eseldziatko 22.07.05, 10:14 Czemu jak wchodzę na jedną stronę to zaczyna mi migać monitor? Czy to jakiś wirus? To się dzieje tylko na tej jednej stronie... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Strona miga?! 22.07.05, 10:34 kurcze a podasz te stronę czy mamy się znowu pobawić we wróżki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Strona miga?! IP: *.toya.net.pl 22.07.05, 10:35 Podpowiedz też, jakiej przeglądarki używasz. Odpowiedz Link Zgłoś
eseldziatko Re: Strona miga?! 22.07.05, 10:41 Używam IE z nakładką Maxton. Uśmiejecie się jak podam odnośnik www.diecezja.torun.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Strona miga?! IP: *.toya.net.pl 22.07.05, 10:46 Ooo, to już zostawiam ekspertom od wspaniałego IE. W moim firefoksie ta strona wyświetla się bardzo ładnie i ani drgnie.Współczuję i pozdrawiam. PS. A może się pokusisz o zmianę przeglądarki? Odpowiedz Link Zgłoś
eseldziatko Re: Strona miga?! 22.07.05, 10:59 Mam zainstalowanego Firefoxa i właśnie odkryłam, że wnim dobrze działa :o) ciężkie życie blondynki. Mimo wszystko powinni tak to zrobić żeby działało w IE przecież używa go większośc ludzi. Ciekawe czemu tak miga.. czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Strona miga?! IP: *.toya.net.pl 22.07.05, 11:24 Proponuję, abyś od dziś używała IE jedynie do windowsupdate. Problemem już się nie przejmuj, niech Cię już nie dotyczy, tym bardziej, ze może być złozony i nie da się go łatwo z IE wyeliminować.Skonfiguruj sobie ff pod własne potrzeby i zapomnij o kłopotach z IE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: Strona miga?! IP: *.toya.net.pl 22.07.05, 11:41 To jeszcze raz, niestety, ja. Jeśli koniecznie chcesz poznać przyczyne złego wyświetlania strony, sprawdź, czy została ona prawidłowo utworzona.Do badania poprawności służy validator. Jest dostępny z paska w firefoksie.("Sprawdź") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Strona miga?! IP: *.acn.waw.pl 22.07.05, 12:36 OOO, to już zostawiam złośliwcom do komentowania... Mój IE6 wyświetla tę stronę bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Strona miga?! 22.07.05, 13:21 mi w IE tez się dobrze wyświetla. To coś po Twojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś