Gość: cezar IP: *.dami.pl / 192.168.0.* 27.07.02, 21:00 Mam Internet kablowy.Dostawca to TVK Dami.Ma ktoś takowy.Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monada Re: Internet w TVK DAMI IP: *.dami.com.pl / 172.16.2.* 28.07.02, 16:35 Ja tez jestem 'szesliwa posiadaczka'... Korzystam z uslug radomskiej D@amiNet i hmm... euforia, ktora mnie ogarnela tuz przed podlaczeniem dawno juz znikla. Radomscy uzytkownicy nie moga korzystac z IRCa (zaden serwer nas nie laczy), oslawiony ultraszybki przesyl danych staje sie czesto oslabiajaco slimaczy... Szczytem sa momenty, kiedy wlasna poczta nie daje sie sciagnac i wysiada GG... Hmm... Idylla to nie jest... A w jakim miescie Ty korzystasz z uslug Dami? Slyszalam, ze np. w Rzeszowie wszystko jest wysmienicie... Pozdrawiam i zycze milszej wspolpracy z TVK Dami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Internet w TVK DAMI IP: *.dami.pl / 192.168.0.* 04.08.02, 13:27 Mam łącze w Jelenie Górze.Z początku było OK.Teraz jest bardzo różnie. Generalnie zaczeło się ślimaczyć.Z pocztą nie ma narazie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś