granulla 16.11.05, 18:33 zainstalowałam skype,ale nie może się zalogować ,co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: skype,prosze o pomoc 16.11.05, 19:06 co znaczy 'nie moge się zalogować'? powodów może być milion, i Ty oczywiście zdajesz sobie z tego sprawę? Napisałaś jedno zdanie z kórego nie da się nic wywnioskować. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokis Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:23 Najpierw należy się zarejestrować ale nie napisałaś czy to zrobiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granulla Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:26 przepraszam ,ale jestem poprostu ciemna ,oczywiście ,że się zalogowałam i koniec ,jest napis logowanie, czekam ,czekam około 30 min,wiec zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokis Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:35 zarejestruj się (logowanie to co innego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granulla Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:03 dobrze, zaczynam od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokis Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:11 I co? Udało się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granulla Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:01 sorki,ale mam pecha ,jeszcze dochodzi do tego internet bezprzewodowy!!i niestety ciagle jest awarja,a co do skype ,to samo ,ja oczywiście zarejestrowałam sie i nic!!w tej chwili dowiedziałam sie,że mój komputer nie ma karty muzycznej !!czy to ma znaczenie ??jeszcze raz przepraszam,ale mąż wyjechał i zostawił mnie z tym problemem ,jestem ciemna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokis Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:06 karta dzwiękowa jest potrzebna do rozmów,ale bez niej możesz pisać przez skypa. co się dzieje,dalej nie możesz się zalogować czy występuje jakiś błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granulla Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:24 to samo nie mogę sie zalogować!! jestem [przepraszam ] wściekła .żadnego błędu,a może to antyW ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokis Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:34 możliwe,a jakiego a-virusa uzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granulla Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:53 Norton Internet Sekurity Enabled.....to zainstalowal mi informatyk!!co to jest ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokis Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:58 norton blokuje skypa albo firewall,trzeba przyznac uprawnienia wejściowe i wyjściowe,ale ja nie znam nortona,mam pandę która podczas połączenia pyta się czy przyznać owe uprawnienia wyj.i wej.pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
chrobot Re: lokis 20.11.05, 04:51 wejdz do norton pers firewall/ configure/ponzniej musisz znalezc tam opcje/program control/zjechac suwakiem nizej i znalezc skype najprawdopodobniej masz block all to zmien na permit all. poznie powinno dzialac Odpowiedz Link Zgłoś