butik6 29.07.05, 18:33 nie smiejcie się, ale zapomniałam swój IP i nie wiem jak sprawdzić jaki mam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wafel23 Re: jak sprawdzić swój numer IP IP: *.crowley.pl 29.07.05, 18:37 start-ustawienia -polaczenia sieciowe klikasz na ten komputerek i sie rozwija menu po lewej i tam masz swoj ip Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: jak sprawdzić swój numer IP 29.07.05, 20:51 www.whatismyip.com Wejdź na tę stronę, a IP wyświetli Ci się na górze, pod "Your IP Is" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragi Re: jak sprawdzić swój numer IP IP: *.zebyd.com.pl 29.07.05, 23:04 Wcale nie wyświetli się twój, tylko ten z którego łączysz się z internetem. A to dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 CHCESZ WIEDZIEC CO WIEDZA O TOBIE? 29.07.05, 23:10 wejdz na www.anonymat.org nacisnij vos traces a poznasz swojego operatora i system twojego komputera Jak to sprawdzisz daj znac co o tym sadzisz a doradze Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: CHCESZ WIEDZIEC CO WIEDZA O TOBIE? 29.07.05, 23:32 Ja sobie sprawdziłam. Możesz mi powiedzieć co to jest? "Votre navigateur et votre système d'exploitation sont : Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navigator Re: CHCESZ WIEDZIEC CO WIEDZA O TOBIE? IP: *.w83-197.abo.wanadoo.fr 29.07.05, 23:38 Nawigator po polsku.Nie wiem jak to bardziej przetlumaczyc.Jedni maja internet explorer inni opera inni mozilla (ja mam IE i Mozilla firefox Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: CHCESZ WIEDZIEC CO WIEDZA O TOBIE? 29.07.05, 23:41 Gość portalu: Navigator napisał(a): > Nawigator po polsku.Nie wiem jak to bardziej przetlumaczyc.Jedni maja internet > explorer inni opera inni mozilla (ja mam IE i Mozilla firefox Czyli wg tego mam Mozillę? Jeśli tak, to błąd, bo nie mam. jeśli nie, to dlaczego wyświetla nazwę czegoś, czego nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kt0s Re: CHCESZ WIEDZIEC CO WIEDZA O TOBIE? IP: *.pronet.lublin.pl 30.07.05, 10:08 Jaka Mozilla? Przecież jak wół pisze "compatible; MSIE 6.0". Używasz Internet Explorera 6. To przedstawianie się jako Mozilla/4.0 jest spowodowane pewnymi uwarunkowaniami historycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: W zwiazku z tym mam pytanie. 29.07.05, 23:42 Dlaczego policja nie chce wylapac wszystkich zboczencow z kamer w portalu ONET.Gdybym chcial sie bawic znajde kazdego z nich adres. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: W zwiazku z tym mam pytanie. 29.07.05, 23:44 presentation1 napisał: > Dlaczego policja nie chce wylapac wszystkich zboczencow z kamer w portalu > ONET.Gdybym chcial sie bawic znajde kazdego z nich adres. IP nie = się człowiek. Do łapania zboczeńców trzeba trochę wiecej niż IP. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: W zwiazku z tym mam pytanie. 29.07.05, 23:51 IP to jest ostatnia rzecz o ktorej mowie.Ja potrafie na stronach angielskich'(mieszkam we Francji)pirat, sprawdzic swoja fakture ktora place we Francji Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: W zwiazku z tym mam pytanie. 29.07.05, 23:53 presentation1 napisał: > IP to jest ostatnia rzecz o ktorej mowie.Ja potrafie na stronach > angielskich'(mieszkam we Francji)pirat, sprawdzic swoja fakture ktora place we > Francji A wyjaśnisz mi to? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=27107801&a=27117306 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: W zwiazku z tym mam pytanie. 29.07.05, 23:57 Twoj nawigator to Mozilla ale nie o to chodzi.Tam sa jeszcze inne dane ktorych nie podalas.Nagrywasz te dane w program i efekty same wyskakuja.Polecam ostatni hackers magazine Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: W zwiazku z tym mam pytanie. 30.07.05, 00:03 presentation1 napisał: > Twoj nawigator to Mozilla ale nie o to chodzi.Tam sa jeszcze inne dane ktorych > nie podalas.Nagrywasz te dane w program i efekty same wyskakuja.Polecam ostatni > > hackers magazine Nie mam Mozilli. Więc dane te nie są miarodajne. Tylko to chciałam wiedzieć, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: W zwiazku z tym mam pytanie. 30.07.05, 00:04 Widocznie byla kiedys nagrana w twoim kompcie.A odpowiedz czy reszta sie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: W zwiazku z tym mam pytanie. 30.07.05, 00:14 presentation1 napisał: > Widocznie byla kiedys nagrana w twoim kompcie. Mozilla nigdy nie była na moim kompie. > A odpowiedz czy reszta sie zgadza > ? Provider się zgadza, dalej była ta nieszczęsna Mozilla i na tym poprzestałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: W zwiazku z tym mam pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 01:11 Zboczencow w jakim sensie? Wszystkich pokazujacych sie nago? Odpowiedz Link Zgłoś