Dodaj do ulubionych

skype,prosze o pomoc

16.11.05, 18:33
zainstalowałam skype,ale nie może się zalogować ,co zrobić?
Obserwuj wątek
    • neder Re: skype,prosze o pomoc 16.11.05, 19:06
      co znaczy 'nie moge się zalogować'? powodów może być milion, i Ty oczywiście
      zdajesz sobie z tego sprawę? Napisałaś jedno zdanie z kórego nie da się nic
      wywnioskować.
      pzdr
    • Gość: lokis Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:23
      Najpierw należy się zarejestrować ale nie napisałaś czy to zrobiłaś
      • Gość: granulla Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:26
        przepraszam ,ale jestem poprostu ciemna ,oczywiście ,że się zalogowałam i koniec
        ,jest napis logowanie, czekam ,czekam około 30 min,wiec zrezygnowałam.
        • Gość: lokis Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:35
          zarejestruj się (logowanie to co innego)
          • Gość: granulla Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:03
            dobrze, zaczynam od nowa
            • Gość: lokis Re: skype,prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:11
              I co? Udało się?
              • Gość: granulla Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:01
                sorki,ale mam pecha ,jeszcze dochodzi do tego internet bezprzewodowy!!i niestety
                ciagle jest awarja,a co do skype ,to samo ,ja oczywiście zarejestrowałam sie i
                nic!!w tej chwili dowiedziałam sie,że mój komputer nie ma karty muzycznej !!czy
                to ma znaczenie ??jeszcze raz przepraszam,ale mąż wyjechał i zostawił mnie z tym
                problemem ,jestem ciemna!!!!!
                • Gość: lokis Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:06
                  karta dzwiękowa jest potrzebna do rozmów,ale bez niej możesz pisać przez skypa.
                  co się dzieje,dalej nie możesz się zalogować czy występuje jakiś błąd?
                  • Gość: granulla Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:24
                    to samo nie mogę sie zalogować!! jestem [przepraszam ] wściekła .żadnego błędu,a
                    może to antyW ?
                    • Gość: lokis Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:34
                      możliwe,a jakiego a-virusa uzywasz?
                      • Gość: granulla Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:53
                        Norton Internet Sekurity Enabled.....to zainstalowal mi informatyk!!co to jest ok ?
                        • Gość: lokis Re: lokis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:58
                          norton blokuje skypa albo firewall,trzeba przyznac uprawnienia wejściowe i
                          wyjściowe,ale ja nie znam nortona,mam pandę która podczas połączenia pyta się
                          czy przyznać owe uprawnienia wyj.i wej.pozdro!
                          • chrobot Re: lokis 20.11.05, 04:51
                            wejdz do norton pers firewall/ configure/ponzniej musisz znalezc tam
                            opcje/program control/zjechac suwakiem nizej i znalezc skype najprawdopodobniej
                            masz block all to zmien na permit all. poznie powinno dzialac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka