Dodaj do ulubionych

Sposoby na tanie rozmowy telefoniczne

• Gość: Krzyżak Skype - telefonia internetowa IP: *.prokom.pl 14.12.04, 14:29
      To jest przyszłość - mam nadzieję, że tpsa w końcu obniży ceny adekwatnie do
      naszych zarobków. Szczególnie męczy mnie abonament, który nic nie daje...
    • Gość: joza Re: Sposoby na tanie rozmowy telefoniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:32
      Zdecydowanie najtańsze są rozmowy przez internet u operatora Eteria, w Polsce
      10 gr a do USA 11 gr!
      Polecam adres : www.eteria.pl
      • Gość: a ja nie polecam Re: Sposoby na tanie rozmowy telefoniczne IP: *.pol-net.com.pl 14.12.04, 15:20
        polecam na temat goscia od eterii nastepujacy adres:
        www.raf256.com/arnold
      • Gość: gość Re: Sposoby na tanie rozmowy telefoniczne IP: *.tomaszow.mm.pl 28.12.04, 12:27
        Ale eteria po zainkasowaniu pieniędzy klienta ma w dupie! W razie problemu
        uciekają. Nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na e-maile. Szukam innego
        pośrednika, im już dziękuję.
    • Gość: Bercik www.babble.net IP: *.sosnowiec.pik-net.pl 14.12.04, 17:51
      A moze po prostu rozmawiac na stacjonarne za darmo z komputera??
      www.babble.net
      Pozdrawiam
    • Gość: Telemaniak Porównanie kart-zdrapek IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 14.12.04, 23:03
      Czy jest moze gdzies jakas stronka z porownaniami tych kart. Troche sie gubie w
      tym. Jakis Telerabat, telegrosik, telepin itd. Rozne ceny, rozne uslugi, numery
      dostepowe itp. Interesuje mnie najnizszy koszt polaczenia na komorke do
      Wielkiej Brytanii (siec Vodafone). Dziekuje.
    • Gość: PABLO TANIE ROZMOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:19
      PROPONUJE WEJŚĆ NA STRONE WWW.TALKPRO.ORG.PL I TROSZKE POCZYTACĆ NAPEWNO
      ZNAJDZIECIE COS DLA SIEBIE
      • abepe Re: TANIE ROZMOWY 11.01.05, 11:08
        Witam,
        czy ktoś próbował reklamowanej na portalu gazety Taniej Linii 0 708 177 977?
        Czy te 0 700 (nawet 708) są rzeczywiście bezpieczne (dla kieszeni oczywiście)?
    • Gość: magoo A CO NA TO URZĄD ANTYMONOPOLOWY ?? IP: *.bielsko.msk.pl 01.02.05, 10:13
      "Uwaga! Skorzystasz z usług konkurencji pod warunkiem, że nie masz w TP SA tzw.
      planu socjalnego z najniższym abonamentem"

Staram się zrozumieć, dlaczego muszę tp płacić abonament. Piszę - staram się
      ponieważ prawie cała infrastruktura powstała z pieniędzy całego społeczeństwa,
      a te nowości wprowadzone po przejęciu tp - z wygórowanych abonamentów.
      Ale już wcale nie moge przejść obojetnie wobec powyższegoi stwiersdzenia, że
      moge podpisać umowę z tańszym operatorem, kiedy do tp wpłyną pieniądze z
      wyższego abonamentu. Drogi Urzędze Antymonopolowy - czy to z pewnością poprawny
      zapis?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka