Dodaj do ulubionych

Jak rozwiązać ten problem

25.01.05, 11:11
Dnia 24 grudnia 2004 roku podłączono mi internet z Neti.Dwa tygodnie
wcześniej był u mnie przedstawiciel z Neti aby podpisać umowę i domniemanego
problemu nie było.Podpisałem umowę na internet o przesyle ------
przepływowość do użytkownika do 512 kbit\s
przepływowość od użytkownika do 128kbit\s.
W dniu dzisiejszym mamy 25.01.2005 i z mojego przesyłu są nici otrzymałem
przesył -
Obserwuj wątek
    • m.gregor Re: Jak rozwiązać ten problem 25.01.05, 11:24
      Jak w umowie masz co innego niz dostajesz to masz prawo wymagac zeby bylo tak
      jak w umowie badz żadac zwrotu pieniedzy za towar niezgodny z umowa.
      • padre_di_merda Re: Jak rozwiązać ten problem 25.01.05, 11:34
        Tak tylko widzisz oni mnie dzisiaj uświadomili że podpisując umowę napewno
        zostałem poinformowany że taki przesył był tylkow promocji przez jakis czas
        chciaż nigdzie to nie jest uwzględnione a jak przyszedł ten przedstawiciel to
        sie go pytałem czy to jest juz na stałę taki przesył i odpowiedź padła że "TAK"
        że jest to przesył niezmienny, a po miesiacu czasu okazuje sie cos innego.Wcale
        nie zostałem poinformowany o zadnej promocji,i nigdzie nie było i nie jest to
        napisane na żadnej umowie.
        • m.gregor Re: Jak rozwiązać ten problem 25.01.05, 11:42
          Moze tak zapytam: co masz napisane w umowie? Jaka jest tam zagwarantowana
          przepustowosc? Na morde w naszym kraju niczego sie nie zalatwia bo zawsze
          czlowieka "przerobią w indianina"...
          • padre_di_merda Re: Jak rozwiązać ten problem 25.01.05, 11:47
            Na umowie ma 512kbit\s na 128kbit\s
            a w chwili obecnej mam 90 kbit\s na 64 kbit\s jest to znaczna różnica nie ma
            nawet pełnych 128 kbit\s przesyłu.
            • m.gregor Re: Jak rozwiązać ten problem 25.01.05, 13:15
              A jest tam gwarantowana przepustowosc 512 kbit? Jest napisane ze dostawca
              gwarantuje ze przepustowosc nie spadnie ponizej 512 kbit? Jesli nie to mozesz im
              skoczyc 'tam gdzie oni moga pana majstra w dupe pocalowac'. 90 kbit jest zgodne
              z umowa i nic nie zrobisz. Trzeba bylo sie zastanawiac przed podpisaniem
              umowy...A to co mowil ten pan co do Ciebie przylazl to nic nie znaczy. Rownie
              dobrze mogl powiedziec ze bedziesz mial lacze 1 Mbit
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka