire.com
            • kleoo Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 14.11.04, 13:55
              a co bardziej obciąża system eMule czy Kaaza?
              • Gość: Ubu Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.11.04, 17:20
                Pewnie emule. Ale ja uzywalem emule na P II 350 i chodzil swietnie. Kwestia
                ustawien. Wazniejsze jest to CO mozna znalezc na Kazie sensownego(niewiele) a co
                na Emule albo Torrencie.
                • kleoo Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 14.11.04, 20:54
                  czyli jak ma ustawić eMule żeby chodził dobrze i nie zamulał komputera? mam
                  nesistrade(tą najwolniejszą-_- ale zawsze jakiś dotęp do sieci)
                  pozdrawiam
                  • Gość: Ubu Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.11.04, 21:04
                    Tu poczytaj:

www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=20894
      • Gość: Miśka Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:00
        Może i fajny, ale ja wolę Bearshaere,
        Próbowaliście?

www.t-soft.com.pl
        www.t-soft.com.pl
        www.t-soft.com.pl
        www.t-soft.com.pl
    • tsoft Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 16.11.04, 08:56
      ja używam Bearshare. Jest fajny i dość szybko działa. Nie wim czy da sie
      ściągnąć nim filmy, ale mp3 idą jak burza i ładnie wyszukuje :-)
      jestem zadowolony. Misiek górą! :-)

www.t-soft.com.pl
      www.t-soft.com.pl
      www.t-soft.com.pl
      www.t-soft.com.pl
      • kleoo Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 16.11.04, 13:49
        ściągnęłam BearShare, świetny program!!! na głowe bije Kaaze, dzieki wszystkim
        za wskazówki i za opinie:-)
        pozdrawiam
        • Gość: d0mi Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:54
          A jak wam Misiek ściąga polskie pliki? Bo mi bardzo marniutko... To samo z
          wyszukiwaniem...
          Zagraniczne ciągnie na szczęście rewelacyjnie.
          • Gość: Cloe/kleoo Re: jaki jest najlepszy program do sciągania mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:18
            zagraniczne ściąga jak żaden inny program a polskie też całkiem dobrze, nie ma
            powodów do marudzenia, Misiek jest super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka