anluk 05.02.06, 12:26 zainstalowałem kazaa lite pl i nie działa wyszukiwanie i podgląd, jest kommunikat że kazaa jest nie połączona.Próbowałem kilku wersji we szystkich to samo,prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: kazaa lite nie działa 05.02.06, 14:42 z kazy tu mało kto koorzysta. takie wątki jak Twoje pojawiają się co chwila i nikt nie zna odpowiedzi. Kaaza juz tak ma. nie łączy się i już. Taki kaprys. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: kazaa lite nie działa IP: 80.244.140.* 05.02.06, 22:25 musisz w sieci pogrzebać o narzędziu kaza supernodes chyba się tak pisze, pozatym sprawdź firewall, jak by co to wpisz to zupernodes to może pomoże 142.167.139.237:1393 a co do opinii o kazza to jak ktoś chce szybko ściągnąć jedną pisenkę raz na jakiś czas szybko i sprawnie to wole kaze niż coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
anluk Re: kazaa lite nie działa 06.02.06, 13:03 dla zainteresowanych znalazlem to : www.searchengines.pl/phpbb203/lofiversion/index.php/t57111.html potem sprawdze czy to dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksander Re: kazaa lite nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:49 Do chopinnn: Po awarii mojego kompa, ponownie zainstalowałem Kaze Lite i nie mogę jej uruchmić bo zapomniałem adresu e-mail jaki dotychczas był podany przed awarią. Próbuję nadać nowy adres e-mail i nic nie wychodzi. Brak połączenia. Poradź coś chopinnn, lub niech ktoś inny poradzi co dalej robić. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: kazaa lite nie działa 18.02.06, 19:01 Daj sobie spokój z kazikiem i zainstaluj coś porządnego: DC++, SoulSeek, Shareaza itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksander Re: kazaa lite nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:03 Z podanych programów który proponujecie, DC++ czy Shareaza. Proszę o wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: kazaa lite nie działa 20.02.06, 09:45 Obydwa ;-) To są odrębne sieci, czytaj: odrębni użytkownicy, czytaj: odrębne zasoby Odpowiedz Link Zgłoś