Dodaj do ulubionych

TVN uruchomi nowy kanał tematyczny

13.05.05, 18:35
Pierwszy! Oby pokazywali więcej Agnieszki Górniakowskiej, najładniejszej
częśći TVN'u :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: TVN uruchomi nowy kanał tematyczny IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 18:42
      Ja tam wole Ryska Cebule
    • Gość: fsol Brygida IP: 81.219.117.* 13.05.05, 18:43
      Ładniejsza jest Brygida Grysiak ;-)
      • Gość: ti Re: Brygida IP: *.aster.pl 13.05.05, 18:56
        zyski z głupich reklam okraszających głupie audeycje
        wzrosły
        dzięki widzom
        • Gość: Zenon Re: Klepcie SMSy przyglupy IP: *.chello.pl 13.05.05, 19:07
          Jak zwykle najlepiej zarabia sie na przyglupach klepiacych SMSy. Cos o tym wiem
          bo doskonale na tym zarabiam.
          • Gość: piotr Re: Klepcie SMSy przyglupy IP: *.aster.pl 13.05.05, 20:15
            A ja kiedyś dałem się nabrać na sztuczki TVN. Trzy SMS po ok 3 złote , a potem
            uprzejma odpowiedx,ze " niestety nie wszedł Pan do puli" Obiecywali kupe kasy
            za odpowiedż na pytanie. Czy to wyłudzenie???- czyli Kodeks karny?
            • Gość: piotr Re: Klepcie SMSy przyglupy/ps IP: *.aster.pl 13.05.05, 20:25
              Mówie wyłudzenie, ponieważ prowadząca nie informowała ,że nie każdy SMS wejdzie
              w gre. Przeciwnie. do końca zapewniała,że każdy grajacy ma szanse. Tworzyła
              wrażenie,że nikt jeszcze nie odpowiedział na pytanie- czyli naciagała na SMS-
              y , które nie miały szans. Mam to w .... ale zagrywka żałosna.
              • Gość: draconus naciąganie nie potrwa długo IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 01:02
                masz rację - to jest jawne oszustwo - ale to nie potrwa długa, chociaż jest
                pełno tępaków i pustaków, to im także już się to zaczyna nudzić.
                • Gość: aa aaa IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 14.05.05, 03:32
                  • Gość: a Re: aaa IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 14.05.05, 03:34
              • Gość: DEDER Może i masz rację , ale ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:01
                Nie wiem bo nie oglądam tych gier, ale skoro napisałeś :
                "Przeciwnie. do końca zapewniała,że każdy grajacy ma szanse" to oznaczało że
                zdarzenie że wygrasz jest prawdopodobne. Prawdodobna jest też wygrana w
                totolotka, ale kazdy wie że jest to prawdopodobieństwo rzędu 1:1000000 więc
                bardzo bardzo małe.
      • Gość: JJ Tak, Brygidka jest zdecydowanie słodka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:06
    • konread Re: TVN uruchomi nowy kanał tematyczny 13.05.05, 19:36
      Nie mówią o jednym, że to będzie kanał z cyklu: wyślij smsa za X.- zł a wygrasz;-)
      • Gość: ciekawski Re: TVN uruchomi nowy kanał tematyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:57
        Chyba masz problemy ze zrozumieniem slowa pisanego.
    • srull Re: TVN uruchomi nowy kanał tematyczny 13.05.05, 20:13
      Tak Bogiem a prawda, rownie dobrze mogliby ta "gre" dorzucic do istniejacego
      kanalu. To co prezentuje soba od dluzszego czasu TVN napawa mnie antypatia.
      Rownie dobrze nazwac ten stan mozna przerywnikiem od reklam na pietnastominutowy
      fragment filmu, kawalek debilnego teleturnieju czy czastke programu o modzie.
      Jedynie TVN24 trzyma poziom - i tu nic do zarzucenia nie mam, ale coz to w koncu
      odrebny kanal tematyczny. Howgh.
      • Gość: malkontent GRA... kto z kim?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 21:23
        TVN gra cały czas... z widzem. Nie ma w ofercie nic ciekawego... może się mylę,
        może jest ktos kogo kręcą "sensacje" na poziomie Pana posła Rutkowskiego, albo
        inne wypociny... moim zdaniem... w skali 1-10 zdecydowanie 1... może z maleńkim
        plusikiem za TVN 24
    • Gość: @ @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:29
      gazeta@gazeta.pl<a href="mailto:gazeta@gazeta.pl">gazeta@gazeta.pl</a>
    • tishbite TVN pusci widzów w nowy kanał... 13.05.05, 22:03
      ...jest to takie zdobywanie idiotów do siedzenia przed pudelkiem z usilna proba
      na wymordowanie komórek mozgowych... i nadzieja na to, ze potem bedzie sie
      szczesliwszym - co prawie nigdy sie nie sprawdza...

... a my teraz mamy w GW "skoczyc" na wykresy - jak to wielu innych idiotów
      bedzie siedzialo i ogladalo nowy kanal...

... czy nikt im nie powiedzial, ze te same numerki robione w kólko staja sie
      nudne...???
    • Gość: x Makarenko poproś Pruska niech Ci wyjaśni.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 22:30
      ...na czym polega rezwizja składu indeksu WIG-20 i kiedy to będzie. Jak umiesz
      czytac to czytaj www.gpw.com.pl/gpw.asp?
      cel=informacje_gieldowe&k=8&i=/indeksy/WIG20/WIG20_Informacje_podstawowe
    • Gość: x Nowy kanał dla przeciętnego fornala IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 22:32
      Świetny pomysł, w kraju pełnym idiotów sprzedaż przekroczy oczekiwania.
    • Gość: pawel rekalmy w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:06
      informację o stratach z powodu śmierci papieża mogli zachować dla siebie. Nikt
      im nie zabraniał nadawać reklam. Jak przyszło co do czego to wielka telewizja
      która pogrążona jest w żałobie a teraz?? wychodzi szydło z worka!!! tylko o kasę
      im chodziło!!!
    • Gość: pawel2 REKLAMY W TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:08
      I dlatego ja oglądam teraz Tomasza Lisa w Polsacie!! stracili fachowaca?? i
      dobrze!! a teraz ta cała amatorszczyzna nie potrafi taktownie się zachować!!!
      straty wielkie przez Papieża mają!!! DZIADOSTWO!!!!!!!!
      • Gość: Zenon Re: REKLAMY W TVN IP: *.chello.pl 14.05.05, 07:55
        Fachowca? Raczysz sobie zartowac. Podczas rozmowy z ks. Bonieckim i
        ks.Malinskim w przeddzien pogrzebu Papieza zrobil z siebie kompletnego idiote.
    • Gość: 1,5 % nie będziemy utrzymywać nieudaczników !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:10
      • Gość: biały Re: Kasa dla Legii HA HA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 01:12
        Potrzeba na transfery do Ległej to się kanal uruchamia
    • Gość: draconus kompletny IDIOTYZM IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:57
      i po co to komu potrzebne - kolejny bezsensowny kanał. Pazerność TVNowców nie
      zna granic. Wszędzie gdzie się człowiek nie obejrzy to widzi: "Wyślij smsa o
      treści....pod numer za 59 zł z VAT i licz na to baranie że coś wygrasz.
      Najlepsza jest telewizja publiczna (opłacana z abonamentu). Robi konkurs
      audiotele. Do wygrania 10000, SMS kosztuje 6 zł. A za chwile puszcza reklamówki
      10 firm i podaje ze to sponsorzy nagrody. Ja myslalem ze te smsy to zwroca
      nagrode z nawiazka. To po co robia niedochodowy konkurs? .......idiotyzm
    • dziadek76 Re: TVN uruchomi nowy kanał tematyczny 14.05.05, 08:54
      Pomijam rzeczywiście sŁabiutki program TVN a szczególności durnowate
      teleturnieje( zwŁaszcza ten,który prowadzi feministka Szczuka) i naciąganie
      naiwniaków na SMSy, bo idiotycznych reklam przynajmniej moja rodzina i znajomi
      wogóle nie oglądają.Jaka jest ta telewizja każdy widzi patrząc na kurdupla
      Rymanowskiego i niema sensu dalej pisać na ten temat.Czego jednak nie mozna im
      odmówić to perfekcja samowystarczalnosci finansowej w przeciwieństwie do
      publicznej telewizji,która z powodu olbrzymiego rozbudowania zatrudnienia i
      bardzo wysokich wynagrodzeń musi być dotowana w postaci abonamentu.Pozatym
      uważam,że zamiast abonamentu powinien być dekoder.,
    • Gość: DaroSTW TVN Gra dla OSŁÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 09:40
      Pytania w stylu jaki kolor ma marchewka! wydawajcie osiołki kase i ładujcie im
      do kieszeni :-)
    • Gość: kubus Re: TVN uruchomi nowy kanał tematyczny IP: 212.14.53.* 14.05.05, 20:33
      trafiasz w konkurs za sms i masz pecha komputer cie nie wybral.Jeleni nie
      brakuje i sms beda wysylac .pozdro
    • Gość: solorz no prosze.... IP: *.access.telenet.be 15.05.05, 22:26
      jak sie odbili, tylko niech juz zakoncza cykl na kazdy temat bo tej baby to nie
      moge zniesc.
    • Gość: Piotrek TVN GRA???NIE DLA IDIOTÓW IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.05, 17:09
      Walter cwaniak,tworzy telewizję dla kretynów ,a co nie łaska odkodowaćTVN, TVN
      7 ,Turbo,Meteo ,TVN 24???????????Szuka kasy wśród biednych głupków tak?Od
      bogatych rżnij kasę cwaniaku tam leży szmal od biedaków naiwnych waraaaa!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka